mehmetzkn adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar , ülkedeki ekonomi ve tüm ürünlere gelen mevcut zamlar göz önünde bulundurulunca , ( geçen bir yerlerde kurşuna %130 zam geldi ) şeklinde biryazı okumuştum , doğruluğunu bilmiyorum .

    Fiyat kabul edilebilir gibi görünmekte , tabi taktir sizde.

    Ben konu üzerine çok araştırma yapmadım fakat bu tarz semi auto yerli ürünlerin çok sağlıklı olmadığını bir kaç kişiden duydum. Siz bu sorun ile alakalı fabrikayla iletişme geçmeniz en sağlıklısı diye düşünüyorum , yardımcı olmamaları halinde , tabiki hakkınızı aramanız en doğal haktır. Hatsan fabrikası hakkında büyük çoğunlukla iyi yorumlar yapılmıştır , muhtemelen yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

    Selamlar bendede hatsan galatian auto 5 var , 4.5 kalibre , ilk 3-4 arıştan sonra tutukluk yaptı , sonrasında şarjörlerin yeteri kadar rahat dönmediğini farkettim. Biraz şarjör ortasındaki vidayı gevşetince daha sağlıklı olduğunu farkettim. Birde şarjörlerin içindeki yayı sökerek 1 tur daha gerdirdim. Çok sık kullanmıyorum fakat böylelikle sorun çözüldü , ortalama 200-100 bar arası 4 şarjör sorunsuz atabiliyorum . Tekrar söylüyorum çok uzun süre kullanmadım.

    Tüfek kalite ve kalitesizliği değil fakat , otomatik tüfek diğerlerine göre daha az tercih edilen ürün olabilir diye düşünüyorum bu sebeplede 2. Elide bu duruma istinaden çok düşmüyordur , tabi bu benim şahsi fikrim ama kral firması ürünlerinin arkasında sonuna kadar duruyorlar, buna şüphe olmasın.

    Merhabalar, ben yaklaşık 1 yıkdır aria pcp kompresör olanını kullanıyorum , bir sıkıntı çıkmadı, kompresörü genel amacı tüfeğe hava doldurmak zati scubaya değil. arıza konusunda , youtubede söküm ve bakım video ları mevcut , biraz butarz işlerden anlıyorsanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Murat bey , 4.5 kalibre ve susturucu ile alakalı bir gelişme var mıdır ? Ayrıyeten diğer 2 modele fabrikada regülatör takılması mümkün müdür ?

    Sa konu biraz eski ama umarım görüp yanıt verebilirsiniz. gamo coyote .22 bendede var . Fabrika verilerinde puramid eitesinde 18.13 ü980 fps atıyo gibi bi değer var .

    Ben 16.5 grn pelleti 750-760 fps arası atabiliyoeum çekiç vidasını sonuna kadar sıktığım zaman( mormal mi ? ) , çekiç yayını değiştirirsem hız arrırabilir miyim acaba ?

    Evanix kullanmadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım , youtube da muhtemelen inceleme videoları vardır , izleyip fikir edine bilirsiniz.

    Hangi kalibre daha iyi sorusuna gelince kaç metrelere atmak istiyorsunuz , tahribat mı istiyorsunuz, önce isteklerinizi belirleyip ona göre kalibre seçin . 6.35 kalibre seçenek daha az ve pahalı (5.5 ile karşılaştırma yapınca)