kadra47 adlı kullanıcının mesajları

    eee Çukurova ekibi ne yaptınız bakalım, organizasyon işleri ne alemde valla en kısa zamanda sizler gibi güzel dostları Ankarada ağırlamak isteriz. Veysi Mesela 23 nisan diyordun !!! Bence çok güzel bi tarih şimdiden ayarlamaları yapalım ;d;


    Serdarım valla bakalım bizde çok istiyoruz 23 nisanda havalar burada çok sıcak oluyor inşallah bir aksilik olmazsa 23 nisanda oradayız ama genel kurulun tantunicide toplanması ve karar alması lazım.Şimdiden heyecanlanıyorum mesela gelince senin revoyla birkaç şarjör daha sonra osman abinin tüfeklerini deneyecem daha sonra murat abi müsade ederse hk usp ye bakıcam daha sonra kamuran abinin mauseri bıçakları ve sendeki bıçaklar en sonunda da cem abi ile güreşecem.



    Allah analı babalı büyütsün, yazıları güzel olsun



    Rıfat abim çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah bu mutluluğu


    Veysi abim çok mutlu oldum, Allah analı babalı büyütsün Kamuran abimin dediği gibi Vatanımıza milletimize en başında Sana ve annelerine karşı hayırlı evlat olurlar inşallah. Bu buluşmada olmamış olsam bile Ankaradaki buluşmaya ne olursa olsun katılırım askere gitmeden şöyle güzel bir buluşma yapmış oluruz. İnsan bir kere abileriyle güzel buluşmalar kamplar mangal keyifleri yaptıktan sonra bağımlısı oluyor X]#+,
    Hepinize Saygılar sunar iyi akşamlar dilerim...


    Dinçerim çok teşekkür ederim canım gideceğimiz zaman mutalaka haber veririz.Bu arada askere giderken seni güzel bir ıslatalım.



    Tüm forum camiasına ve Ankara ekibindeki değerli abilerime saygılarımla

    Veysicim gözümüz aydın... ;d; Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar inşallah...


    Sevgiler,


    Cem abim Allah razı olsun abim çok teşekkür ederim.Dediğin gibi abim vatanına,milletine ve ailesine hayırlı evlatlar olurlar inşallah abim.Resimlerini koyacaktım ama inan senden çekindim abim,hastaneden çıktıkları günden beri galatasaray zıbınları giydiriyoruz boxerlerine kadar galatasaray,şimdi ben resimlerini koyarsam sen Ankaradan cfx le beni vurursun abim ondan korkuyorum.Başkası olsaydı sorun değil ama işin içinde Cem abi olunca insan önce bir dakika düşünür sonra hareket eder.



    Saygılar abim yengeme selamlar
    Veysi

    Yengem aramasaydı daha çok güzel vakit geçirirdik.Serdar kardeşim seni tanıdığıma çok memnun oldum ee angaranın havasından mı suyundan mı bilmiyorum.Tantuni,şalgam çaylar bahane sohbet muhabbet çok şahaneydi o masada Ankara ekibinin hepsini görmek isterdik ama bakalım artık belki biz geliriz inşallah.Serdarım ne demek sevincimi paylaştın bende çok memnun oldum Osman abim ellerinden öper bizim çocuklar bu yaz atışlara yetişmek için 2 ay erken geldiler.Rabbim her isteyene bu mutluluğu yaşatır inşallah.BÜYÜK ANKARA BULUŞMASI yakında inşallah çok yakında.Serdarım bu olmadı bir sonrakine daha uzun kalmak suretiyle yine bekleriz.



    Herkese Saygılar
    Veysi

    Veysi, yeme yutma konusunda rakipsek okey, atışta rakipsek estağfurullah, ne haddimize...


    Sevgiler,



    Cem abi ne demek ben seninle yarışamam bile ne atışta ne yeme yutma konusunda inşallah bir an önce gelirizde tanışırız.Ben sadece Ankara takımı ile sıcaklığımızı dile getirmek istedim.Sana ve Ankara Takımına saygım sonsuz.



    Saygılar
    Veysi

    Vaktiyle Bursa' da bir müslüman, eski adı "Yahudilik Yolağzı", bugünkü adı Arap Şükrü olan muhitte çeşme yaptırmış ve başına bir kitabe eklemiş:



    Osman Abi çok güzel yazmış,(Osman Abi özledik seni )


    Bunu yapan bence de Ankara takımından olamaz,
    Varsa güvenlik kameralarından veya tesis çalışanlarından sadece birinin resmi veya tarifi sayesinde bulunabilir.Akıl vermek haddim değil ama bunu yapan birdaha oraya alınmamak kaydıyla tesisten çıkarılmalıdır.


    Cem abi cezalandırmak caizdir.Ancak bu ceza öyle bir ceza olmalı ki forumda da örnek teşkil etsin.Heryerde atış yapıyoruz ve her atıştan sonra atış sahalarının temiz kalmasını sağlıyoruz.Ancak elinde tüfek sağa sola atış yapıp çevreyi kirletenleri de uyarmak,bir sonrakinde de cezalandırmak gerekli.



    Saygılar

    16 graini 1000 fps Hızda atan bir silah 30 mt de bir inegin en kalın kemiği olan arka bacak kemiğini delip diğer taraftan yaklaşık 5 cm boy 3cm eninde parçalayıp çıkıyor.Varın siz düşünün yani bırakın kulak arkası ya da göz çevresi domuzun kafasının en kalın yerine gelse dahi pellet biraz sert olursa direk girer içeriye.
    Ben bu deneyi elbette canlı inek üzerinde yapmadım.atış yerinde daha eti üzerinde taze bir kemik vardı onun üzerinde denedim.
    Birde yalan olmasın iş yerime gelen bir amca tesadüfen karşısına çıkan bir domuza 15 mt den mod 125 le tek atış yapmış.Iyi bir tanıdık yani referansı sağlam.




    togay tanıyormuyuz bu amcayı

    kadir abi hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.allah acılarını göstermesin.abim resimleri bekliyoruz.5 gündür bekliyoruz 2 çıktı daha 3. çıkmadımı



    saygılar
    veysi