aevbas adlı kullanıcının mesajları

    kral jumbo pcp 100-200 bar arası sekiz şarjör atış yapıyor.

    18,13 grain ortalama 900 fps civarı atıyor.

    çekiç valf ayarı çok basit ayarlanabilir

    çıkış hızını yükseltebilirsiniz kolay bir şekilde.fakat gurupmanı nekadar etkiler denemek lazım

    hatsan pcp elinize aldığınızda ağır olduğu fark ediliyor

    Merhaba

    Bende foruma yeni katılanlardanım.forumda satmak istediği ürünü abartan konulara hiç denk gelmedim desem yeridir.

    Haliyle insanlar kullandıkları ürünlerden memnun oldukları için veya başka ürünleri tecrübe etmediği için elindeki ürünün en iyisi olduğununu düşünebilir.

    Selam olsun hobidaşımız sn.atos ile yaptığımız muhabbet sonucu kral puncher jumbo aldım.gayet memnunum.

    65 adımda 12 ga boş kovanı(20mm-76mm ebatında)her atışta vuruyor benim bacanak.

    50 metrede 1-2cm tahtayı rahat deliyor.

    Fiyatı da sizin kriterlerinize uyuyor.

    Ustalar hayırlı günler hobide yeniyim forumda çok araştırdım fakat geçerli bir konu bulamadım tüfeğim için dürbün ve ayak arıyorum ortalama 50 100 m atışı için 2.el temizde olur elden teslim alabileceğim yada öneride olur bana bir akıl verin araştırmaktan sıkıldım hawke diyeni var diana diyeni var AliExpress den idare ten al diyeni var ben bu tüfek te master yapmadan pcp ye geçemeyeceğim yol gösterirseniz sevinirim saygılar sevgiler.

    Merhaba.elimde hawke ve diana var.diana yaylıda dağıldı.kesinlikle hawke kalitesinde değil.görüntü kalitesi farklı.

    Forumda satılan 40 mercek çaplı 9 veya 12 zoomlu dürbünler var.ikinci el olsun hawke olsun.

    Yaylıda kullanacağınız dürbün kesinlikle kaliteli ve dayanıklı olmalı bence.

    Yaylı silahlarda isabet sağlamak kendi başına bir sorun(tepmeden dolayı).enazından benim için.

    Yaylıdan pcp ye geçtikten sonra atış yapmanın keyfine vardım.

    Merhabalar,
    Zoraki hp01-2 'den sonra pcp'ye geçmek istiyorum. Çok sık kullanamayacağım, babam ve kardeşimin de ben yokken rahat kullanabilecekleri bir şey olsun istiyorum. Set halindeki fiyatı, boyutları dolayısıyla aklımda Hatsan Flash QE var. Kullanıcısı olan veya test etmiş kişiler ne düşünüyor ? Aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka ürün var mı ? ?

    Merhaba sn.sezer_35.

    Pcp ye geçmediyseniz satılık ilanlarındaki hatsan galatian IV ile zoraki hp01-02 takas düşünürseniz ilanda numaram var ulaşabilirsiniz.

    Üstat galatian ın hangi modelini aldınız? Ben V almayı düşünüyorum. Auto tactic. Auto olmasının dezavantajı nedir fikriniz varmı, sizde almadan önce araştırmışsınızdır?

    soruyu banamı sordunuz anlamadım.:)

    Üstat demişsiniz üstüme almıyorum.

    Pcp de beş aylık bir geçmişim var.

    Galatian IV bendeki.ikinci el aldım.deneme fırsatım olmadı.av tüfeğine benzemesi güzel.zarif duruyor.namlu ceketi olsa daha güzel görünürdü.sanırım otomatikler namlu ceketli güzel bir görüntüsü var.otomatik pcp ler hava sarfiyatı biraz daha fazla olur.izlediğim videolarda otomatik modellerin grupmanı normallere göre biraz daha dağınık görünüyor.hatsan galatian ağırlık olarak 4.1 kg civarı geliyor dürbünsüz.galatian hobiye başlamadan önce en çok beğendiğim modeldi.fakat kral puncher jumbo kullanıyorum ve gayet başarılı bir pcp.galatian ile atış yapma fırsatım olmadı gurupmanı merak ediyorum.bu soğuk havalarda pek atışa gidebileceğimi sanmıyorum.atış yaptıktan sonra satacağım büyük ihtimalle yaza doğru.galatian hevesimi alamadım demeyeyim.:)

    rize tüp dolum yapan duymadım hiç.itfaiyede tanıdığınız varsa rica minnet doldurursun belki.

    Hilal av scuba dolum ödeme ekranı var.35+12 lira kargo ücreti.gönderin üç günde gelir.rahat 10-12 sefer doldurur.

    Merhaba hayırlı olsun.bende punjher jumbo kullanıyorum.4 lt 300 bar tüp ile 100-200 bar arası 8-10 sefer dolduruyordum.sizin tüpünüz kullanım basıncı düşük olduğu için bir veya iki sefer 100-200 bar arası doldurabilir.diye düşünüyorum.ben 4 lt tüpü satıp 6 litre tüp aldım.sonuçta tüp kaç litre oluğuna bakılmadan 50 lira civarı dolumu yapılıyor.

    OOHHH ne güzel.al eline tüfeği git parkta evcil sayılabilecek kuşları avla.

    insanların can güvenliğini tehlikeye at.

    bende onaltı yaşımdan beri ateşli silahlarla av yaparım.fakat parktaki güvercini vurmak insana nasıl bir zevk veriyor anlamadım.

    qe namlu tüfeğe isabet katmış bende eski bi mod 125 sniper kullanıcıyım çok güçlüydü evet ama isabeti düşük ve dürbün kullanmak mümkün değildi. Ben tüfekten gayet memnunum diana 4-16x42 dürbün ve yatagun Dampayla kombin yaptım gayet güzel oldu

    merhaba.diana yı yurtdışındanmı getirdiniz.

    benim elimede yeni geçti ikinci el.

    siz kaç liraya aldınız acaba.

    birde linkini atabilirmisiniz

    Akın bey ile birkaç alışverişimiz oldu.benim kral pcp almamda bayağı katkısı olmuştur.ben güç olarak hatsanlara bakıyordum.akın bey bizden daha vakıftır konuya.benim bildiğim kadar pro modelleri benim elimdeki jumbodan daha yüksek çıkış hızına sahip.haliyle hava sarfiyatıda artacaktır.isabetinde nasıl bir etki eder bilmiyorum.sonuçta her atışınızın birbirine yakın çıkış hızında olması gurupmanı etkiliyor.

    Gücü yüksek ayarda kullanıyorum.düşük ayarları deneme amaçlı kullandım.gücü düşürdükçe vuruş noktası değişiyor.elimde hawke,comet,optima,diana,nikula dürbünler var iki gün önce barska10-40x50 bir dürbüne baktım forumdan bir arkadaşımızda zoom arttıkca netlik azalıyordu beni memnun etmedi.hawke nin netlik ve zoom kalitesini göremedim.bende uzak mesafe atışlarda yüksek zoomlu dürbün bakıyorum.aradığım dürbünü çok uyguna bulursam alacağım.sonuçta dediğim gibi hobiye aşırı paralar ayırmak istemiyorum.

    ben kral jumbo kullanıyorum.isabeti beni memnun ediyor.25-30 metrede 25 kuruşluk grupman yapıyorum.60-65 metede 4-5cm gurupman yapıyorum.daha uzun mesafe denemedim.65 metrede iki dot üste atıyorum pellet düşme yaptığı icin.pellet olarak jsb 18,13 ve spoton pars 18,13 grain iyi isabet sağlıyor.ağır pelletler çok düşme yapıyor.özellikle jsb 33,956 grain.bu arada daha önce eline silah almamış bacanağım benden daha iyi gurupman çıkartıyor.anlayacağınız silah kadar atıcıda önemli bir faktör.kısacası ben kral pcp den memnunum.bu arada dün hatsan galatian sahibi oldum.görünüş olarak güzel fakat biraz ağır ve kral bir tık daha yeni tasarıma sahip bence.müsait bir zamanda iki silahı atıştta kıyaslamayı düşünüyorum.satın alma konusunda sıfır istemenize saygı duyuyorum fakat ileride hevesiniz geçerse veya hobiye zaman ve mekan bulamazsanız sıfır ürünlere harcadığınız para zayi olacaktır.bakınız foruma yeni üye olan arkadaşlarımızın bir çoğu hevesle aldıkları ürünleri ellerinden çıkarmaya veya hobiye vakıf olmadan aldıkları ürünler yetersiz göründüğü için yükseltmeye çalışmaktadır.şahsen ben hobiye ayırdığım 2000 tl ile iki adet pcp üç adet yaylı altı adet dürbün bir adet red dot binlerce pellet ve sayamayacağım kadar aparat sahibi oldum.havalı silah forumları iyiki var.