fender adlı kullanıcının mesajları

    iyi geceler herkese. buluşma ile ilgili bir gelişme var mı? ne yapılıyor.
    benim geleceğim kesin değil ama. ne tüfeği kontrol ettim. ne pellet varmı baktım hiçbir hazırlığım yok :)

    Buluşma yine harika :)


    bende gelmişken şuraya bi şafak atmadan gitmeyim. ŞAFAK : 64 (Uşak) :)




    Birde hep aklımda kalan bir düşünce için kısaca yer vermek istedim. Ankara Team'in 2 No'lu çamlığı harika bir yer ama gerçekten arabaları mahveden bir yer eve döndükten sonra toz toprak oluyor her yer. Tabi ön takım sistemimize verdiği hasarda cabası.


    Gölbaşı taraflarında çok uygun yerler var aslında ben gelince sizi gizli mekanlarıma götürsem nasıl olur?

    pcp nin bana göre komik bir dezavantajı da şu; mesela bir atış buluşmasında 5 saatlik zaman içinde ben yaylı tüfeğim ile eğlenerek 250 pellet atıyorsam pcp çatır çatır sıkıyor 600-700 pellet atıyor :) bu da maddi külfet, kutu kutu pelletler bir bakmışsınız bir anda bitmiş. #hims

    ;şrofls;.;şrofls;. fatih abi sen onu bırak biz tüm ailecek bilgisayarın başına çöreklendik kediyi bulmak için yok olmuyor yapamadık. ;lol; Artık kedi gördüm mü garip bir tiksinti geliyor. Tamamen bezdirmek için yapılmış bir olay.


    Tenekeci Naber?
    hani bi ara yok bırakıyorum v.s v.s bişeyler diyordun. şimdi imzanda görüyorum fx filan ne iş? :):):):):):):)

    Burdurlu arkadaşım bence daha sakin olmalısın.(öfkeyle kalkan zararla oturur ) Ben iyi anlıyorum seni. Çünkü senin yaşadıklarını bende zamanında çok yaşadım. Arkadaşın dediği gibi Dampa ayak olmadan dürbünle sağlıklı atış yapman çok zor. Ama biraz sakin ol. Şimdilik dürbünsüz kullanmayı dene istersen. Daha sonra daha uygun bir kardeş alırsın yanına dürbününle birlikte güzelce kullanırsın !

    Bahtiyar bey de dert babası gibi oldu :)


    Vallahi en az 1-2 saat telefon görüşmesi yapmışımdır sadece ben :) gör ki böyle benim gibi kaç kişi var acaba. Gününün tümü telefonla dert dinlemekle geçiyor galiba. Basiretli insan'a saygılar sunarım. :D

    Vallahi benimde 125 arızalandığında karşı ödemeli gönderdim diye hatırlıyorum. sonra bana dönüşündede ben ödeyip aldım. umarım yanlış hatırlamıyorum ama telefon edip bir yetkiliye durumu izah ederseniz iş maddi boyuttan çıkıyor dosluk ilişkisi içinde yürüyor herşey hiç bir sıkıntı yaşamazsınız telefonla görüşün yeter.

    Abi maşallah helaliniz var :)


    Artık buluşmalar her güne indi galiba. Bu harika ötesi trafiğe yetişebilecekmiyim ben acaba. Ama artık pek ayak uyduramayacağım gibi geliyor. Fx ler Pcp ler v.s v.s teknoloji pek ilerledi :)

    serdar abi fiyatları inceledim. pekde ucuz değil ama düşünmeye başladım :)


    bu arada teflon tava gibi bir cismi delebilmesi beni çook etkilemiş durumda ;d;

    mesafe konusunda bilgi verecek olursak ben daha önce ölçmüştüm 33 metre o ara. :)


    bu arada bende 89 gün sonra bi fx mi alsam ne. pek hoşuma gitmeye başladı bu pcp işi ben geride kaldım biraz.


    önerirmisiniz fx i? birde fiyatları ne alemde?