AliB adlı kullanıcının mesajları

    Eyvallah hocam ilgilendiginiz için ama elimde crosman gi model 1911 mevcut. O da 10 numara silah. 420 430 küsür fps sıkıyor 70 80 atış. Üst mekanizmayıda kitliyor dediginiz gibi son bb den sonra. İsabetide yerinde. Benzer model linkini attıgınız silahla. Ondan dolayı farklı bir model istiyorum. Aslında şu aralar beretta m92, crosman pfam9b tarzı silahlara taktım. Gerçek tabancada üst sürgü kitlenince mermi kovanının fırladıgı bi boşluk oluşur ya. Bu tabancalarda da mevcut bu. Görüntü çok estetik oluyor. Yalnız fps degerleri çok düşük. 290 312 vb gibi fps degerleri var. Crosman pfam9b 400 fps gösteriyor ama yorumlarda yanına yaklaşamıyor deniliyor. Hani boncuk atar gibi bi silah almak istemiyorum. Ama böyle bi tabanca almak istiyorum. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilrlerse çok sevinirim. Dedigim özellik bulunan ve gücü ortalama üstü olan en azından. Yanlış hatırlamıyosam 'Mno' isimli arkadaşımız kwc beretta m92 kullanıcısıydı. Belki bu silah ve benzerleri hakkında bilgisi vardır ve güzel bir cevap alırım diye umuyorum :)

    Not : Co2 tüp harcama miktarıda önemli. Yani öyle sadece 40 45 iyi atış yapmasa iyi olur.

    Gamo c15 blowback bir bak derim ben kullanıyorum gayet güzel ve memnunum

    Co2 tüp kullanışı nasıl hocam kaç şarhörle bitiyor tüp? Güç aynı zamanda iyi mi? Birde üst mekanizmayı kitleme varmı son mermiyı sıkınca onu merak ediyorum

    Merhabalar. Sağlam blowback hissi veren bir havalı tabanca arıyorum. Yani ağır blowback operasyonu olmalı, hissettirmeli. Aynı zamanda boncuk atar silah gibi güçsüz olmazsa iyi olur. 400 fps üstü olması tercihimdir. Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

    ustam düşünceniz güzel fakat ikinci el satan arkadasların en büyük derdi isabet saglayamamalari bu yuzden satip pcp model almak

    alın bi tane mod 135 qe bakin rahatınıza

    Biraz agir ama gücü isabeti yerinde bi tüfek.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Sağolun hocam tavsiye için. Tüfek güzelmiş harbiden. Video da gayet başarılı olmuş. Elinize sağlık.

    Tavsiyeler için teşekkür ederim beyler. Şarjörlü olan İki silaha da baktım, hatsan ve gamo. İkiside görsel olarak gayet iyi. Gamo replay 10 için 4.5 mm 386m/s, 5.5mm 286m/s hız yazıyor. Eğer doğruysa güzel değerler bunlar. İlgimi çekti baya. İsabeti hakkında bilginiz var mı peki ?

    9 tane havalı tabanca sahibiyim. Hala da doymuyorum almaya orası ayrı ama havalı tüfekleri de merak etmeye başladım:)

    Sizden isteğim pcp olmayan ( gazını doldurmayla uğraşmak istemiyorum) güçlü bir havalı tüfek tavsiyesi. Havalı tüfeklerle ilgili çok az bilgim var. Pcp olmayıp şarjörlü havalı tüfek varsa tercihimdir. Öyle bişey istiyorum zaten. Güçlü olursa daha da bi güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.

    selamun aleyküm. alan arkadaş test videosu paylaşabilir mi? veya tavsiye bilgisi? şimdiden teşekkürler

    Teşekkür ederim hocam. Bu ürün neden bu kadar uygun peki bi bilginiz var mı. Yani diger hız ölçümü yapan pahalı ürünler yüzde yüz dogrulukta hız tespiti yaparken bu ürün tam dogru tespit yapamıyor mu :D Yani o kadar para verecegime bunu alırım. Piyasada 1000tl üzerinde chrono aletleri var.

    üzgünüm ki öyle bir olay yok =) pt85 i inceleyin isterseniz o susturucu gibi gözüken kısım aslında namlu =) uzun geldiği için susturucu gibi göstermişler güzel de olmuş aslında ama sustucu değil malesef =)

    Tuh ya çok özenmiştim havalı tabancam için susturucuya. Neyse sağlık olsun artık :)

    Hiç bir susturucu yiv setli olmaz öyle bir kavram yok yani. Bu tabancalarin namlu uçlarında susturucu için diş olduğunu sanmıyorum. Kendiniz namluyu uzatıp namluya diş actirma sureti ile susturucu kullanabilirsiniz tabi namlu kalınlığı yeterse. Her hangi modifikasyon yapmadan bahsettiğiniz olay imkansıza yakın

    Ben de bilmiyorum işte ondan soruyorum :D Havalı tabancalarda yivli susturucu olur mu, tüfek susturucuları takılabilir mi tabancaya diye. Hiç bir bilgim yok bu konuda. Havalı tabanca için kaç mm kalınlıgında susturucu gerekir. Ya da susturucu diye bi olay yokmu topyekün havalı tabancalarda.

    Genelde susturucu üstünde hazır gelir ki o kısım susturucu değildir namlu uzundur. Gamo pt85 de olduğu gibi. Eğer kurmalı tabanca ise hatsan supertact ya da supercharger de 1/2 unf diş vardır onlara sonradan takılabiliyor. Sizin tabancanızın marka modeli nedir?

    Bikaç tane tabancam var. Kwc Makarov pm 44, umarex glock 19 blowbacksiz, umarex hpp blowback, sig sauer p250 haki yeşil, kwc jerichco 941, smith wesson mp 45-48. Bunların hangisinin namlu ucuna susturucu takılabiliyordu unuttum. Şu an bakamıyorum silahlara. Yivsetli bi susturucu lazım.

    Havalı tabanca için susturucular sabit midir? Yani herhangi bir havalı tabanca susturucusu tüm havalı tabancalara takılabilir mi? Tabi susturucu takılabilecek modellere.

    Havalı tüfek susturucusu havalı tabancaya uyar mı?

    Havalı tabancalarım için nerden susturucu bulabilirim? Yivli olmak şartıyla.

    Şişe kırmak için denedim Kwc jericho 941 i. Değdigi an patlatıyor şişeyi fps degeri baya yüksek. Yalnız isabeti iyi degil bilginize. Mermiyi nişan aldıgınız yerin yukarısına atıyor. Misal şişeyi vurmak istiyorsanız epeyce bi aşagısına nişan almanız gerek.

    Bu arada blowbacksiz isabeti iyi bir bb atan tabanca biliyorsanız yazabilirmisiniz. Biliyorum bb atanların isabeti pek iyi degil ama yinede digerlerine nazaran daha iyi olan tabancalar varsa yazarsanız sevinirim. Makarov baya isabetli mesela bb atan bi tabancaya göre.

    Kwc Jericho 941 aldım. Çok saglam tabanca. 7 havalı tabanca kullandım şu ana kadar. En güçlüsü makarov pm 44 derim hep. Ama bu tabanca yarışır makarovla. Kesinlikle swiss arms 941 modelini almayın. Güya aynı tabanca ama çöp. Kwc harbiden bu işi biliyor. Paylaşmak istedim :)

    9 çeşit pellet kullandım. İçlerinde gamo pba platinum, raptor, h&n field trophy green gibi sert alaşımlı pelletler olmak üzere 9 çeşit saçmanın giçbirisi soda şişesini kıramadı. Tek bir steel bb paramparça etti. Bildiginiz şişe kıracak pellet varmıdır? Pellet atan silahımla bilye atmak istemiyorum :D

    Ayrıca bilgilendirmek stedim. Saçma ve bb konusunda birçok sitede araştırma yaptım. Temin isimli site inanılmaz uygun. 2 defa alışveriş yaptım mermi ve co2 tüp. Hiçbir sorun çıkmadı. Silah fiyatlarını bilmiyorum ama mermi konusunda harbiden çok cimri. Yarı fiyata aldım diyebilirim raptor ve platinumu.

    Çelik bb çok nadir kullanıyorum. Baktım namluya yivset mevcut. Sert alaşımlı Gamo platinum ve raptor pelletler aldım deneme amaçlı. Bb gibi şişe kıracak mı merak ediyorum ama henüz deneyemedim.