DeX adlı kullanıcının mesajları

    Bence de dürbünde sorun vardır.Ben de dürbünle atış yaparken daha 10 metrede bi sağa bi sola gidiyodu.Dürbünü çıkardım sorun kalmadı :) 100 metre seni özlüyorum.

    Bozuk diye dürbünü değiştiriyorlar mı??? :!: :!: Mağaza değiştiriyorsa serviste değiştirir.O zaman ilk iş servisi aramak. 8o

    İsabetliliğini bilemem ama gamo raptor'u veya gamo rocket'i bir araştırın.


    Düzeltme:Yukarıda yazdıklarımı CO2 li tabanca için yazmıştm tüfek olduğunu gözden kaçırmışım, fakat tüfekte de raptor fps yi arttırabilir.Rocketin de tahribatı yüksek olur diye düşünüyorum.

    Teşekkürler ^^ Tetiğin sert olmasının yanında başka bir sorun daha var onu da uygun zaman bulduğumda yeni bir başlıkta soracağım.


    Tetik sert olduğu için tetiği belli bir noktaya kadar ezdikten sonra aniden yüklendim tetiğe. Bir dahaki sefere tetiği yavaşça ezerek ve uzun sürede yapacağım atışlarımı.Bir de o şekilde yaptığım grupmanların resimlerini koyarım g;$i

    Geçmiş olsun abi geçen gün ormanda yürüyüşten döndüm evde otururken üstümde gördüm bi tane, pantolonumun üstünde geziniyordu.Hemen icabına baktım.Huylanırım keneden pireden :)

    Tüfeğime kavuştum bugün,özlemişim. :P
    Yay kırılmalarının ts-10 ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Neden derseniz ts-10 u tüfeği yeni aldığımda kullanıyordum zaten ts-10 lar çok zor oturmuyor namluya,tatlı bir sıkılıkta giriyor.Bende bu sorun daisyleri kullanırken olmuştu.


    Bir de servisten gelen yay,tüfeği yeni aldığımda kurduğum yaydan daha sert geldi. 7-8 atış yaptım vurduğu yerlerden çıkan ses...:!:Çok daha güçlü şu anda tüfek. :)


    Kafama takılan ise bu yay kullanılmamış,tüfeği aldığımda da kullanılmamış yay vardı içinde,tabi dükkanda müşteriler denerken boş atış yapmadıysa...


    Bu durumda ilk aldığımda yayda bir problem vardı? :him:s


    Not:Tüfeğin yalama olma yolunda ilerleyen vidaları servisten geldiğinde değişmiş,tüfek tertemiz sorunsuz geldi.

    x20 de Hatsanın pointed pelletlerini denedim 4.5 mm.Oldukça istikrarlıydı pelletler 25 metrede çok iyi sonuçlar aldım.Gamo expander da gruplar biraz dağılıyordu.


    Ts-10 da kullandım.Çapaksızları denk gelmişti ve olduka düzgün görünüyordu.Grup yapmaya çalıştığımda hatsan kadar iyi değildi biraz dağılıyordu ama uzun mesafelerde (benim uzağım 70 metre ;kihhik, ) şişeleri de vuruyordu. :him:s


    Daisy 'nin pelletlerini denedim 25 metrede.Görüntüleri düzgün olsada hepsi birbirinden istikrarsız.Bir atıyorum hedef kağıdının ortasının biraz ustunde,öteki sol köşede,üçüncü atış orta noktanın sağında.15 atış yaptım bende bir problem mi var diye ama hepsi alakasız yerlere isabet etmiş.Sorunun bende olmadığını hatsanları atarken anladım.İlk 2 atış neredeyse aynı noktaya isabet etmişti. Tabi diğerleri de çok yakındı ilk 2 atışa.


    Kullandıklarım arasında en iyi sonucu hatsan da aldım.Tüfeğim gelince fx pelletleri de denemek istiyorum.Grupman ve uzun mesafe atışlarında rahat ederim :)


    En son biten kutu daisy di.Her attığımın başka yere gitmesi beni deli etti. f;s;sBide simsiyahtı bunlar,dokunduğu yeri kirletti.

    5.5 öneririm.Uzak mesafelerde 4.5 mm ye göre daha çok enerji taşıdığını okudum ve rüzgardan da daha az etkilenir.


    Ben 4.5 mm almıştım,keşke hedefte tahribatı daha yüksek olan 5.5 mm yi tercih etseydim.Vurduğu yerden daha çok ses getirirdi ;box;x ;d;