RaptorX adlı kullanıcının mesajları

    Cumartesi'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur derler :) demezlersede ben dedim (okuyanlar dejavu yaşayacak),
    Cumartesi saat 10.00 gibi uygunmudur arkadaşlar?

    Erdem Hocam imzandaki ?????? ler ne olacak acaba, merekla bekliyorum.... Oraya bi de S kundak HW100 gider sanki :D (Gerçi daha bunların S i var T si var 4.5 var 5.5 var işin zor be hocam)


    Kamuran hocam öylesine yazmıştım, aklımda bir şey yok, neyse onu sileyimde laf, söz olmasın bari...

    ankara team a üye adayı oldum.


    aday olurmu, üyesin . Her zaman bekliyoruz buluşmalara, bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Çekirdek kadro tanıştığın arkadaşlar zaten, biz genelde aksatmıyoruz. Sıkı yoklama yaparız ona göre, aksatma :)

    Ben gelirim arkadaşlar... olmammmıııı.. gelmemmiiiii.... ama saat 13 ce kadar durabilirim :( Ostime gitmem gerekiyor...


    hehehe saatin geriydi herhalde. Saat 14.30da hala "şu şarjörüde bitireyim" diyordun :D

    Pelletler konusunda straighshooters.com'da bir yazı var, oradan kısaca çeviri: * Domed/Round Pellets-are great all-around, general use pellets. The round head is very aerodynamic and is good for shooting at longer distances (over 25 yards). Oddly enough, round-headed pellets have the highest ballistic coefficients of all the pellet shapes, making them a great choice for pest control and hunting. Pellets wth high ballistic coefficients generally have more knockdown power at the target.


    *yuvarlak başlı, kubbe tipi başlı pelletler genel kullanım için çok başarılı pelletlerdir, yuvarlak baş çok aerodinamik olup 25 yarda ve üstü mesafelerde atış içindir. yine bu pelletler yüksek balistik katsayıya sahip olup, hedefte yıkıcı etkide bulunduklarından zararlı hayvan mücadelesi ve avcılıkta kullanılırlar.


    airgunturk.com/attachment/190/


    *Wadcutter Pellets-are wonderful target pellets. Their flat heads make nice, clean holes in paper targets which is essential for easy scoring. They can also be used for pest control but that is good to remember that they are not designed to be long-range pellets and any breeze or wind pushing against the pellet's flat head can easily make groups open up at longer distances. Generally they are at their best at shorter distances of 20 yards or less.


    düz uçlu pelletler hedef atışı için mükemmeldir. Düz uçları kağıt hedefte güzel temiz delikler açar, puanlamada kolaylık sağlar. Zararlı mücadelesindede kullanılabilirler fakat uzun menzil atışları için tasarlanmadıklarından özellikle karşı rüzgarlarda gurupların dağoılmasına neden olur. Genellikle en iyi sonucu 20 yarda ve daha kısa mesafelerde sağlarlar.


    airgunturk.com/attachment/191/


    * HollowPoint Pellets-very good hunting pellets that really expand on impact. They are popular wth pest control and hunting shooters. But remember that they have the same weakness as Wadcutters because the big hollow mouth on the pellet catches the wind and may open groups at longer distances.


    Boşluk-açık uçlu pelletler avcılık için olup hedefe darbe anında açılır-genişlerler. Zararlı hayvan mücadelesi ve avcılıkta popülerdir. Yine düz uçlu pelletlerdeki gibi ağızlarındaki boşluk rüzgarı yakalayarak gurupların uzun mesafelerde dağılmasına neden olabilir.


    airgunturk.com/attachment/192/
    * Pointed Pellets-are pellets that seem to work best in light to medium powered airguns. They have good penetration capabilties for hunting and pest control. But they don't generally work as well wth magnum or supermagnum air rifles as the domed/round headed pellets. We would recommend in general that pointed pellets be best used wth a lighter or medium powered air rifle.


    *Sivri uçlu pelletler hafif ve orta güçlü havalılarda en iyi sonuç verecek pelletler olarak görülürler. Yüksek delme kapasteleri ile avcılık ve zararlı mücadelesinde kullanılırlar. Fakat magnum ve süpermagnum sınıfı silahlarda yuvarlak-kubbe başlı pelletler kadar iyi sonuç vermezler. Genel olarak zayıf-orta güçlü silahlarda kullanılmalarını öneriyoruz.
    airgunturk.com/attachment/193/


    birde temizlik pelletleri var, namlu temizliği için önce temizleme yağını emdirip, namluya sürülüyor ve boş atış etkisi olmaması için arkasına düz uçlu bir pellet yükleyerek atış yapıyorsunuz. 2 yağlı pellet sonrası 2-3 adet kuru temizleme pellet atarak namlunuzu temizleyebiliyorsunuz.


    airgunturk.com/attachment/194/


    alıntı:
    http://www.straightshooters.co…ents/choosingapellet.html

    Dolum aparatı olmayınca kompresör ne yapsın... Bakınız 10 Kasım Buluşması NightHawk ın söyledikleri :rolleyes:


    Kamurancığım bugün kargo ile Mustafa abi sağolsun aparatlarımız geldi, artık hw100 başına 1 aparatımız var, e gmby'ninde aparatı geliyor bildiğim kadarıyla, biz scuba tüpünü orda bıraktık, fakat mevcut dolum aparatı emanet olduğundan bırakmamıştım. Bunlar bizim aparatlar birini bırakırız oraya, isteyen kullanır. PCPlerde çare tükenmez anlayacağın, zaten şu anda sen Murat'la benim 1-2 ay önceki sorularımızı sormaya başladın, güzel son yaklaşıyor senin içinde...

    Türkiye fiyatı ne olur bilmem ama....



    Kod
    http://www.pyramydair.com/cgi-bin/show.pl?cmd_rifles=show_guns_manufacturer&Manufacturer=Webley%20%26%20Scott%20Ltd.


    ooo sayın Yücel'de podyumlara çıkacak sanırım??