Gerçek anlamda "Havalı Tüfek"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba... Crossman ın yeni modeli (belki de eskidir ama yeni gördüm ve paylaşmak istedim) NPSS Nitro Piston modeli standart yaylı tüfek mekanizmasına sahip fakat sıkıştırma işlemini yay ile değil tüp içerisindeki nitrojen(azot) gazı ile yapıyor. Yay tepmesi gibi bir olay olmadığından tıpkı bir PCP tüfek kullanır gibi tepmesiz kullanabiliyorsunuz. Hız konusunda da oldukça iyi .177cal 1200 FPS, .22cal 1000fps. Detaylı olarak incelemek istiyenler için link: http://www.pyramydair.com/p/Cr…roke-NPSS-air-rifle.shtml


    Sizlerden ricam, yurtdışından tüfek getirtmek için gerekli olan prosedürler nelerdir ve vergi oranları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    MOD 125 + 3x9x32 + RED DOT + LASER SIGHT +;tuftabV#

  • Yay tepmesi gibi bir olay olmadığından tıpkı bir PCP tüfek kullanır gibi tepmesiz kullanabiliyorsunuz.


    Gasram diye tabir edilen tüfeklerde de tepme vardır. Ancak yay eskimesi olmadığı gibi gasramde oluşacak bir kaçak durumunda çok daha fazla tutarda masraf yaparsınız. Yayı değiştirmek daha ucuz. Ancak gasramler daha stabil atış yapar. Hala getirtmeyi düşünüyorsanız elbet yardım eden birileri çıkacaktır.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...

  • Pistonlularda sadece yay diyorum.yayın verdiği esnekliği ve rahatlığı gasram veremez. yayon yedeğini alın değiştirin durun. gasram bile yay kadarömülü olamaz sıkca problem çıkarır.
    ayrıca hava basılacaksa co 2 basın derim .daha esnek oluyor.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png