TFN adlı kullanıcının mesajları

    Yaşadığın ortam da sana bundan lazımdır Tufan :thumbup: İmzan da çizdiklerinden sonra yakışır hani ;)


    Evet erhan abi ama yaylıdanda vazgecemiyorum bunun yanında stoeger marka bir yaylıda şart şu saatden sonra stoegerden şaşmam deneyerek kullanarak bizzat tecrübe etdim x20 nin bazı parçalarına bıçak eğesi bile diş geçiremedi adamlar harbi çelik kullanmış inşşat demiri kullanan bazı yerli firmalar utansın g;$i:thumbup:

    Stoeger X20 Suppressor a sportsmatch dampa takmışsınız buraya kadar güzel fakat neden nikula gibi kalitesiz bir dürbün taktınız en azından bir gamo takmalıydınız .

    Merhaba kardeşim dianayı birçok arkadaş severek kullansada bende verim alamadım 460 magnumdan isabet olarak istediğim sonucu alamamışdım hw serisi yaylılar dıanaya göre işçilik bakımından çok üstündür işçiligi çok iyi olan bir yaylının isabetini sorgulamak zaten yanlış olur memnun kalaçagından eminim .

    Ben direk oyle bir cevap vereceklerini sanmiyorum.Uslup biraz sert olmus !


    @rmer in fiyatları ne zaman bir ürün arasam karşıma çıkar ve baktığım diğer sitelere göre hep oldukca yüksek olmuştur. Basit bir örnek verecek olursak, ben isgoren . com . tr dan 3 kutu TS-10 pellet, dürbünlü tüfek kılıfı + kargosu ile Gamo Hunter IGT yi 12 taksitle 610 tL ye aldım. Gel gelelim aynı tüfek @rmer de pelletler, tüfek kılıfı olmadan 12 taksitle 775 tL üstü bir rakkam. Arada oynayan fiyat farkıyla 3. sınıf bir havalı daha alınır. Bence bu kadar fiyat farkı olması yanlış ve onlara güvenenleri sömürmek gibi birşey ...


    Armır i bilmem ama bugun işgören i aradım tl açan arkadaş hobiye baya ilgili ve meraklı mod 99 sordum eskimi yenimi diye sordu ^^ mod 99 sas varmış ama 4.5 mm imiş düşünürsen agır pellet kullanabilirsin mesela ts 10 gibi dedi yaylı tüfeklerin çogunu biliyor artısını eksiyi söylüyor kafa dengi bir arkadaş .

    yumurtadan zehirlenen insanlar yüzünden yumurta yememek gibi olur. memnun olan insan sayısı memnuniyetsizden fazla suppressor konusunda dünyada.


    Ona bakarsanız dıana 460 magnum danda herkez memnun ben o tüfegide kullandım döküm parcaları kırılmışdı özellikle kurma kolu aldıgın 470 inde kurma kolu dökümdür dikkatli olun kırıldıgına inanmayanlar oldu resim ekledim forum geçmişini bir araşdır bence ayrıca yurt dışında x20 ve x50 daha yaygın . illa kırılaçak diye birşey yok zaten hor kullanım sonucu kırılır anca mesela tüfekden anlamayan birinin eline gecerse veya bilmeyen bir arkadaş atış yapmak isterse böyle bir olasılık var .

    İnternetde Suppressor araşdırıyordum namlu konusunda endişelerim vardı kurma esnasında kavrayıp güç uygulandıgı kısmın içi boş döküm oldugunu öğrendim uzun vadede ve hor kullanım sonucu bu döküm kısım kırılma ihtimali yüksek gözüküyor hele benim gibi eşek şansı olan birinin elinde kesin kırılır iyiki acele edim Suppressor almamışım onun yerine yine X20 combo almayı düşünüyorum .


    aşagıda online satış yapan bir stede Suppressor namlusu catlayan bir arkadaşın yapdıgı yorumlara rasladım .


    Alıntı

    Mehmet ERÇELİK (03.04.2012 23:46:53)
    çok güzel bir tüfek gerçekten dört dörtlük ama bende bi sıkıntı oldu tüfeğin namlusundaki sert plastik döküm, kurma kolunun ordan çatlama yaptı fabrikaya gönderdim değişim yapıp yeni tüfek gönderdiler. fakat gelen tüfektede gene aynı yerden çatlama yaptı. Tüfek çok güzel gerçekten ama alacak olan arkadaşların bunu dikkate almalarını öneririm.

    Evet mod 99 quatro sas varken limitet editionda neoluyor eskisinden iyi olsa anlarımda hatsanı anlamak zor gerçekden heralde mod 99 alan bir köşeye çekilir başka tüfek almaz diye korkdular ^^


    Sadece ahşap kısmı farklı, metal kısmı, mekanizması, gücü, kalitesi aynı mod99 ile mod99 limitedin.


    Eminmisiniz ben bir adet aldım ve satdım hava transfer deliği 2.5 mm idi güçü eskisine oranla daha azdı 60 mt den mod 88 5 kiloluk teneki delerken mod 99 L.E sadece iz yapıyordu ama isabet olarak iyiydi.

    Tüfegi burdan bir arkadaşa satdım neyapdıysam caydıramadım ne kar ne ziyan şimdi suppressor düşünüyorum 4.5 elinde olupsa satmak isteyenler pm atabilir düz x20 leride değerlendirebilirim .

    Güzel grupman değil mükemmel diyebilirim. Kendi dürbünü mü başka dürbün taktınız mı? ;lol; ;lol; ;lol;


    Nedeni sanırım storgerin namluları hw gibi geniş olması 4.52 pelletler harika iş cıkarır gibi geliyor bana denemek lazım .

    Elimde mod 99 dan kalma 9x32 optima vardı o dürbünü kullandım optima 12x birdürbünde var allah razı olsun erhan abi onu daha takmadım dampa olmadan yazık olur ;)

    Yeni tüfegin hayırlı olsun zaten stoeger ve gamo kalite işçilik olarak neredeyse aynı ve çalışma sistemleride aynı aldıgın tüfekden memnun kalacağından eminim ıgt türü sestemler insanı ürkütüyor galiba bozulursa masraflı olur diyerekden pek tercih edilmiyor fakat performans olarak yaylı sistemlerden çok daha iyi oldugunu tahmin edebiliyorum .

    Şuan kullandıgım stoeger x20 de küçük bir agırlık var fakat bu agırlıkdan ziyade daha çok yay dengeleyiçisi olarak iş görüyor ön kısmının ortası boş daha çok yayın uç kısmını dengeliyor ve kendi fabrika çıkışı metal yay tutucusu mevcut hava transfer deliği 2.5 mm ve birbirine çok uyumlu kesinlikle tepma çırpma yok belki fikir verebilir diye resim ekliyorum metal yay tutucu yapdırabilirsin mesela


    [Resim Engellendi: http://popgun.ru/files/g/96/thumbs/2244487.jpg] stoger x20 metal yay tutucu ve yay dengeleyiçi :thumbup: