Jeandark1713 adlı kullanıcının mesajları

    izledim. çok basit bir hata olarak görünüyor. aslında kullanıcı hatası da olabir çünkü m16a2 lerde de kullanıcı bazlı böyle sıkıntılar oluşabiliyor. kesin düşüncelerim ancak silahı elime alıp kurcalamadan sonra oluşur. çünkü hatalı kullanan bilgisizce kullanan biçok insan var ve bu insanların yönlendirmeleri sıkıntı yaratır her zaman.

    slm bencede husan en doğru seçim bende şahsen 20 kalibre olanını alacağım yaz başı.Bugüne kadar husanın çıkardığı hiç bir tüfek ile ilgili bir şikayet duymadım

    bu yüzden husan diyorum

    as. doğrudur hocam husan ı çok methediyorlar.

    hocam ben de sizin gibi düşünüyorum da işte insan merak ediyor bir an önce almak istiyor :) dediğiniz gibi biraz bekleyim yorumları takip etmek en sağlıklısı olucak. youtube daki videolarda hiç takılma yapmıyor güzel çalışıyor bu arada.


    ruhsat işi biraz uğraştıracak gibi duruyor çünkü 6 ayı geçti..

    merhaba abilerim kardeşlerim, babama m71 almayı düşünüyoruz acaba bu silah nasıldır halihazırda bilgisi olanlar konuyu aydınlatırsa çok sevinirim. birde babamın halihazırda tüfek ruhsatı var bu yeni satın almada yeniden evrak düzenlemek mi gerekiyor bunun için ne yapmalı? tşkler

    Hocam şey soracam yanlış hatırlamıyorsam sizin at44 regülatörlüydü ve merak ettiğim sizin at44 18.13 grain jsb pelleti kaç fps ile atıyor? sizce bir 18.13 jsb pellet 900 fps ile ayarlanacak şekilde atılırsa bu grupman ve güç bazında ne anlama gelir? bir at44 long lw ile en isabetli atışlar hangi pellet ve hangi fps ile atılmalı acıklayabilir misiniz? ayrıca en fazla kaç metre mesafede şişe kırar ve en fazla kaç metre mesafeye isabetli atışlar yapılır? yani gözümde sizin tecrübeleriniz çok önemli bu soruları kendi yorumlarınızla acıklar mısınız?

    Hocam videolarızı severek izliyorum gerçekten çok keyifli. Forumda çok kendimi göstermiyorum ama diyebilirim ki sürekli forumdayım paylaşımları takip ediyorum ve yine şunu diyebilirim ki sizin grupmanlarınız olsun uzun mesafe atışlarınız olsun çok iyi. Tebrikler :thumbup:

    Air Anger 6.35 candır. Vurduğu yerde imzasını bırakır. Bu güzelliğin bedeli vardır o da bol hava sarfiyatı. Bu tüfeği pompayla doldurmaya çalışırsanız koca gün boyunca 60-80 atış yaparsınız. Gün sonu da dermanınız kalmaz. Bu arada tüfeği doldurduktan sonra 10 dakika kadar dinlenmeniz lazım. Yoksa ellerinizin titremesi ve nefes düzensizliği yüzünden atışlarınızın bir anyaya biri Konya'ya gider. Scuba şart bu tüfek için. Esasen pcp' den zek alınmak isteniyorsa hangi marka ve model olursa olsun scuba şart. Bir sene boyunca pompa kullandıktan sona scubaya geçen biri olarak konuşuyorum.

    kesinlikle öyle. air ranger ı seçmemdeki temel amacım güç ve isabeti birarada vermesi. malzeme kalitesi de cabası. dediğim gibi adıyamanda scubayı dolduramam herhangi bi dolum istasyonu yok cünkü.

    Rangerı her 30 atışta bir 250 bar a doldurmak sizi üzebilir. Tabiki bu gücü 5,5 cal ve 60 fp ye düşürüldüğünü varsayarak söylüyorum. bar çok düşünce zevk vermiyor çünkü.

    evet tam olarak düşündüğüm şey bu. vazgeçme aşamasındayım. scuba tüpü adıyamanda dolduramam.

    Air ranger' i nereden alacaksınız. Bulunduğunuz yerde scuba dolum istasyonu yoksa forumdaki arkadaşlara scuba dolumu için pompa yaptırabilirsiniz.

    temiz 2. el veya sıfır alabilirim. silahi tedarik etme faslinda sorun yok da iste aldiktan sonra pisman olmamak adina bilgi edinmeye calisiyorum. bahsettiginiz el yapimi pompalama duzenekleri ilgimi cekmiyor acikcasi pek saglikli olmadigi kanaatindeyim. aslinda yuksek basinc kompresorleri ilgimi cekmiyo degil ama cok yer kaplayacak cok teferruatli oluyo.yani sunu istiyorum portatif biseler.. anlatabiliyomuyum hani dolum isini bi pompa ile yapmak istiyorum fazla ugrastirici olmamak kaydiyla. acaba aa s510 x fac mı alsam cok kararsiz kaldim

    Pompanın ısınmasına müsade etmeyecek şekilde pompalarsanız sorun olmayacaktır. Isındığı zaman on dakika mola verin.

    cevabiniz icin tesekkur ederim. dolumu epey bi zaman alicak galiba. aslinda bu tufegi daha almadim sadece bilgi edinmeye calisiyorum. bizim buralarda scuba dolumu yok tek care pompa. oda cok ugrastiracak gibi vazgecsem mi alsam mi cok kararsizim.