naparsak yapalım revo kadar hızlı pellet atamıcaz
şaka bir yana hakikaten çok çirkin görünüyor, 410'u çok çirkinleştirir bu şarjör...
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüp kalınlığının Airarms kadar olduğu
malzeme cinsi/kalitesi/özelliğide önemlidir sanırım

-
Stutzen Ercüment bey eski dürbünlere meraklı, belki o bilebilir tamir edebilecek bir kişi/yer?
-
Yasal sınırlamaların çok bağlayıcı olduğunu sanmıyorum, sonuçta hız-güç arayan bir pazar var. Bu pazara uygun ürünlerde piyasaya çıkıyor. Çin- Kore mallarını hiç bir zaman kötülemeyi düşünmedim. Çünkü adamlar ne öderseniz onu üretiyorlar. Sonuçta bu güçlerde silah üretmekte bir teknoloji gerektirir. Benim söylemek istediğim sizinde dediğiniz gibi:
1. "kontrolsüz güç, güç değildir"
2. amacınza uyuyorsa hızlı silah sahibi olun (ben hedef ve şişeye atıyorum, kaçmıyorlar)
3. aslında "zevklerle renklerde tartışılmaz"Dediğiniz gibi fabrikaları isterse çok daha hızlılarını yapabilir, ancak üreticilerin 1. tercihi problemsiz ürün üretmektir. Modifiye kullanıcılara bırakılır, ve modifiye işlemleride bu nedenle silahın/cihazın garantisini bitirir.
-
Bunu daha önce sormuştum, adamlar yapmış işte, gerçi hw100 için yok ama

arazide ahşap kundağına zarar gelmesin isteyenler ve silahını hafifletmek isteyenler için birebir, ayrıca FT kundağıda mümkün
http://www.staffs-synthetic-stocks.com/guns.shtml -
Hayırlı olsun, PCPler bollaşsın ortam şenlensin. isabetli atışlar.
-
Bu güzel buluşmaların fotolarına bakarak bizde keyifleniyoruz.
-
Bu arada şems ve özgür'den haftalardır ses yok

ŞEMS yarın müsait değilmiş, Özgür ayarlayabilirse gelecek, ama onunda silahı yanında değilmiş.
-
Bu arada şems ve özgür'den haftalardır ses yok

ben bir arıyayım onları

-
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
-
Çamlığa nereden gidiliyor?
Paintsign'a dönüp içeri girmeden aynı yolu takip edin, yol yukarıdaki tepeye çıkıyor, Paintsign'dan yukarı bakınca zaten tepedeki çamlık görünüyor.
görüşmek üzere, yeni dürbünü getirin ama
-
Yarın 9.30 tepedeki çamlığa gideriz, kyücel'de gelecek.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
namlu çıkış hızı az geldi bana en güçlü ayarda bile 950 fps
günümüzde 1250 fps ye varan havali tüfekler varken, bu hız böyle bir modern, yeni üretim tüfeğe az bence
ben şahsen yeni nesil silahlardan, bu kadar para vermişken, kalite, isabetli atış, denge, stabilite ve uzun ömürlülüğün yanında, iyi birde namlu çıkış hızı bekliyorum
hızı 1250-1400 fps olan tüfekler, genelde av amaçlı çin-kore malı tüfekler ve bizim kullandığımız pelletleri değil 30-40g. (pile driver, eun jin vb) veya daha ağır ev yapımı mermi atıyorlar, avın neresini vurdukları çok önemli değil (regülatörleri yok, ve 5-6 atış sonra büyük düşmeler yapıyor, arka arkaya aynı hızda 2-3 atış bile yapamıyorlar) , hassas atış yapamıyorlar. Ülkemizde bulabileceğiniz pelletler, bu hızlara-güçlere uygun değil. Yabancı forumlarıda takip ediyorsanız, bu tüfekleri çok kullanan yok, değerlendirmelerdede hep negatif yorumlar oluyor. Aradığınız hızı ve gücü bulursunuz, ancak isabetli atış, denge, stabilite ve uzun ömürlülüğü bilemiyorum.
Sonuçta zevklerle renkler tartışılmaz tabii. -
Köksal pazar bana uyabilir ben seni ararım. Şu şişe fotolarını çook beğendim.
-
güle güle kullanın, Amerika'da çok tercih edilen bir av silahı.
-
Ben yarın çalışacağım
belki Pazar gelebilirim. -
hayırlı olsun, hw100'e pek yakışıyor bu dürbün

-
bende şişe infaz etmek istiyorum, uydurabilirsem mutlaka gelmek isterim.
-
Evet sıfırlamanız pellet ağırlığına ve aerodinamiğine göre değişir. Dürbünle gurup daha derli toplu olur sanırım.