TFN adlı kullanıcının mesajları

    Güneş arkanızdaysa; dürbünden bakıldığında, genellikle pelletler görülebiliyor.


    Evet güneş arkadayken pelletin etegi parlıyor yansımayla görülüyor .

    Bende yıllarca hatsan kullandım şunu diyebilirimki hatsanın üretdiği pcp ler yaylılara göre çokdaha kaliteli 400 500 tl 2 el lw namlu at 44 ler bence çok iyi ama yaylılar için aynı şeyi söyleyemem .

    hatsan bencede ülkemizde pcp konusunda çok iyi üstelik yaylı silahlarda olduğu gibi sıkıntıda çıkarmıyor ayrca fazla bütçe ayırsam yaylıya alman,ingiliz yaylılardan alırım bence hobiye başlangıç için yaylı da x20 pcp de ise at44 g;$i


    + 100 ben ne marka olursa olsun bizzat bayiden kontrol edilerek alınmasını öneririm görmeden tüfek almak bazı bayilerde şans işi .

    Alıntı

    doğru olabilir fakat x20nin namlusu kırılan çok tüfek olduğu biliyorsunuzdur hatsanın genellikle promblemleri tetik mekanizmasından kaynaklı oluyor ne olursa olsun ben gene hatsandan yanayım çin malıdan her zaman kalitelidir türk malı kanserojen ürünleri gibi vb çoğu şey çinlilerden çıkıyor..



    hala aynı yönde devam ediyorsun striker la niye mukayese ediyosun ki ben hala onu anlamadım benim hiçbir yorumumda stiker bunlardan iyidir şöyledir diye bir yorumum yok ama sen hala mukayese etmeye devam ediyorsun aksine senin yorumlarında sen kendin bahsediyorsun kendin ikilemde kalıyorsun..


    Ah be kardeşim bence hiç yorum yapma çünki konuşdıkça batıyorsun eskiden yazdıgım yorumlarla ne alakısı bende isanım sürekli araşdırıyorum e haliyle iyi bildigim bir model aslında kötü olabiliyor ben strikırle karşılaşdırmıyorum konuları olayları sürekli çarpıtıyorsun sıkışdıkça kaçak çevaplar veriyorsun sen stoegere replika diyorsun evet dogrudur ama striker da replikanın önde gidenidir hatda ve hatda stoeger x20 replikasıdır bu niye zoruna gidiyor çin malı türk malı kıyaslamasını yapan sensin insanları neden yanlış yönlendiriyorsun hiç stoeger marka bir tüfek kullandınmı içini söküp parçalarını inçeledinmi ben imzamdaki tüfekleri defalarca söküp inçeledim ve gerçekleri kendi gözlerimle gördüm .


    ben burda herhangibi s... yarışına girmiyorum sadece düşüncelerimi söylüyorum kitlesi geniş olan 3-5 yabancı ve türk forumlarındaki insanlarını düşüncelerini okuyarak buraya aktardım hem senin adına o kadar silahını severken objektif bir yaklaşımın olması beklenemez
    hem dikkat ediyorsanız önceki mesajımda arkadaşa x50 tavsiye etmişim dediğim gibi burda objektif davranmıyorsun sadece fanatiklik yapıyorsunuz...

    ar


    Kardeşim olayın fanatikliklebir alakası yok bende zamanı geldiğinde hatsan veyabir markayı tavsiye edebilirim sorun o değil siz hatsan daha kaliteli oldgunu söylüyorsunuz bende buyrun karşılaşdıralım diyorum başka birşey demiyorum .

    O yorum bana ait ama hangi tarihde gecen sene olabilir o köprünün altından çok sular aktı evet araşdırma aşamasında almayı düşündüğüm bir modeldi kundak konusunda özellikle ceviz hatsan kundakları harikadır senin yerinde olsam kesinlikle ceviz kundak alırdım yiğidi öldür hakkını yeme .


    Asıl ben seninle tartışıp seviyemi düşürmek istemiyorum replika konusuna geliçek olursak stoeger gamo replikası oldugu dogrudur özelikle mekanik kısmı stoeger bu işi becermişdir gamoyu örnek alarak en az gamo kadar kaliteli bir yaylı üretmeyi başarmışdır buraya kadar anladın sanırım fakat hatsan quatro ve sas sistemini bir kenara bırakıp stoeger replikası olan strıker modelini üretmişdir dikkat edersen kundagından arpacıgına kadar stoegerle aynıdır biraz araşdır ve hangi model daha sonra ürütilmiş ögren ve böylelile hanginin replika oldugunuda öğrenmiş olursun stoeger gamo replikasıdır hatsan strıker ise stoeger replikasıdır yani senin anlayacagın strıker replikanın replikası oluyor ^^

    Alıntı

    stoger x20 bu işin ehli bir kişinin dediğine göre replika bir silahdır daha önce araştırdım araştırmadan da kimseye bişi yazmam.....


    Bu arada hatırlatmak isterim stoeger e replika diyan güzel kardeşim kullandıgın hatsan Striker marka tüfegin stoeger x 20 replikasının ta kendisidir lütfen biraz araşdırın ;kihhik,;şrofls;.

    Güzel kardeşim ben x20 ve x 50 den bahsediyorum stoeger x20 suppressor da böyle bir olasılık var evet ama oda bilincsiz kullanıcıların eline geçdiğinde geçerli evet ben stoeger x20 suppressor alıcakdım fakat buyüzden vaz geçdim ikincisi siz nasıl bir mantık kuruyorsunuz o soruyu kendinize sorun ilk kıyaslıyan sızsiniz hatsanın daha kaliteli oldugunu söylediniz ben yine yeniliyorum 300 tl lik stoeger x 20 ile hatsanın 300 tl lik herhangi bir tüfegini kıyaslayabiliriz stoegerin işçiligi zayıf diyorsun ben buna sadeçe gülerim ;rofl.; benimde hiçbir markayla alakam yok seninle herkonuda işçilik bakımından bahsine bile girebilirm . ;,;-

    Namludan kurma istiyorsan hw 95 de olabilir ama sabit namlu dersen bende herkez gibi AA HW tavsiye ederim inan bukadar insanın tavsiye etdiği tüfegi almak en dogrusu olur bence hw 97 5.5 almalısın güç konusunda bence yeterli ayrıca 4.5 mm alırsan da pellet yüklemek daha zahmetli oluçak 5.5 mm kaliteli hafif pellet kullanarak istediğin sonuçu alabilirsin .

    doğru olabilir fakat x20nin namlusu kırılan çok tüfek olduğu biliyorsunuzdur hatsanın genellikle promblemleri tetik mekanizmasından kaynaklı oluyor ne olursa olsun ben gene hatsandan yanayım çin malıdan her zaman kalitelidir türk malı kanserojen ürünleri gibi vb çoğu şey çinlilerden çıkıyor..


    Bence yorum yapmadan biraz araşdırın ben hiç namlusu kırılan stoeger görmedim stoeger sadece yay kırması meşhurdur birde ağşap kundaklarda sorun oldu tavsiyem sentetikdir benim çabam sadece insanları yanlış yönlerdirmemek kalite konusunda Striker ile x 50 kıyaslama teklifim hala geçerli buyrun kendi gözlerimizle görelim saygılar .

    Bu arada hatsanı kötülemek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın hatsanın başarılı oldugu yerlerde var mesela quatro tetik süper bence bırak stoegerin tetiğini bazı ithal tetiklerden bile daha iyi ve sas birçok kişi beğenmesede ben seviyorum bu sistemi bu iki sistemin en uyumlu modelide orjinal mod 99 yurt dışına giden hatasız bir mod 99 bulsam gözümü kırpmadan yurt içi fiyatının iki katını veririm .

    gerçi pyramidair biliyormusunuz bilmiyorum amerika havalı satan bir firma youtubeda inceleme yapıyolar(rick adında bi adam) silahları adamlar hatsanın stoegerden daha iyi olduğunu söylüyorlar kalite olarak bencede böle made in türkiye >made in china :)


    Hatsanın yurtdışına gönderdigi hatsanlar evet stoegerden kalite olarak belki bazı modelleri daha iyi olabilir fakat yurtiçinde satılan çogu hatsan hatalı yurtdışına gönderilen kalite kontrolden geçmeyen ürünler zaten fiyatındanda belli şahsen stoeger ve hatsan tüfeklerini defalarca içini açmış birisi olarakan söylüyorum bırak hatsanın daha kaliteli oldugunu stoegerin yanına bile yaklaşamaz teçrübeyle sabitdir inanmassan kullandıgın tüfegi gönder stoeger x 50 ile bütün parçalarını karşılaşdırayım kullanılan malzeme kalite ve işçilik olarak fotoğraflarını çekeyim iddia ediyorum hayal kırıklıgına uğrarsın durum ne yazıkki üzülerek söylüyorum bundan ibaret . ;(

    tamam benimde yaylı takıntım var ama o paraya bir pcp alsan ? ya da illa yaylı alcam diyorsan stoeger x50 dene istersen hiç denemediysen bu markayı kullanıpda memnun kalmayan yok gibi birşey


    X50 yarın geliyor inşallah inceleyim yorumları yaparın düşünen arkadaşlar için sarsıntıya dayanıklı paralaxlı dürbünü tek parca ayagı fiyatına göre avantaj bence 5.5 mm x50 yaylı için ideal yarın iyi veya kötü yorum yaparım .

    Airgunturk de genelde konular ateşli başlar havalı biter : )) ...


    ^^ Aynen x50 piston yapısı x20 den farklı hız ve dizellemeye çok elverişli x20 nin pistonunun gövdeye % 95 teması var fakat x50 pistonu gövdeye % 20 si temas ediyor ve piston arasında kalan yagı daha fazla yakabiliyor sürtünme az oldugu için hızı katlanıyor kadir abi x20 yeşil gres sürmüşdü 2 . 3 yıl önce hatırlıyorum sonra söküp gresi temizlemişdi sebebide buydu piston gövdeye paralel arada kalan gres piston hızını yavaşlatıyor .


    linkde x50 pistonu


    http://www.archerairguns.com/P…Rifles-p/stoeger38266.htm



    Ve buda x20


    http://www.archerairguns.com/P…Rifles-p/stoeger38231.htm

    x50 nin 460 m/s verilmesi hafif pellet ve dizellemeyle mümkün zaten amaç tüfegin max kaç ms atabilecegini belirtmek kalkıpda adamlar hafif pelletle 460 ms atarak kullanın demiyor hafif pelletl ve dizelle çogu yaylı bu hızı görür zaten amaç burda birazda reklam fakat konu ateşliden yaylıya döndü ^^

    Vala ben stoegeri tutdum arkadaş 150 tl ye 2 el x20 aldım üretim hassasiyeti beni şaşırtdı ben 460 magnumda kullandım ister inanın ister inanmayın işçiligi dıanadan bile iyiydi şimdi x20 veya x50 alıcam üzerine fırsat bulursam stoegerin Md3500 sentetik yarıotomatik av tüfegini alıcak kim nederse desin ben bu markayı sevdim ince işçilikden anlarım ben stoegerde aradıgımı buldum nihayet .

    Alıntı ..



    Alıntı ..