Dopamine adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar. Ben İzmir'e taşınalı neredeyse bir sene oldu Ege Team'den hala tık yok. Tüfek öylece yatıyor, ben de iyice soğumuşumdur her halde. Özledim şişe patlatmayı, havalar iyice soğumadan önce hafta sonlarını değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. ½bay£bay`; Biz Ankara'da kış mış dinlemez her hafta buluşurduk. Koskoca yaz gelip geçti, tadını çıkaramadık. Arada bir konu açılıyor, bir-iki kişi birşeyler yazıyor ama bir türlü eyleme dökemiyoruz. Bu hafta sonu şeytanın bacağını kıralım diyorum. 10 Ekim Pazar günü tüm Ege Team üyelerini buluşmaya bekliyorum ve konuyu da Pazartesi'den açıyorum ki sonra vay ben duymadım, vay ben görmedim olmasın.


    Ankara Team'e de selamlar olsun buradan. Yolu düşen olursa bekleriz. Bu arada konuya yazacak arkadaşlar buluşma yeri için önerilerini de yazarlarsa faydalı olur kanaatindeyim. Evet; konu açılışı benden, hayata geçirmek sizden.


    Hadi bakalım Ege Team, göreyim sizleri... x;.z

    Merhabalar;
    Ben İzmir'e taşındığım sıralar tanışma faslıydı. Katılacağım diye birkaç mesaj atmıştım ama fırsat olmadı.
    Açıkçası şu aralar bir kaç atış yapmaya ihtiyacım var. Yakın bir tarihte buluşma olursa katılırım.
    Sevgiler...

    Arkadaşlar ben de Ankara'lıyım. Ankara'da buluşmalara giderdim, fakat son zamanlarda bayağı boşladım. Ben de Ekim'in 20'sinden sonra temelli İzmir'e taşınıyorum. Acısını beraber çıkarırız inşallah...
    Bir de böyle şişeye böceğe olmuyor. Yasak ama mangalda kızarmış kanat iyi giderdi...

    Güzel bir buluşma oldu. Bu hafta diğer kıdemlilerle de tanıştım. Ayrıca geçen hafta olduğu gibi bir kafa daha kazandık. Bir de ikinci çamlıkta Kamuran beyin pompalı tüfeğini denedim; Hayatımda ilk kez kuru sıkı harici bir ateşli kullandım. Sonra PS'de çay muhabbeti yaptık. Bu arada fotoğraflar için teşekkürler, kırmızı t-shirtlü + sakallı olan benim. Yaşasın şöhret oldum hehehe ;)

    Arkadaşlar, haftaya ilk olarak ben de gelmeyi düşünüyorum. Hem tanışmış oluruz hem de benim yeni Gamo CFX'in ayarlarını yapmamda deneyimli arkadaşlardan yardım almış olurum. Sabırsızlıkla bekliyorum.