kadra47 adlı kullanıcının mesajları

    Abim ne demek mani olabilirmi abim her zaman beklerim seni ağırlamak benim için şeref,zaten geçen geldiğinde doğru dürüst görüşemedik.Haklısın abim kesin objektiftendir benim abim karizmanın en süperi,


    Saygılar
    Veysi

    Maşallah Osman abim,kolleksiyon süpermiş imrendim doğrusu Allah kaza bela göstermesin,İnşallah dilediğin her türlü silaha sahib olursun abim


    Erdem abim; Yeni aldığın lens hayırlı olsun güle güle kullan abim



    Saygılar
    Veysi

    İnOsman abim hayırlı uğrulu olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın İnşallah süper olmuş,şimdi Mehmet abinin elinde imkan olsa çok daha süper kundaklar yapar diycem kafama şaplak gelecek Mehmet abiden.Osman abi galiba havadaki nemden olsa gerek sanki tik yağı daha da koyulaştırmış ayrı bir hava vermiş yine de bilmiyorum,Mehmet abi ellerine sağlık Osman abi tekrar hayırlı uğurlu olsun



    Saygılar
    Veysi

    [quote='Teknosman','index.php?page=Thread&postID=171920#post171920']Veysi Teşekkür ederim....silahlarını sattın sanırım..Daha iyileri sana nasip olsun inşallah..



    Çok teşekkür ederim abim,evet silahları sattım ama inşallah en kısa zamanda yenisini alıcam abim malum ellerinden öper ikizler için kaynak gerekiyor
    İnşallah en kısa zamanda önce araba sonra tüfek



    Saygılarımla
    Veysi

    Kamuran abim maşallah abim Allah nazardan saklasın büyük oğlanı daha önce görmüştük maşallah giderek büyüyor ama küçük oğlanı ilk defa görüyorum Maşallah abim çok tatlı bu yaştan alışıyor o da Allah acılarını göstermesin abim dün çok kısa süreliğine Ankaraya geldim abim ( sadece 2 saat ) seni aramayı düşündüm iftar vakti yaklaşmıştı bizde orucumuzu açtıktan sonra tekrar yola koyulduk abim plansız bir seyahatti İnşallah bir dahaki sefere sadece Ankara Team için gelicez.


    Saygılar abim
    Veysi

    Cem abim önünde Saygıyla eğiliyorum maşallah Allah nazardan saklasın gerçekten çok ama çok güzel olmuş inan çok şaşırdım şaşırma sebebim de bu kadar ince işçiliğin sanki baba mesleği gibi çıkmış olması ellerine kollarına sağlık yalnız abim ufak bir ricam var bunlarla sakın elini kesme daha önce bıçaklarla aranın iyi olmadığını hatırlar gibiyim.Bu arada yengem çok şanslı yarın senden kılıç falan isterse hemen yaparsın abim.


    Tekrar tebrikler Saygılar
    Veysi

    Hey Maşallah Osman abim yakıyor ortalığı yakıyor Allah nazardan saklasın Osman abim.Ya kimse bu tatilde Mersin taraflarına gelmiyormu biz gelemedik ama gelmeyeceğimiz anlamına gelmiyor en kısa zamanda gelicez Ankara ya Ozzy Bey Mersin'e geldiğinizde mutlaka haberleşelim buluşalım tanışalım abim siz müsait olunca özelden numaranızı yazarsanız haberleşiriz.Maşallah çok güzel bir buluşma olmuş katılanları ve katılmak isteyipte katılamayanları kutlarım neşeniz ve pelletiniz bol olsun,ya ben Cem abiyi göremiyorum çoktandır nerelerde kendisi gören varmı?



    Herkese Saygılar
    Veysi

    Veysicim çakı bıçak itin olsun, konuşmaya bile gerek yok, "abi şunu şu adrese gönderiver" demen yeter... Sen dua et ben Hollandadan sağ salim dönebildim, ne .oktan memleket yahu... Bu arada Osman abi yanımda değil, hatırlatırım... ;)


    Sevgiler,



    Aslan abim benim çok çok çok teşekkür ederim abim Allah razı olsun Allah herşeyi gönlüne göre versin sen sağ salim geldin ya yeter abim İnşallah Ankara ziyaretimizde sendeki ve kamuran abi deki kolleksiyonları görmek isterim Allah nazardan saklasın abim maşallahınız var çok güzel bıçaklarınız var abim benim sen bitanesin.Tekrar hoşgeldin



    Saygılar
    Veysi

    Bak görüyormusun Osman abim senin yanında olmasaydı onun bana neler yazacağını çok iyi tahmin ediyorum ne varsa Osman abimizde var abim senin canının sağlığından başka birşey istemem abim hani galatasaray şampiyon olsaydı Cem abiye ve Ankara takımına cezerye gönderirdim ben ( şimdi bile isterseniz gönderrim ) ama fenerbahçe şampiyon oldu Cem abi hollandaya gitti hiçbir şey görmedik.

    Cem abi fenerbahçe şampiyon olursa sana en güzel çakımı hediye edecem demiştin hangisini hediye edecektin.Şaka bir yana Cem abi Allah kazadan beladan esirgesin hepsi çok güzel güle güle kullan.


    Saygılar
    Veysi

    Hayırlı uğurlu olsun Osman abim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin abim çizme ve fötr sen giyince 10 numara olur abim o güzelliği veren sensin abim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin abim.( bu çizmelerden cem abi için olanı varmı ? şöyle anakonda derisinden )



    Saygılar
    Veysi

    Kamuran abi,


    Hayırlı uğurlu olsun.Allah güle güle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin İnşallah,
    Maşallah abi gerçekten çok güzel bir bıçak.


    Saygılar
    Veysi

    Tabanca Tüfek diye bir forum var, orayı inceleyin kesinlikle cevap bulursunuz. Özellikle tabancalar konusunda çok bilgili insanlar var. Ancak orda tartışmadan uzak durun hatta hiç bir şey yazmadan okuyun, zaten kafanızda olan soruların cevaplarını forumdan bulursunuz. Maksat sanalda olsa canınız sıkılmasın.



    +1000


    Levent bey e aynen katılıyorum ama bence o foruma giripte canınızı boşuna sıkmayın.Adamlar yok nokta koymadın banlandın,yok virgül atmadın banlandın,yok sen benimle nasıl konuşursun banlandın gibi gibi,arkadaş forum dediğin yerde bilgi paylaşımı yapılır samimiyetten abi de denir amca da denir o kadar milliyetçi bir grup ki o kadar türkçemize sadık insanlarki hepsi yabancı tabancaları taşıyor ve forumlarında türkçeden çok ingilizce terimler kullanıyorlar,hepsi o kadar saygılı insanlar ki kendileri istediklerine istedikleri gibi davranıyorlar.2 defa banlandım orada nedenini yazarsam herkes dalga geçer o beyefendilerle,ilk üye olduğumda adamlar sadece bir tabanca markasına odaklanmışlar onu kullanırsan süper adamsın eleştirirsen banlanırsın,ben aslında dayanamam böyle şeylere ağızlarının payını verecektim ama baktımki karşımda sadece takım elbise var içi boş kimse yok takım elbisenin içinde,hiç değilse Mustafa Serdar gibi bir abimiz var.Neyse konuyu dağıtmayalım eniştem de Smith&Wesson şarjörlü tabanca vardı titanyumdan yapılmış çok ama çok güzel hem çok isabetli,kullanımı ve taşıması rahat hem de boşken cep telefonu kadar hafif.



    Saygılar
    Veysi

    Sorun değil yaşar bey


    Buluşma olduğunda burada başlık açılır o zaman buluşuruz.


    Ara sıra tarihe bakıp geçmişteki buluşmalara bakıp hasret gideriyorum


    İyi günler
    Veysi