RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben İstanbul'da doğdum ve 7-8 yaşıma kadar orada büyüdüm, son yıllarda gittiğimde (aynı mahalle, aynı ev, bir akrabamızın evi) karga ve martıları bol bol görüyorum. Kimse "popülasyonları artmıyor, kim demiş" demesin g;$i
    eskiden balkonunda güvercin-kumru-serçe gördüğüm evde şimdi sadece kargalar kol geziyor. diğer türler nereye gitti? Ankara'ya gelmediler, çünkü buradanda gittiler ve yerlerini saksağanlar dolduruyor.

pellet seçen silah hw100, hw97k'da her türlü (en dandik olanlar hariç) Gamo vs pellet kullanılabilir, ama tabii ki en iyi sonucu alacağınız pelletler var. Diana'lar hw97k'dan güçlü ama "en az 2 kat güçlü" değil (o zaman bahsi geçen 5.5mm dianaların 30ft/lb civarında olması lazım)
    belirtmeden edemedim :)

ben bu hobiye başladığımdan beri böyle rüzgar daha önce 1 kere ya gördüm ya görmedim, feci esiyordu.
    ama yinede kalabalık ve muhabbeti bol bir buluşma oldu.
    Atilla beyde (Atikomu) geldi onunla da tanışmış olduk. ekip büyüyor.

'Ankara Team' mensubu arkadaşlarım.

22 Kasım buluşması hangi saatler arasında ve nerede yapılacak? Bilgilendirirseniz katılmak isterim.

Selamlar.

Atilla MUTAFOĞLU ;şrofls;.

paintsign

yukarıdaki linkteki tesise gelin ama tesise girmeyip (sabah 9.30da açılır) yolu devam ederek tepeye çıkın sol tarafta bir çamlık göreceksiniz, orada oluruz.

ilk gidenler 7.30-8.00 gibi orada olurlar,

görüşmek üzere

Revoyu pardon sizi özledik yahu ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

geçen hafta siz gittikten sonra Göktuğ geldi, ben hasret giderdim ;şrofls;.

yalnız bi ara hedef değiştirmeye giderken arkadan pıf-pıf-pıf-pıf-pıf-pıf diye seri bir ses geldi, arkamı dönüp Göktuğ'a:

-ayıp oluyor ama ha!

diye bağırdığımı hatırlıyorum ;şrofls;.;şrofls;. değişik bişey hakkaten g;$i