pirana adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar özür dilerim ama o gün işteydim ve mesajı geç okudum inşallah bir dahaki sefere buluşabiliriz. Bu arada nereye gittiniz atış için merak ettim.

    Tebrikler carmenia çok güzel bir grupman çalışması olmuş. O atış yaptığınız koridoru görünce birden aklıma buluthanın beni 10 metreden airsoft M15A1 ile taradığı gün aklıma geldi, valla sizden korkulur. ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

    Birbirinden farklı ama verdikleri zevk aynı olan üç ayrı silahtı FX ler.


    T12 hafifliği ve bold lu olmasıyla kendine has bir havası vardı, heleki çıkardığı ses herkese sanki ben burdayım diyordu. :) sadece ahşap kundağı ile daha hoş olucağını düşünüyorum. (benim fikrim)
    Gladyatör ve Revo sanki star Wars filminin setinden gelmiş gibiydiler, öyle güzel bir tasarımları varki kapılmamak elde değil, daha iyi izlenimleri alıp kullanan arkadaşlardan bekliyoruz.


    Ayrıntılı ve güzel anlatımın için teşekkürler dostum. Sanırım konu açıklığa kavuştu. yani parası olan düdüğü çalar. ;şrofls;.

    Bence sniper demek one shot one kill demektir, sniperların kullandığı tüfeklerin 2000-3000 metreye atması ayrı bir olay, etkili menzil'i ayrı bir olaydır. Sniper tüfeklerini incelediğimizde hepsinin özelliklerinde yazar ''effective range 1000 yards.'' gibi. bunun dışındaki mesafelerde atıcı hedefi vurabilir ama etkisiz hale getiremeyebilir. Sniperların görevi genelde yaralamak değil etkisiz hale getirmektir. Bu sebeple kendilerine buna göre yer seçip atış yaparlar. Saygılarımla.

    Bildiğim ve duyduğum en iyi sniper silahları bile bu mesafeyi atamıyor. bence bu sahte bir bilgidir mesut, ama 1500-1800 metre atan sniper silahları ordumuzda dahi var. artık gerisi atıcıya kalmış, yabi bu mesafelere atış yapabilmek için daha bir çok parametreyi bilmek gerekir, rüzgarın yönü,hızı gibi. Ayrıca orada verilen değer feet olarak verilmiş sanırım, buda yaklaşık 1,314 metre yapar.

    Sevgili fender, arkadaşımın stediği fiyat 14,250 YTL, sanırım 14,000 YTL ye vericek, düşünürseniz konuşuruz.

    Yaw bana versene...töbe töbeee. Adamla göbek göbeğe atış yapıyoruz. En son benim haberim oluyor herşeyden... ;lol;

    Ya kanka motorla atışa nasıl gidicez, ;şrofls;. sen iste ben sana harley bile alırım. ;lol; #hims ;kihhik,

    Tip olarak güzel bir tüfek özellikle namnunun parlak olması çok hoşuma gitti. sadece çok ağır bence 3,5 kg.

    tabiki süper poze
    Safir T14 farklı bir silah Ancak Domuz avında
    uçana kaçana 12 süperpoze :thumbup:


    Cevap için teşekkürler dostum. Safir t14 almak isteyen arkadaşlarıma senin tüfeği gösterdim, bittiler doğrusu, ellerine ve emeğine sağlık bencede süper olmuş. Kendine iyi bak.

    Fatih grupmanlar gerçekten güzel, ama silahının görüntüsüne bittim doğrusu. atışlara gelirken getirde bir fotograf çektireyim. ;şrofls;. #hims sormak istiyorum sana av yaparken nasıl acaba performansı biraz bahsedermisin. birinci tercihin herzman bu tüfekmi yoksa süperpoze'mi. Teşekkürler.