tamer_22 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar bugün nihayet yeni silahım FX T12 ile atış yapma imkanım oldu. Hava karlı ve soğuk olduğu için sitenin altında dürbünümü yaklaşık 15 metreden sıfırlamasını yaptım. Silah tek kelimeyle muhteşem ve çok isabetli . Ama 3*9*40 Tasco marka dürbünümün bu silaha göre çok yetersiz kaldığını farkettim. 100 m. atışları için 2. el iyi bir dürbün bulmam mümkün mü olurmu acaba.

    Serdar yeni silahın hayırlı olsun Mustafa Bey için söylediklerinede aynen katılıyorum. Mustafa Bey gerçekten çok iyi bir insan banada FX T12 almamda çok yardımları oldu sağolsun.

    Değerli FX Fan grubu Üyeleri....
    Sabırsızlıkla beklediğim FX T12 tüfeğim nihayet geldi. Silahın gerçekten müthiş bir görüntüsü var öyle etkileyicki anlatamam. Forumda daha önce yazan arkadaşların İsveçli esmer sevgilim dedikleri kadar varmış, T 12 insanı gerçekten cezbediyor ama en çok şaşırdığım silahın hafifliği oldu daha önce HW 97 K kulllananan biri olarak bu silah öyle hafifki inanamadım. Büyük bir iştah ile dürbün ayaklarını ve dürbünümü monte ettim ama malesef dürbün ayakları kısa kaldı bu yüzden şarjörü takamadım hemen Yatagun' u aradım ve daha uzun ayaklı olan başka bir modeli istedim. Dürbün ayaklarının gelmesini ve silahla atış yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu silahı almamda bana gerçekten büyük yardımları olan Mustafa Serdar Bey ve Yatagun çalışanlarına teşekkür eder saygılarımı sunarım.

    Değerli site üyeleri öncelikle kurban bayramınızı kutlar hepinize saygılar sunarım. Arkadaşlar çok istediğim ve siparişini verdiğim FX T12 bayramdan sonra gelecek sizlerden bir konuda yardım talep ediyorum. Yaklaşık olarak 100 m. civarındaki hedefi vurabilmem için dürbün ayarını kaç metrede yapmam gerekiyor. Birde tüfekle beraber susturucu siparişi de verdim ama tereddüt içersindeyim çünkü bazı arkadaşlar susturucuların hedefi vurmakta problem yarattığından ve sapmalardan bahsetmiş ben tüfeği susturucu ile kullanmak istiyorum. Şimdi 100 m civarı yapacağım atışlarda isabet hususunda problem yaşarmıyım. Bu konuda siz üstadların önerilerini bekliyorum.

    Değerli site üyeleri......
    Uzun zamandır almak istediim ve yaptığım araştırmalar neticesinde üzerinde karar kıldığım FX T12 havalı tüfeğimin siparişini verdim. Tüfeği almamda yardımcı olan Değerli Mustafa Serdar Beye çok teşekkür ederim.

    Bende PCP almak istiyorum ve formu uzun zamandan beri dikkatlice okudum. FX T12 nin atış eğrisi S410 a göre çok daha güzel.Yani daha dengeli bir silah benimde aradığım en önemli özellik bu, ayrıca FX T12 daha hafif yalnız sormak istediğim şu stabil atış eğrisini bozmadan silahın gücünü 960-980 fbs çıkarabilirmiyiz.

    Değerli site üyeleri....
    Pcp 5.5 mm havalı tüfek almak istiyorum. Düşündüğüm iki marka var. FX T 12 ve Air Ams 410 sizce bu iki tüfeğin birbirine üstünlükleri nelerdir. Benim aradığım güç ve isabet. Hangisini tercih etsem doğru olur. Birde bu alacağım tüfeği pompa ile doldurmak istiyorum. Pompa ile doldurmak çok mu zahmetli ben atışa çıktığımda yaklaşık olarak 70-80 adet palet atıyorum. Tüfek dolu iken atıp bir defa daha doldurdum mu benim ihtiyacım hallolacak bu konuda siz değerli üyeler görüşlerinizi yazarmısınız. Teşekkür ederim.

    Arkadaşlar sitenin yeni üyesiyim, yeni aldığım Weihrauch Hw 97 K tüfeğimin üzerine yatagun dan dampa dürbün ayaklığı aldım. Tasco 3x9/40 dürbünüme monte ettim. Yaptığım sıfırlama atışlarında dürbünün yukarı aşağı ayarını son noktaya çekmeme rağmen hedefte atışlar üste geliyor.


    Yani dampa ayaklıkla dürbün çok yukarıda ?( kalıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çaresiz kaldım lütfen beni bu konuda bilgilendirirmisiniz. Dürbünde aşağı yukarı ayarı sonda başka hareket etmiyor ama atışlar hedef kağıdının bir karış üzerine vuruyor.

    Diana mod 470 th 5.5 mm havalı silah almak istiyorum. Bu silahı bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Diana mod 470 th Weihrauch Hw 97 k dan daha güçlümüdür. Aralarındaki fark nedir. 5,5 mm de bu silahtan daha güçlü ve isabetli bir başka silah varmıdır. Teşekkür ederim

    Değerli site üyeleri


    Yeni aldığım 5,5 mm Weihrauch Hw 90 havalı tüfeğimi sitedeki arkadaşların olumsuz görüşleri üzerine kullanmadan Weihrauch Hw 97 K ile değiştirdim. Bu silahı kullanan arkadaşların bu silah ile ilgili görüşlerine ihtiyacım var. Hangi paleti kullanmalıyım silah hangi mesafelere kadar etkili, HW 90 kadar uzun mesafeli atışlar yapabilirmiyim. Hangi silah daha iyi görüşleriniz için teşekkür ederim.