hooper113 adlı kullanıcının mesajları

    Mavcut iktidarın soktuğu kol gibi zamlardan artık zamlara alıştık , halk olarak zamları seviyoruz , umarım daha beter oluruz. Her ulus hak ettiği şekilde Yaşar, biz halk olarak böyle yaşamayı seçtik. Ben şahsen yerli firmaların havalı silahlarına bu paraları vermem bu saatten sonra. Maalesef bizim ülkenin esnafı hepsi değil ama %90 ı fırsatçıdır her fırsatta zam yapıp farklı bahaneler sürerler. Ben en az 30 tane ülke gezdim Avrupa’da gezmediğim görmediğim ülke kalmadı hatta bir kaçında uzun süre yaşadım ama Türkiye’deki gibi bukadar inanılmaz aşırı zamlara karşı suspus olan halk dünya üzerinde görmedim.

    cevabınız için teşekkür ederim. sanki pahalı bir şey alırsam ömürlük olurmuş gibi düşündüm ondan 800 tl ayırmıştım :) hocam peki evde kullanabileceğım, dediğiniz fiyatlarda moderatörlü ve co2 li bir havalı tabanca önerebilir misiniz?

    Bana sorarsan co2 ile çalışan silah almayın ama illaki co2 li olsun diyorsan daha önce kullandığım 2 tane model var onları önerebilirim, biri steyr m9a1 diğeri ise jerico 941.. Daha fazla para verip çok pahalı modellere yönelmene hiç gerek yok bu 2 model 800tl ye satılan co2 li tabancaları aratmaz.

    4 metre 5 metre gibi mesafe için alacaksan o bütçe çok fazla, 150-200tl arasında bir bilye atan co2 sana yeter,200tl den fazla verme sonuçta 5 metre atışları yapacaksın :) ne alırsan al seni o mesafelerde her türlü tatmin eder. Baktın bu iş hoşuna gidiyor ve daha uzun mesafeler için bir silah almaya karar verdin ozaman geriye kalan 600tl yi devreye sokarsın.

    Hocam sizi forumda görünce nedense bir mutlu oluyorum :) İzzet abi Nam ı diğer Berkman Çok şey öğrendim sizin paylaşımlarınızdan ama o güzelim arşivlik modifikasyon paylaşımlarının büyük çoğunluğu silinmiş yazık, halbuki çok kıymetli bilgilerdi.

    1

    Dün bu paylaşımı görünce bende kral arms arayarak puncher modeli pcp için namlu ucundaki alev gizler şeklindeki küçük parçası elimde mevcut değildi. Parça bugün elime ulaştı. TEŞEKKÜRLER KRAL

    Dostum kargo konusunda bayağı şanslısın sana bayağı hızlı ulaşıyor kargolar :))

    Zoraki ultraya takabileceğim uzunluğu 22cm i geçmeyen kompakt bi dürbüne ihtiyacım var, satan varsa alabilirim.


    ( aradığım ürünü buldum silinebilir teşekkürler.)

    Tabanca full metal değilmiş arkadaşlar çoğu yeri plastikmiş. Bence hatsan bu model de sınıfta kaldı, beni al diyecek bi yenilik yok, piyasada bu paraya daha iyilerivar.Özellikle o tetik gözüme çok çirkin geldi nedense,Ve o hatsan yazısı maşallah neredeyse tüm silahı kaplayacak.