Sitmograf07983 adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar,

    Bence listenize 48/52 modelini de eklemelisiniz. Ilk Dianam mod 48 idi isabeti, sağlamlığı ve sadeliği ile beni çok memnun etti. Çıtayı yükselterek mod 54 satın aldım. Şahsi fikrim olarak mod 48 i daha çok özlüyorum. Mod 54 tepmesiz evet ama dürbünü üzerinde sağlam tutmak mesele.

    Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. 48 ve 52 yede bakıcam. :)

    Selamün Aleyküm abilerim, kardeşlerim. Bu 5 Diana yaylı tüfek arasında kararsız kaldım. büyük yaylı anketindeki sonuçlara baktım ve çoğu kişi fikir ayrılığı yaşasada, çoğunluk Diana'nın tüfeklerini tercih ediyor ama modeller arasında fikir farklılıkları var. Ben de kararsız kaldım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Seçtikten sonra sebebini ve diğer 4 ünden neden daha iyi olduğunu açıklarsanız sevinirim. Sizce bu 5 tüfek arasından hangisini almalıyım ?

    Para önemli değilse dianalara veya hw lara bakın. Ama bana kalırsa 50 m de grupmanı 2 cm daraltacam diye 2 katı para vermek çok da mantıklı değil . Güç isabet rahatlık olarak bence pcpler herzaman öndedir. Yeni çıkanların hepsi belli standartlar da kaliteli tüfeklerde gerisi görsellik olarak beğenmenize kalmış

    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Dün biraz pcplere de baktım bu gönderiyi paylaştıktan sonra. Gerçekten pcpler de hoşuma gitmeye başladı. Dediğiniz gibi yeni pcplerin görüntüleri de çok hoş, internetten izlediğim videolarda, genelde çoğu atıcı Air Arms s510 kullanıyor. Pcpler hakkında da önerilere açığım. Air Arms ve diğer pcpler hakkında da önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Bu tüfek nasıl, bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

    Selamün Aleyküm abilerim kardeşlerim. Adım Güney. Yaylı havalı tüfek almak istiyorum. Tavsiye için açılmış konulara baktım ama bir türlü karar veremedim. Kullanan bilen tecrübeli kişilerden tavsiye istiyorum. Görüntüye önem verdiğim için pcp istemiyorum. Yaylılar daha şık görüntüye sahip bana göre. Atış yapmak için kullanacağım, tahribadı iyi, güçlü, uzun - kısa mesafede isabetli en iyi yaylı havalı tüfeklerden, yerli - yabancı marka, fiyat hiç fark etmez, bütçe konusunda hiç sıkıntım yok. Beni pişman etmeyecek, memnun edecek bir tüfek almak istiyorum. Bazı kullanıcılar Hatsan diyor, bazı kullanıcılar avrupa malı tüfekler diyor, çok kararsız kaldım. Tek istediğim sağlam, şık, uzun - kısa mesafe isabetli ve güçlü bir tüfek. Ayrıca dürbün ve ayakları hakkında da tavsiye verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İyi atışlar.

    Iyi geceler Ramazan Abicim. Hoşbuldum teşekkür ederim. Dediğin silahı yarın iyice bir araştırıcam aksesuar tavsiyelerin içinde ayrı teşekkür ederim. Yarın cevap yazıcam araştırıp, vakit ayırdığın için teşekkür ederim. ^^

    Merhaba kardeşim. Bahsettiğin Webley Patriot 1.nesil. Ancak şu an 2.elini bile bulmak çok zor. Mod99'la efsane atışlar yapan da sideprensi07 nickli Kadir abiydi. Ne oldu bende bilmiyorum...Eğer 1000liraya yakın bütçen varsa bence yaylıya hiç bulaşma. Direk pcp al ve isabetin tadını çıkart.. Tepmesi olmayan ve yaylılarla kıyaslandığında daha isabetli,daha güçlü tüfeklerdir.
    Düzgün bir dürbün ve ayarla attığını rahat rahat vurursun.
    Eğer yaylı alırsan dürbün ayarı belli bir atıştan sonra bozulacaktır. Dampa bile kullansan sonuç aynı oluyor genelde.. 100metrede bira şişesini vurmak da öyle kolay değildir yaylı tüfeklerle.
    Pcp tüfek,dürbün ve pompayı bahsettiğin rakamlara set olarak bulabilirsin. Pompa yerine scuba da alabilirsin ama bütçeni biraz aşabilir.

    Uğur abi değerli tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ama kullanımı biraz pratik olması tercihim bu yüzden yaylı istiyorum. Sniper silahları çok sevdiğim için havalı tüfek merakı başladı. Görüntü bakımından da yaylılar daha çok benziyo kanaslara, biraz göz zevki diyelim işte aptalca gelebilir ama anlatabildim umarım ^^

    Merhaba abilerim, kardeşlerim. Bu siteye 4 - 5 sene önce üye olmuştum o zamanlar da havalı tüfek tavsiyesi almaktı amacım fakat bir türlü nasip olmadı. Yaş 22 oldu aile karışmıyor artık :D O zamanlar girdiğim de havalı tüfek için en iyi tavsiye Webley Patriot tu ama kaçıncı nesil di hatırlamıyorum. Eski nesli iyiydi diye hatirliyorum. Bi abi vardı ve 200 metreden hatsan mod 99 la bira şişesi kırdığı bi videosu vardı, o zamandan beri aklımda hep mod 99 yer edindi. Ama tabii söylediğim gibi Bu 4-5 sene önceydi şuan Hatsan mod 99 ların durumun nasıl bilmiyorum, havalı tüfek almayı düşünüyorum 2 3 ay içerisinde önerebileceğiniz bir marka var mı yeni çıkan veya memnun olduğunuz kullandığınız vs. Hatsan mod 99 düşünüyordum ama almadan önce yine sizin kıymetli tavsiyelerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca önereceğiniz tüfek için aksesuarda tavsiye etmenizi isterim dürbün dampa ayak vs. Herhangi bir marka olabilir fiyat hiç önemli değil 1000 TL ve üstü olmasın yeterli. Tek istediğim ilk havalı tüfeğimdeki sorunları yaşamak istemiyorum, ilk tüfeğim dandik bir markaydı, aşırı tepiyordu, vidaları gevşiyordu, her 5 atışta taktığım dürbün kayıp geri geliyordu, bir türlü ayar tutmuyordu demek istediğim. İstediğim performans 50 - 100 metre arası güzel atışlar yapabilsin, tahribi 100 metreden bir bira şişesini delip geçebilecek seviyede olsun yeterli, yani vereceğim parayı haketsin istiyorum. Dediğim gibi şu an piyasada hangi markalar iyi hangileri tutuluyor onu bilmek istiyorum teşekkürler her şey için, Sağlıcakla Kalın ^^ .