BT 65 180 metrede

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar mrb. Bu gün hava güzeldi, tatilde olmanın da rahatlığıyla atışa gittik, elimizde cihaz yok, mesafe ölçümü klasik usul yapıldı, boyum 1,78, düz ortamda adımlarım maksimum açılacak şekilde saydığımızda 182 adım çıktı. Sport tracker programıyla ölçtük, sonuç aklıma yatmadı, çünkü 190 m gösterdi. Kullananlar bilir bu program her on metrede bir değer yükseltiyor. Tecrübeye dayanarak her adımın 1 metre olduğunu varsayarak 180 metre yazdım. İnsanlar regülatördür, tüp delinmesidir uğraşıp duruyorlar. Allah'a şükür benim tüfek, son aldığım moderatörle beraber regülatörlü gibi iş çıkarıyor. Bu mesafede attığımız mermiler cüz'i bir dağılım gösteriyor. Özellikle benim tüfeğim ince memet 30 grainlerle harikalar yaratıyor. Ancak namluya sürerken sıkıntı yaşadığım için yine ince memet 27 graine döndüm. ondan da çok memnun kaldım. mermi dağılımını videoda görebilirsiniz. İçinden bazıları ani sapmalarla -mesela yağ tenekesindeki alt mermi- kafasına göre biraz uzağa kaçsa da genelde çok iyi. Küçük bir hatırlatma: İnce Memetleri cif bulaşık deterjanıyla ve sıcak suyla yıkayıp kağıt havluyla kurulayınca hem pırıl pırıl oluyorlar, hem de üzerlerinde hiç çapak kalmıyor. Doğrudan satın aldığım şekliyle namluya sürdüklerim daha fazla dağılırken, yıkayıp kuruttuklarım daha az dağılıyor. Bu gün büyük bir keyifle atışları arkadaşlara anlatıcam. Bir de atıcı grupmanları kısmında Levent Beyle arkadaşlarının atışlarına bakmanızı tavsiye ederim. Gerçekten gıpta edilecek atışlar. Çok daha zevkli atışların size nasip olması temennisiyle sağlıcakla kalın. Link burada http://youtu.be/yE8VdC_n2aQ iyi seyirler. ;)

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Super olmus .180 metre de gayet basarili.ince mehmed solid mutis ...

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • atışlar gayet başarılı olmuş elinize sağlık.tecrübelerime dayanarak söylüyorum;27 grain'lik pelet 180m'de o hale geliyorsa muhtemelen o mesafede ki peletin hızı 750-800fps civarı olması gerekiyor,o ne öyle kağıt gibi olmuş 8o

  • Herkese tşk.ler. Şunu paylaşmak isterim. Arkadaşlar benim tüfeğin hava tüpünü makine mühendisliğinde basınç üzere çalışan bir Yrd. Doç arkadaşa verdim. Üzerinde bazı çalışmalar yaptı, nano teknolojiyle üretilmiş bazı sıvılarla iç yüzeyine bir takım uygulamalar yapmış, uzun uzun neler yaptığını anlattı ya ben pek fazla aklımda tutamadım, o yüzden ahkam kesmek istemem, bilenlerin bulunduğu bir ortamda mahcup olmamak adına. Neyse daha sonra basınç testi uygulamış, tüpü 400 bara kadar yoklamış, o yönde bir test raporu çıktısı da almıştı, sağolsun benim oğlanlar uçak yapmışlar ^^ Şu anda ben tüpümü 250 barı kesinlikle geçmeme tavsiyesine uyarak sürekli 240 barda tutmaya, atış yaparken de tüp tüfeğe bağlı olarak yapmaya özen gösteriyorum. Tüpü arabanın ön koltuğuna koyup, özel yaptırdığın uzun hortum sayesinde arka koltuğa tüfeği yerleştiriyorum, arka camı açıp, camın üzerine yerleştirdiğim minder üzerinden destekli şekilde atışlarımı istediğim yerden yapabiliyorum, hem kimse rahatsız olmuyor, hem de mekan sıkıntısı yaşamadan, basit bir yol kenarında bile istediğim gibi atış yapmam mümkün oluyor.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • bende bt 65 230 hava ile 1 senedir kullanıyorum 67 atış yapıyor 65 hava kalıyor



    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

    • Hatsan bt 65 sb lw 5.5 regili
    • Hatsan bt 65 sb lw 6.35
  • Merhaba Arkadaşlar,
    ben de yeni BT65 RB model tüfek aldım. Fakat, acemilikten mi, silahtan mıdır nedir
    tüfeğin içinde 2 tane saçma kaldı-sıkışltı gibi. tüfek zaten ateş etmiyor. onları nasıl çıkartmalı! ne yapmalıyım!
    bana tecrübeli arkadaşlar olarak yardımcı olursanız sevinirim.
    Herkese iyi atışlar...

    Hatsan Galatian IV
    Hatsan BT65 RB & AT-P2
    AT 44 Long LW
    Beretta CX4 Storm
    Walther CP99 & Gamo PT-85
    6lt 300 Bar & 1lt Skuba Tüp ve Aparatı



    << Herkese İyi Atışlar 8) >>

  • Bende tufegi aldigimda ayni sorunu yasadim duzeltemedim servise gonderdim. Iceriye cubuk falan sokup zorlamayin sakin. Kurmabkolunu itebilirseniz tetige basinca atmasi lazim. Atmazsa bence servise gonderin

    Bir İbrahim kavgası...rocketlauncher.gif

  • Pellet kaldığını bildiren arkadaş için, sanayide satılan pirinç çubuklar var, onlar yumuşak ve namluya zarar vermiyor, 5 mm olanlardan bir tane 1 metre uzunluğunda satın al, 5 TL. önce şarjörü çıkar, kurma kolu geriye çekili vaziyette olsun, namlunun ön tarafından sokup hafif vuruşlarla peletleri namluya pelet girişi olan kısımdan düşürüver. Not: Tüfeği dik tutma çıkan peletler karşıya geçip hava yatağı içine giriyor ve alabilmek için hava tüpünü falan sökmek zorunda kalıyorsun. Kolay gelsin :thumbup:

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Arkadaşlar İlginize teşekkürler.
    sorunu namluya ince çubuk sokaraktan çözdük. Bursadan bir arkadaşımız yardımcı oldu ona da teşekkür ediyorum.


    Şimdi de silah için skuba tüp almam gerekli onu düşünüyorum.
    6lt lik aparatıyla birlikte çelik skuba tüp iyi iş görür gibi geldi bana.


    Saygılar,

    Hatsan Galatian IV
    Hatsan BT65 RB & AT-P2
    AT 44 Long LW
    Beretta CX4 Storm
    Walther CP99 & Gamo PT-85
    6lt 300 Bar & 1lt Skuba Tüp ve Aparatı



    << Herkese İyi Atışlar 8) >>

  • S a sayın Mehmet hocam bt65 in profesörü sızsınız bende on beş gün önce bt65 aldım bana dürbün hakkında tüfek hakkında yardımcı olursanız çok sevınırım sızı hep takıp edıyorum YouTube de uyenızım eğer bana yardımcı olursanız çok sevınırım