hellboy adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar, forumda bulurum umuduyla aradım ama bu konuyu bulamadım.
    3-4 ay önce aldığım Red-Dot ım çalışmıyor daha doğrusu meraklı arkadaşlarımdan birisi açık konumda bırakıp pilini bitirmiş. Sorum şu; pili nerededir? Red-Dot sökülebilen bir aksesuar mıdır? Eğer sökülebilen bir yapısı varsa pili temin etmek mümkün müdür?
    Teşekkürler.

    hangi pellet tipini kullandığınız fark etmez, evinizde veya odanızda;
    -dürbün yada gez göz ayarı,
    -şişe kapağı parçalama şampiyonalarını,
    -1 tl nin orta sarı bölümünü çıkarma müsabakalarını,
    -"bak bu peleti yeni aldım gel balkondan sıkalım bakalım nereye kadar gidecek" denemelerini


    -"komşunun evine(dükkanına) fare girmiş bir bak istersen" operasyonlarını


    -geceleri yada akşamları yarasa safarilerini



    Sakın yapmayın, yaptırmayın. Bu saydığım maddelerin hepsini yaptım ;d; sonuçlarını merak edenler;



    -dürbün yada gez göz ayarı: "Kapıda 17 adet delik hemde önlü arkalı"

    -şişe kapağı parçalama şampiyonaları: "Ayağımıza batan PET şişe(şarapnel) parçacıkları "



    -1 tl nin orta sarı bölümünü çıkarma müsabakaları: "Deli gibi sağa sola fırlıyan seken pelletler 1 büfe camı 1 kahve fincanı"

    -"bak bu peleti yeni aldım gel balkondan sıkalım bakalım nereye kadar gidecek" denemeleri: Henüz bir şikayet gelmedi ama cam kırılması sesi duymuştuk:)



    -"komşunun evine(dükkanına) fare girmiş bir bak istersen" operasyonları:Bilimum yerlerde pelet izleri, =kaş yaparken göz çıkardın biz fareyle yaşamaya razıyız sen yeterki git= şeklinde psikolojik savaş:)



    -geceleri yada akşamları yarasa safarileri: olayın aksiyonundan olsa gerek açık olan pencere yerine ortadaki cama nişan aldım.... gerisini siz düşünün...


    AMAN DİKKAT!

    Herkese merhaba... Crossman ın yeni modeli (belki de eskidir ama yeni gördüm ve paylaşmak istedim) NPSS Nitro Piston modeli standart yaylı tüfek mekanizmasına sahip fakat sıkıştırma işlemini yay ile değil tüp içerisindeki nitrojen(azot) gazı ile yapıyor. Yay tepmesi gibi bir olay olmadığından tıpkı bir PCP tüfek kullanır gibi tepmesiz kullanabiliyorsunuz. Hız konusunda da oldukça iyi .177cal 1200 FPS, .22cal 1000fps. Detaylı olarak incelemek istiyenler için link: http://www.pyramydair.com/p/Cr…roke-NPSS-air-rifle.shtml


    Sizlerden ricam, yurtdışından tüfek getirtmek için gerekli olan prosedürler nelerdir ve vergi oranları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    bir kaç hafta önce bende pro magnum 5.5 satın aldım, inanılmaz derecede çapak var hatta namluya yerleştirirken girmeyipte zorladıklarım da oldu isabet olayına gelince tüfeği sabitlememe rağmen anlamadığım bir şekilde hedef kağıdında isabet noktasının altında yırtılmalar oldu big boy kullandım çok temiz delikler açtı... sanırım bendeki de çakma pro...

    ;şrofls;. Birincisinden çektiyseniz ikincisini neden aldınız ?açıkçası bu foruma tüfeği aldıktan sonra bakmak aklıma geldi, neden 2. yi aldım çünkü bu güçte bu paraya başka tüfek bulamadım hepsinden ziyade benim amacım yüzlerce metre mesafedeki hedefleri vurmak değil tamamen eğlence amaçlı ve yeni modelin eskisine göre çok daha iyi olduğunu söylediler bende inandım açıkçası...

    Bu tepme işi ateşlilere oranla biraz fazla abartılı olmuş. :!:
    Sonuçta mod 125 bende kullanıyorum ve dediğiniz gibi değil,isterseniz şu tepmeyi birkez daha düşünün,belki azalır. ;şrofls;.

    Tamam hak veriyorum birazcık abartmış olabilirim, bunu okurken yüzünüzde ufak bir tebessüm olması için yazdım. Yalnız tepme konusunda hakketen abartı benim tüfek. burada hatırlatmadan geçmeyim tüfeğim yeni 300 pelet ya sıktım ya sıkmadım... şimdi diyeceksiniz ki e tüfeğin yeni biraz bekle açılır felan bu benim 2. mod 125 im ilk tüfekle abartısız 6000 atış yaptım aynıydı bilginize...

    merhaba, 7+1 otomatik tüfeği tam doldurup elimi tetikten çekmeden peşpeşe ateş ediyorum yerimden kıpırdamıyorum, 17+1 tabancayı peşpeşe sıkıyorum sinek dokunmuş gibi oluyorum, mod 125le 1 el ateş ediyorum kamyon çarpmışa dönüyorum!!!!
    nedir bu tepme neyin nesidir diye forumda gezerken "piston ağırlığını söktüğüm" ifadesine rastladım. bahsedilen işi nasıl yapabilceğimi anlatırsanız yada tepmeyi azaltacak bilinen başka yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim...

    dün ben aldım adanadan, yanında predatör, bigboy ve şu plastik %25 daha fazla hızlı giden saçmalardan stok sorunu da yok gibi görünüyorsun koca 2 koli vardı elinde.

    tekrar merhaba, üstad benim tüfeği almamdaki amaç fare avlamak:) sanırım bahsettiğim pelet türü amacıma uygun bir model. birde arkadaşım, hedefe temas anında parçalanan bir saçmadan bahsetti bu saçmanın adı - markası nedir ve nereden temin edebilirim?

    Herkese merhaba, öncelikle havalı tüfek konusunda yok denecek kadar bilgim var. 3 yıl önce mod 125 almıştım ucuz pelet kullanım sonucu yivsetler tıkandı, kuma düşürdüğüm peleti kullanmam sonucunda da set uçlarından biri kırıldı(umarım doğru anlatmışımdır) arkadaşın biri mekanizmayı kurarken tüfeği elinden portturdu namlu eğildi, truglo parçalandı vs. 3 gün önce yeni model mod 125 aldım şimdi pelet konusunda çok daha duyarlı davranıyorum. Sorum şu bu pelet ne içindir, mod 125 ile kullanılabilir mi, bu paraya değer mi?


    Teşekkürler..