b ve s adlı kullanıcının mesajları

    Ürün dün kargoya verilmedi. Şimdi aradım bugun verdik dediler. Hatsan da artık sallamaya başladı müşterisini. Yazık

    Firmalar ihracat ile fahiş kâr elde ediyor. Normaldir. Mevcut kur ihracatçıların zengin olması için tercih edildi. Maalesef elde edilen kazanç toplumun geneline adil dağılmıyor. Böyle olunca bütün para belli bazı noktalarda toplanıyor. Onlar da topluma tepeden bakıyor.dunya genelinde iyi tüfeklerin fiyat ortalamaları azgari ücreti geçmez iken, Bizim ülkedeki soygun düzeninde maalesef azgari ücretin iki katına kadar çıkabiliyor. Bundan böyle hic bir hatsan tüfek almayacağım.

    selam spot onun bahsettiğiniz çap sorununu yaylıda çok bariz fark edebildim. pcp de pek anlaşılmıyor. siz nasıl ölçüyorsunuz çaplarını. benim at 44 50 metreden pelletlerin çoğunu çok yakın noktada toplarken yaklaşık beşte biri çok alakasız gidiyor.

    ağam, Şu bayiler nereyedur. Bizde tek bayi var. Onda da tek seçenek var sivri uçlu ince memet. Milattan önceden kalma.

    sıkıntı kalmadıysa dert etmeyin. hatsanın diğer modellerinde o parça metal kapak şeklinde imal edilmiş. dönerek açılıyor. malesef bu modelde böyle bir parça konulmuş. bir iki kez açılınca biraz gevşiyor ondan sonra daha rahat çıkar. bence bu kadar sökebildiyseniz artık tüfeğe hakim sayılırsınız. bir şeyleri dert etmek yerine keyfini çıkarmaya bakın.

    dünyanın bazı ülkelerinde atsanın hemen hemen bütün yedek parçaları satılırken Türkiye'de yedek parça satılmamasını doğru bulmuyorum. bu derece arızaya meyilli bir ürün üretip yedek parça hizmeti verilmemesi servis hizmetinde yığılmaya neden olacaktır. bu durumu üreticinin kullanıcıyı önemsememesi, kale almaması olarak değerlendiriyorum. diğer taraftan servis hizmeti sunumu noktasındaki tahammüllerini de takdir etmemek mümkün değil. öyle sanıyorum ki bu derece kötü bir ürüne olan tahammülümüze mukabil olarak kendileri de bıkmadan usanmadan tamir edip duruyorlar. bakalım önce kim usanacak.

    dolum yerinde bir subap var. uzun süre basınç altında bırakılıp kullanılmayınca subapın oringi sertleşiyor. siz hava bastığınızda uzun süre sabit kalan ve serleşen oring hareket ederek zarar görüyor. parçalanıyor yada sertleştiği için havayı kaçırıyor. tüfeğinizi kullanmayacaksanız yüksek basınç altında tutmayınız. yada eğer tutacaksanız tamir edebilmeyi bilmeniz lazım. yoksa servise göndermek zorunda kalırsınız. tüfeğin kendiliğinden düzelme imkanı yok gittikçe kaçak artacaktır.

    Bence doğaçlama yapıyorlar. Bir planları yok. On tane farklı model tüfeğin parçalarını bir torbaya dolduruyorlar. Sonra gözü kapalı içerden parça seçip yine gözleri kapalı birleştiriyorlar. Oluşan ürünü de denemeden piyasaya sürüyorlar. Biz de alıyoruz. Bu yüzden onlar da bu şekilde çalışmaya devam ediyorlar.

    Hatsan Nazi Almanyası gibi oldu iyice, her şeyin en büyüğünü, en ağırını ve en çirkinini yapmaya çalışıyorlar sanki

    katılıyorum. nitelikleri muazzam olmakla birlikte daha ziyade görüntüsüyle düşmanı korkudan etkisizleştirmek üzerine kurulu sanki. bunu gören rakipler kibar feyzodaki ağanın kaçma moduna girecek.

    abi ama şuda bi gerçek torpedo 155 vortex diananın tüfeklerinden güç olarak fazla ama isabetli değil yoksa yanlışımmı var.

    Tam öyle diyemeyiz. İkisi arasındaki farkı tecrübe etmişsiniz zaten üstüne ekleyecek bir şeyim yok.

    Ben gamo440 kullandim. Stoeger kullanmadım. Gamo için 800 fps falan deniyordu. Ama kullanırken 800 fps gibi görünmüyordu. Metehan beyin Gamo hız ölçüm vidiyosuna denk geldim. gamo dx için. Jsb 13.43 ile 690 fps dolaylarında bir hız ölçümü vardı. Stoegerin de yaklaşık bir değer vereceğini tahmin ediyorum. Kullanan varsa daha doğru bir bilgi verecektir. Bu konuda yanlış bir bilgi ile sizi yanıltmak istemem.