savasturk adlı kullanıcının mesajları

    formumuzdaki üstadların affına sığınarak ben fikrimi söyliyim bence desert arkadaşımızın değindiği konu çok doğru dürbünümü ilk aldığımda ve bağladığımda dürbün artı kılının silahın merkezinden 1,3 mm solda olduğunu farkettim ve dürbünü belli bir metrede sıfırladığımda vuruyor ama farklı mesafelerde sapma yapıyordu . dürbün sabit ayaklarından 0,65 mm alarak artı kılını silahın merkezine aldım ve atışlarımın düzeldiğini gördüm.

    slm. arkadaşlar 200 psi max. kapasiteli 150 lt. lik kademeli bir kompresörle pcp tüpleri doldurulabilirmi? deneyen varmı ?

    Slm arkadaşlar denizci arkadaşımızın bahsettiği hatsan at 44 regülatörlü ve lw math grade namlulu yeni bir model hakkında bilgisi olan varmıdır acaba ? çıkacaksa ne zaman çıkacağı ve eskilere göre avantajlarını paylaşırsanız sevinirim.

    slm. arkadaşlar bu siteyle tanışalı daha bir hafta kadar oldu ama burda yazanları okuyana kadar havalı silahlarla ilgili hiç birşey bilmiyormuşum dedirtti bana. Bilgilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim .Gelelim konumuza 1 sene kadar önce hatsan mod 125 almıştım ilk başlarda çok güzel ciddi derecede güçlü bir silahtı tabi aldığımdan beri dürbünle yaşadığım sorunu saymazsak, orjinalinde dürbün stoperi olarak bir parça demir kullanmışlar silahla 100-150 atış yaptıktan sonra civatasından tepmeden dolayı bu demiri koparttı attı ne yaptıysam kolayını bulamadım sıfırlama hiçbir şekilde yapılamıyor. neyse çıkarttık attık belli bir süre silahı kullandıktan sonra silahın gücünde çok bariz bir düşme oldu ve soğudum bu silahtan attım kenara kaldı öyle işlerimden dolayı ve düğün yapmamında etkisiyle ilgilenemedim . neyse bir hafta önce rastgele bu siteyle karşılaştım ve arkadaşımızın yaptığı modifiyeyi bende yapmaya kadar verdim . pirinç malzemeden yay ucu ağırlığını 2 katına çıkardım keçeleri değiştirdim yayıda değiştirecektim edirnede bulamadığımdan bir siteden sipariş ettim ama 6,35 in yayını yollamışlar neyse eski yayı taktım ve silahı topladım . ayrıca dürbün stoperi olarakta piyasada tek bulduğum gamo stoperi satın aldım . ilk denememde sonuçların müthiş olduğunu söyleyebilirim ilk aldığımdan bile çok daha fazla bir güce sahip oldu eski yayı kullanmama rağmen . dürbün stoperini almama rağmen hala bu silahta yararının olmayacağı kanaatindeyim gördüğüm kadarıyla bu stoperde fazla dayanmayacak. bu denememi sizlerle paylaşmak istedim gerçekten çok işe yarar bi konu paylaşmış arkadaşımız bizlerle tekrar kendisine teşekkür ederim.