Hayırlı olsun. Keyifli atışlar dilerim.
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Böyle saçmalık olmaz. Bendede gamo var 2006 yılında aldım. Enaz 10000 pelet atmışımdır niye oynamıyor. Sonra oynayan namluyla isabet sağlayamazsınız. Ayrıca o firmanın zihniyetini beğenmiyorum. Bana defolu tüfek göndermişlerdi.(Görseniz inanmazsınız) Sonra değiştirdiler.
-
Çekiç ve yay modifiyesi söz konusu herhalde

-
Sorun olacağını sanmam. 825-850 fps gibi atabilir tahmini olarak.
-
Harika resimler. Peletlerin üzerindeki yivset izleri bile görülüyor.:)
-
Hayırlı olsun. Merak ettiğim silahlardan biridir. Paylaşımlarınızı beklerim.:)
-
Güzel paylaşım. Teşekkürler.:)
-
Hayırlı olsun. Güzel bir seçim olmuş.
-
Güzel görünüyor. Dayanıklılığı nedir ve geri dönüşünde sıkıntı yaratırmı acaba ?
-
Haklısın Doğan kardeş. Ayı, domuz,geyik vurmadıktan sonra napacan yivliyi; en iyisi pcp

-
Çok güzel olmuş. İnternette çok gezinmeme rağmen böyle bir çalışmaya raslamadım. Dünyada tek herhalde. İzzet abi nin payınıda unutmamak lazım tabi.Bir condor kullanıcısı olarak silahınıza verdiğiniz değeri anlıyorum. Gülerek kullanın

-
Maşallah. Nazarımız değmesin.
-
Kısa mesafede her pelet isabet sağlayabilir. Uzun mesafede peletlerin ağırlığı hem isabeti arttırır hemde tahribatı. Ayrıca işin mali yönüde var. Birinin 100 tanesi 13 lira diğerinin 500 tanesi 20 ile 40 tl arası. Bt 65 güçlü bir silah ve isabetli atışlar için 21 ve üzeri tavsiye ederim. (en azından 18 grn olmalı)
-
Ben çok düşünmüştüm bu modeli. Silahta elektronik aksam olurmu olmazmı derken s 510 tc yi kucağımda buldum.

-
Yanlış hatırlamıyorsam eğer namluyu söktüğünüzde namlunun vida delikleriinin sağında ve solunda iki adet pul olması lazım. Ya daha önce sökülünce o pullar tekrar takılmamıştır yada ömrünü tamamlamıştır. En kötü ihtimalle namluyu söküp sağlı sollu ince pul takarak sorun çözülebilir.
-
Hayırlı olsun. Gülerek kullanın.
-
Güzel paylaşım elinize sağlık..
-
Namluya oturmasada silahı boşa sıkmışsınız gibi yay ve piston başlığına zarar verecektir.
-
syn arhavili. Arkadaşın eklediği resimleri(yay,piston,piston tapası ve yay tutucu ) ve cetvel yardımı ile vermiş olduğu ölçüyü benim o zamandan kalan sıfır yedek parçalarımla karşılaştırdım. Ve ölçü olarakta , görsel olarakta orjinal olduğunu söyledim. Daha nasıl anlatayım bilemiyorum. Arkadaşta silahı sıfır aldığını ve daha yeni söktüğünü belirtmiş zaten. Yani bütün parçalar orjinal ve olması gerektiği gibi. Saygılar.
-
Sayın arhavili silah ın hatsan olduğu ve 20 yaşında olduğu yazılı zaten. Hatsan ın o yıllarda ürettiği modeller birkaç tane zaten. Ben hepsinide kullandım söktüm taktım. Halada elimde tutuyorum. Cevabımdada yedek parçalarla karşılaştırdığımı yazdım zaten.