fkrtkpci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Muazzam bir tüfek , keşke benim olsa…
aldın aldın doymadın yeter
-
-
GÜNCEL
İSTEYENE KRAL TÜFEKLERE UYGUN VALFİ İLE BİRLİKTE DE VERİLEBİLİR.
-
yada siz arayın 05322474442
-
sitede herkes farklı kod isimler kullanıyor ya ben tanıyamıyorum kimseyi
sonra bir bakıyorum tanıdık çıkıyor. İletişim numaranızı yazarmısınız alalım dürbünü.
-
Valf siz tüp kalpsiz insana benzer. Hiç bir faydası olmaz.
-
-
-
-
-
Selam satıldı mı? duruyor mu?
-
-
Dürbün sıfır sayılır. İlk sahibiyim ve kusursuzdur.
Dot ışıklı reticle ( 9 kademeli )
24 mrad bastırma
Orijinal Japon üretim.
Fatura ve garanti vardır.
Tüm kutu içeriği tamdır.
Fiyat 40.000TL.
Bushnell Elite 3-12x44mm Taktik Av Dürbünü, hemen hemen her avlanma durumu için ideal Tüfek Dürbünü olacak şekilde tasarlanmıştır.
Argonla temizlenen Bushnell Elite Av Tüfek Dürbünü, uzun vadeli su geçirmez bütünlüğün en üst seviyesini sunar.
Bushnell Tactical Elite Av Dürbünü 3-12x44mdeki tüm hava-cam yüzeyleri , çok katmanlı yansıma önleyici kaplamaya sahiptir. Tamamen çok kaplamalı optik sistemler, izleyicinin gözüne ulaşmadan önce çok az bir ışık yüzdesi kaybolduğu için en az göz yorgunluğuyla en parlak, en yüksek kontrastlı görüntüleri sunar. RainGuard sayesinde, ıslak bir lens veya geleneksel camı buğulandıracak yanlış yönlendirilmiş bir nefes size asla bir görüş kaybına mal olmaz.
Bushnell Elite Tüfek Dürbününde bulunan bu patentli, kalıcı, su itici kaplama , yağmur, kar, sulu kar ve yoğuşmadan kaynaklanan nemin boncuklanmasına ve daha az ışık saçmasına neden olur, böylece diğer optikler işe yaramaz hale geldiğinde net, parlak bir görüş elde edersiniz.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bende geleyim ama benzin lt 25 arabam da 10 lt yakıyor. Git gel 100km. 😃
-
Sinir bozucu ve hayal kırıklığı olmuş kardeşim. Seni anlıyorum. Umarım telafi ederler.
-
Evet, PX4 den sonra PX5 ve Zeon teknik olarak havalı tüfek ( olması gereken ) olmuş. Yani kullanılan malzeme ve sistem olması gerektiği gibi. Kozmetik düzeltilebilir.
Kardeşim sen eski bir effecto kullanıcısı olduğundan farkları çok net görebiliyorsun tabi. Ama huğlu hızlı aksiyon alan bir kuruluş, müşteri geri bildirimlerini dikkate alacaklardır.
Her şeye rağmen yerli ürünler içerisinde Effecto +++++
-
selam effectoya çok yakışıklı. güle güle kullanın. tüpü nasıl yaptırdınız.
Teşekkürler. Kendi tüpü. Kısaltıldı.
-