ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bence 350 bar bas patlamazsa montaja gönder olarak yapılan testler uygun bir yöntem değil. Yazıyı yazan arkadaşımızın açıklamalarına göre söylüyorum bunu. Daha büyük basınçlarda test edilmeliydi diye düşünüyorum. Ayrıca tüp 350 barda ne kadar esneme yaptı ne kadarı eski haline döndü kontrolü yapılıyormu acaba. Bunlarda incelenmeli. Yanlış görmediysem o testler açıkta havayla yapılıyor.? Bazı numuneler alınıp röntgen çekimleri yapılıyoprmu acaba. Çelik nereden temin ediliyor, alınan malzemelerden numune kontrolü yapılıyormu acaba? Niye yazıyoruz bunları arkadaşlar. ? Derdimiz mi var Herhangi bir firmayla? Sürekli basit hatalarla kullanıcısına işkence çektiren, üretim standardı olmayan bir firma olduğu kabak gibi ortada olan bir firmadan bahsettiğimiz için yazıyoruz. Sadece bunun için üzerine gidiliyor hatsanın. Kriz öncesi PCP incelerken netten eşim yanıma geldi. AT44 güzel görünüyor fiyatıda uygunmuş dedi. Mod 125 le başıma gelenlere şahitti. Cevabım hatsan bir kere alınır oldu. Kim haksız diyebilir.? Diyen adamdan da ben hep şüphe duyarım yada cahilliğine veririm.

Torpedo 155 hakkında kullanıcı görüşleri nelerdir acaba ? almayı düşünüyorum. Fiyatı ne mertebede? Hatsan olunca ürün biraz çekimser davranıyorum şu an hatsan kullandığım için. acaba bazı sorunlar aşılabilmiş mi?

Bu konunun tamamını okuduktan sonra mı yazdınız bu mesajı ?

Hatsan'ın Evanix yapması hiç bir probleme ya da kalite düşüklüğüne yol açmaz bence.Renault da bu ülkede üretiliyor ve eski TS 12 modelleri Fransa'dan daha iyi üretiliyor diye belge almıştı fabrika.Artık teknoloji ve herşey değişti.Global bir dünyadayız.Bozuk mal yapan artık 1 kere bilse olsun satamıyor,anında herkes haberdar oluyor.Yerli malımız eğer Evanix'i yaparsa çok ucuza servisi iyi olan PCP lere kavuşacak insanlar.Yabancılara bu kadar para akıttığımız yeter artık.

Komik ;lol;

Hemşoo... Sen fıtık oldun diye millete ne gaz veriyorsun? Seninle bu konuları konuşmadık mı? Bilinçli olursa spor güzeldir, aksi halde sadece sakatlık üretir, hele de böyle fiziksel kondüsyon ve "teknik" gerektiren sporlar... Sen google'dan aratıp buldun bir yer ve parayı bastın bir yay aldın... Ama bu yanlış... Doğru olan yukarıda söylediğim şekil...

Üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor sayın cmbl. Hemşehri olmadığımız gibi asla kullanmadığım bir kelimeyle şahsıma hitabı hoş karşılayamam. Bel fıtığı olmamın yayla bir ilgisi yoktur. Google dan yaptığım araştırmanın sadece %5 lik kısmı yay satın almak içindir. Geriye kalan %95 i okçuluk sporu hakkında bilgiye sahip olmak içindir. Havalı tüfek kullanmak için nasıl gidip bir olimpik silah almadıysam yay alırkende aynı mantıkla fiyatını uygun bulup beğendiğim yayı aldım. Yazılarımı okuyanlar yeni başladığımı bilir. Okursanız sizde öğrenirsiniz. İnsanlar aptal değil. Okçuluk dünyasına profesyonel adım atmak isteyen herkes federasyon kelimesini hayatlarında en az bir defa duymuştur. Bu konuda kendinizi izahatte bulunmak zorunda hissediyorsanız, uygun bir dille birikimlerinizi aktarmanız şu anda yaylara merak salmamış insanların dahi işine yarayacaktır. Kendinizi ifade tarzınıza empatik bir dokunuş kazandırabilmeniz dileğiyle.

Teşekkürler sayın cmblc. Yayı kullanmak istedim biraz araştırma yaptım (google) ve aldım. Aldığım yere 1.92 boyundayım. Kaslarım iyi durumda Klasik güçlü bir yay istiyorum dedim. Gönderdiler. Ama üzerine 30 cm. kesik açıklığı olan karın üst bölgesinden ameliyat geçirdim. Şu anda da ileri derecede bel fıtığı sorunu çekiyorum. Bir de krizden dolayı harcama yapamıyorum. O yüzden yay yayor. Ama ihtiyacım olduğunda bilgi alabileceğim birini forumumuzda görmek çok güzel. Tekrar teşekkür ederim.

En büyük kaçak pelet iticinin olduğu yerde. Kurma kolunu baş parmağımla ciddi şekilde ileriye doğru iterek atış yapıyorum. Ve pelet yukarıya vuruyor. 12,5 metrede 2,5 cm. kadar. Kaçağın bir kısmı önlenmiş oluyor ama rahat bir atış şekli değil. Kurma kolu tam kilitlenecek gibi yapılmış olsa ve o-ring olsa pelet iticide, çok daha güçlü bir tüfek olacak. Pompadan namluya geçen kısıma o-ring koydum hiç kaçak yok bence tam oturdu ve sıktı güzelce.

Tamamen kişiselleşti. Coolasice kardeşim çok alınganlık yaptığını düşünüyorum. Savunma mekanizmanın harekete geçmesini anlayışla karşılamak mümkün ama tamamen üzerine çektiğini düşünüyorum konuyu. Güvenlik güçlerinin burada yazıldığı gibi olmadığını anlatmak isterken (ki kötü bir şey yazılmadı yanlış anlamaya çalışıyorsun) içinde saldırganlık olan bir savunma izlediğini düşünüyorum. Polisin infazcı olmasını hangi çalışma şartları mazur gösterebilirki? 4 yıl eğitim aldıysan teorik düşünmeyi öğrenmişsindir. Pratikte şartlar mutlaka farklı ve uygulamalar kitabın dışına çıkabilir belki ama savunulamaz. Kanun adamı kanunsuzluğu savunmamalı. Mesajım sana karşı değil aslında. Hogo yu ve düşünce tarzını desteklemek için yazıyorum.