frog adlı kullanıcının mesajları

    Sorularım sizleri sıkmıyordur umarım tüfeğimde yatagun moderatör kullanıyorum tüfeğin stabil atışına bir etkisi yok çok isabetli atışlar yaptım merak ettiğim hız değerini etkileyip etkilemediği bazen pellet'i giderken görebiliyorum bu normalmi dürbünün bana oynadığı bir oyunmu

    Daha evvel Mustafa Bey'e ben de aynı soruyu sordum,hızda bir fark yaratmıyor dedi.Dediyse doğrudur;zaten bende bir fark göremedim.Pelleti giderken nasıl görüyorsun ona şaşırdım. :him:s

    Frog bey selamlar,
    Benim bir süredir kullandığım dynamic air bullets var, kurşun değil farklı bir alaşım, hafif pelletler, kutu yanımda değil ama 14 gr civarı olması lazım.
    Penetrasyonda maşallah iyi, sizin tecrübeniz var mı? isabetlilikte nasıllar acaba?

    Merhabalar.Ben Hatsan'ın Torpedo pelletini kullandım,Dynamic'e benziyor.20.5 grain ancak hafif geldi.Gamo TS 22 kullanıyorum,fena değil,isabetli ancak en iyi sonucu Big Boy Pelletle aldım.26.2 Grain.Ancak kutuda 100 tane var ve Evanix'i elime aldığımda en az birkaç kutu gidiyor ve pahalıya geliyor tabii ki.Ancak bunların isabeti inanın çok iyi ve oldukça da şiddetli.Demir varil vs dinlemiyor.Saygılarımla.


    vakit, nakit, sabır var ama Airwolf hala yok ^^

    Çok doğru,anladığım kadarı ile burada olmayan bir tüfeği ithal etmek oldukça maddi açıdan külfetli;miktar fazla olunca da hele tüfek te pahalı ise getirten insanın omuzlarına oldukça yük biniyor.Organize olup herkes ne alacağına karar verse;mesala ben Airwolf alırım,siz de sanırım alırsınız;bizim gibi düşünen arkadaşlar birleşelim paramızı önceden ayarlayalım getirtecek kişi de en azından önceden ne alacağını ve satacağını bilsin örneğin Yatagun getirirse külfet olmadan herkesin işi görülsün.Bilmem çok mu basite indirgedim ?



    En iyiyi aramaktansa "SEVDİĞİNİ" Alır ..Mutlu olursun.. g;$i ;,;- ½bay£bay`;

    Harikulade bir ifade.. :thumbup: ;d; ;d;

    Arkadaşlar sizden ricam tüfeklerinizde yaylı ya da pcp olsun en çok hangi pelletten performans ve grupman olarak en iyi sonucu aldınız.Bunu sormamdaki amacım ben Evanix tüfegimde Eunjin ya da Gamo TS 22 kullanıyordum ve gayet de iyiydi .Bir ara bitince gamo pro magnum' attım.Sonuç rezalet.Crossman denedim ve gamodan hatta diğerlerinden daha hafif olmasına rağmen harika grupman aldım.Demek ki dedim Evanix'te;daha doğrusu Fx ya da AA olsun herhangi bir pcp de ağırlıktan ziyade pellettin konik yapısı daha etkili.yoksa yanılıyor muyum?Ustalar cevap verebilirmi?Teşekkürler. g;$i Haa bu arada crossmanın ucu sivri olanı değil,oyuntulu olanı çok ideal hedef tutturuyor.Aynı konik yapıda ama önü oyuk olan çok daha iyi.(4 günde tam 7 farklı kutu pellet kullandım ve hepsini bitirdim.Gördüklerim 20-30 atışlık değil,çok denemeler aldım.)

    yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. ytong sekme yapmıyo.pellet tipine ve ağırlığına göre 10-15 cm giriyor.ev içinde bundan başka daha güvenli bi yol bulamadım.biraz toz oluyo ama atıştan sonra güzelce bi temizledim ortalığı.eşim anlamasın diye her yeri pırıl pırıl ettim. ;,;- eeeeeee korku belası. ;,;- ;,;- ;,;- ;şrofls;.

    Tebrikler çok güzel.Ben evde tövbe ettim,duvar çelik kapı delik deşik oldu.5 cm lik tahta koyup attım bir baktım arka tarafa geçmiş,sekmiş vs.Bi daha asla. ;(

    Bende almak istiyorum AT44WX10 için ama diş uygun değil. Yatagun bir de aparat yaptırsa araya çok iyi olur. satışlar katlanır bence :)


    Aparat bulana kadar üzerindeki ile devam edicem. Fakat belki sesi biraz daha azaltmamın yöntemi vardır. Susturucunun içinde 2 tane uzunca alüminyum tüp var, kalem kağaı gibi :) bunları çıkarıp başka bişey koysam biraz daha sessiz yapmaz mı? onları çıkarıp denedim, sesi onlarla veya onlarsız aynı. Bir de boş ile dolu atış arasında kapalı ortamda ses farkı varmıdır?
    Biraz karışık oldu sorularuım ama yanıtlarsanız mutlu olurum.
    Teşekkürler.

    Bende de AT 44 lw var ve kendinden moderatörlüydü.Şimdikilerde yok herhalde.Hatsan'dan isteyin bence diş problemi var diyorsanız.Ancak ben Yatagundaki moderatörden Evanix'e taktım,milimetrik değil;mikronluk kadar güzel hassasiyetle oturdu. g;$i