tamer_22 adlı kullanıcının mesajları

    Sadece sıfırlama atışları yapılmış daha sonra rahatsızlığım nedeniyle hiç kullanamadığım FX ROYAL 400 5.5 mm havalı tüfeğim ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44 dürbün+++++6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı ve 9 kutu FX ve JSB 5.5 palet, 2 adet deri atış yatığı toplam 6.000TL . Tek tek satış olmayıp tüfek satıldıktan sonra diğer malzemelerin satışı mümkündür. Sadece paletlerin bugünkü satış fiatı 1000 Tl üzerindedir tabiki piyasada bulunursa. HW 97K , Air Arms 200 pistonlu ile takası mümkündür.

    Sadece sıfırlama atışları yapılmış daha sonra rahatsızlığım nedeniyle hiç kullanamadığım FX Royal 400 PCP tüfeğimi temiz kullanılmış HW 97 K tüfek ile değerinde takas yapmak istiyorum. Telefonum 05424849475

    Ameliyat olmam nedeniyle deneme atışları haricinde kullanma fırsatı bulamadığım FX ROYAL 400 tüfek Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44 dürbün ve

    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı nı satmak istiyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.

    İlanınızın satın almak istediğiniz silah ve aksesuarları sayfasında olması gerekmez mi? Oysa sizin verdiğiniz ilan PCP Tüfekler sayfasında. İlanların ilgili sayfalarda açılması uygun olandır. Yoksa sitede karmaşıklık ve düzensizlik yaşanır diye düşünüyorum kardeşim.

    Hahah komik olmuş:) Ne diyim, teşekkür ederim8)


    Hahah komik olmuş:) Ne diyim, teşekkür ederim8)



    Bu mesajın bu sayfada olmasına bir anlam veremedim. Forum üyelerinin bu hususta hassasiyet göstermelerini rica ederim.

    Samimi, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Silahla birlikte JSB nin 25 grainlik pelletlerinden de aldım denemek için henüz deneme fırsatım olmadı tam güçte isabetini çok merak ediyorum. Çok mu ağır gelir acaba?

    Teşekkür ederim. Atış yaptığım metreleri yazmıştım kullandığım pellet JSB 18 grain. Kısmet olursa FX 16 grain, JSB 18 Grain ve HN 21 grain ile denemeler yapıp sizlerle paylaşacağım.

    İlk PCP silahım FX T 12 idi. Çok sevmiştim ama başka silahları da denemek için satmak zorunda kalmıştım. Bir ara PCP den vazgeçtim yaylı ile devam edeyim dedim bu hobiye ama bir kere PCP' nin tadını aldıktan sonra insan vazgeçemiyor. Sonunda PCP sevdasına FX Royal 400 ile döndüm. Silah çok güzel üzerinden kalite akıyor ve ben gerçek bir PCP' yim diyor resmen. Hafta sonu dürbünü takıp ilk deneme atışlarını yaptım. Önce 25-30 m. civarında tek delik çıkardı silah, sonra 50 m. de aynı şey ve nihayet 70 m. de hemen hemen tek delik grupman yaptı. Silah çok isabetli ve stabil gerçekten bir dahaki sefere yanıma fotoğraf makinası alacağım ve inşallah sizlerle de paylaşacağım. FX Royal 400 çok ama çok isabetli ve güçlü bir silah bence bu silah yeterince bilinmiyor ve tanınmıyor ben derimki bu silahın incelemesini bu işin üstadlarından birisi yapsın ve herkesle paylaşsın.

    Sitede kayıtlı ERDİNÇ Beyin HW 100 S silahının yeni sahibiyim ve ilk defa HW 100 kullanacağım. HW 100 hakkında övgü dolu sözleri bu silahı kullanan her arkadaştan duymak mümkün, Kalite, Alman mühendisliği, mekanikte son nokta v.b çok şey söylenmiş fakat hiç bir sitede bu silahta kullanılan namlu hakkında bilgi sahibi olamadım. HW 100 de LW namlu mu var? yoksa başka bir namlu mu kullanılıyor. En kaliteli namlunun LW olduğu söyleniyor HW 100 de LW namlu yok ise o zaman HW 100 neden bu kadar isabetli?.

    Hiç eksik yönleri yok mu bu silahın? Mesela pellet seçiyor deniliyor. birde 13,43 mü yoksa 16 grain pelleti mi? daha çok seviyor.