onur48 adlı kullanıcının mesajları

    Güç istiyorsan mod 125 vortex yada mod 135 Qe vortex hatsan.Şarjörlü istiyorsan da bildiğim tek şarjörlü yaylı Gamo replay-10.Ama havalıda güç herşey değil bence isabet daha önemli benim için.

    6 24 50 onerileriniz varsa degerlendirebilirim.

    Gümrükte takılmasa Discoveryler çok iyi reticle,netlik ve sağlamlık bakımından ama takılır garanti gümrükte 1000 tl boşa gider birde onu alacağım diye 500 lTL vergi ödersiniz.Aksu av da 6-25/56 var vektor optics ffp.Bir bak istersen 1800 tl.Ama max 150 metre için gereksiz geliyor bana o fiyatlarda dürbünler.100 110 metre attım dün parke taşının yarısı kadar bir hedefe az rüzgarlı havada.dürbünüm optima 3-12/44 4 mildotlu pekte net olmayan bir dürbün.o mesafeler o dürbünle vurulabiliniyor rangefinder hesaplamasıyla.FFP diye de vektore o kadar para verilir mi bilemiyeceğim.Sonuçta bir Hawke değil.Bir hobidaşın dürbünün bakıyorum bu aralar discovery 4-14/44 ffp.

    kral nemesis te namlu lw mi ve bu silahta regülatör varmı.teşekkürler.

    Bildiğim kadarıyla kral namlularını kendi yapıyor.Regülatöre gelecek olursak hiç bir pcp sinde rg yoktur kralın kendin taktırabilirsin ama sonradan.Benim puncher breakerim o şekilde.Ama şöyle birşey var ki Kralın pcp leri regülatör varmışcasına stabil atıyor.Nemesisin 2 3 videosu var youtube da Türk abilerimiz tarafından çekilen.

    Nemesis dediğiniz gibi 3 namlulu, açıkçası yeni başladığım için gözümü korkutuyor. Yarı otomatik alma yönünde eğilimliyim. Atış sonrası mekanizmayı kurmak için hava kullanılıyor buda hava sarfiyatını artırıyordur sanırım? Bu yarı otomatikler sizce nasıl videolardaki gurupmanları güzel. Çok fazla kullanıcı yorumu bulamıyorum maalesef.

    Galatian auto ve Turkbull sizce nasıllar kıyaslarmısınız? Veya Huğlu Effecto al geç mi dersiniz?

    çok fazla kullanıcı yorumu bulamamanızın sebebi çok kullanıcısı olmadığından olabilir.Ustamızın dediği gibi Nemesis şahane bir pcp olmuş.Kral markası zaten stabil pcp ler yapan bir firma ve alım sonrasında desteği de çok iyi ve yardımcı olmaya yönelik.Çoğu uzak mesafe atıcısı eminim ki şarjör bile kullanmıyordur pellette sıkışma yamulma olmasın diye isabeti etkileyeceği için ama siz halen yarı otomatikte ısrar ediyorsunuz gibi geliyor.Maliyetsiz bir hobi olsa alıp deneyin demek kolay ama maalesef bir asgari ücret ya da fazlası seviyelerinde pcpler.kararsızsanız hiç acele etmeyin derim.yabancıların videolarını izleyin nasıl pcp ler kullanıyorlar.tabıkı her birimiz bir fx ya da aır arms alabılecek maddiyata sahıp olamayız ama o sılahlara yakın pcp ler var yerli.

    Bu 3 namlu ve 6 şarjör standart olarak tüfekle beraber geliyor mu?


    Ben 6.35 kalibrede nova compact kullanıyorum bence iyi bir seçenek.

    aynen hocam beraberinde tüm ekipmanları geliyor iğnesine kadar.Ama en büyük sıkıntı dürbünde olur.rakam taretli dürbünün olsa rakam alarak sıfırlamanı sonrasında düzeltebilirsin sanırım her seferinde atış yapmadan.

    Ben n11 den aldim 150 liraya ama calisma prensibi cok sacma. Golf rangefinder olarak geciyor. Hedefin boyunu bilmek zorundasiniz yoksa yanlis olcuyor. Durbun olarakta 1200 1400 lira arasinda hawke 6-24×50 bakiyorum

    sndway sw-1000a aldığım ürün gayet memnunum,70 80 metrelerde ölçüme göre attım şuana kadar tam veriyor ölçüyü ve strelok+ kullanıyorum.sadece dürbünüm çok dandik :) 2.el aldığım puncher breakerın üzerinde geldi dürbün.ben de en az 18 - 24 arası bir dürbün bakıyorumdum 11.11 kampayasını da değerlendirerik aliexpresten alacaktım.fiyatlarda oldukça düşmüştü ffp lerde bile ama iyi ki almamışım diyorum şuan.2. el vector yada half md hawke denk getirirsem ben de almayı düşünüyorum.

    Çok teşekkürler. Tüfekle beraber bir dürbün geldi ama zaten tasco dürbünüm var. Yanında 6 litrelik scuba tüpü, dolum aparatı ve susturucu aldım. Şimdi kameraya cep telefonu takmak için aparat arıyorum, tavsiyesi olan olursa sevinirim

    https://tr.aliexpress.com/item…999999.266.24723c00yrASje


    https://tr.aliexpress.com/item…scm_id=1007.13339.90158.0



    alabileceğin 2 ürün, 1tanesini türkiyede bulma ihtimalin var ama 2 kat fiyatına.

    Çok teşekkürler. Tüfekle beraber bir dürbün geldi ama zaten tasco dürbünüm var. Yanında 6 litrelik scuba tüpü, dolum aparatı ve susturucu aldım. Şimdi kameraya cep telefonu takmak için aparat arıyorum, tavsiyesi olan olursa sevinirim

    Aliexpresse bakıcan hocam, sabaha iş yerinden atayım sana 2 işine yarayacak ürün.

    Alparslan Şen abimizin videosunu izle çoğu soruna cevap bulacaksın dostum.Alacağın pcp nin yeşil plastik kaplamalı olanı da çıktı bir bak (cerakot kaplama).Regülatör olmadığı için 30 metrede durmadan 30 atış yaparsan dağıtma ihtimali yüksek olur sonlara doğru.165 cc lik bir tüpü doldurmakta sorun yaşamazsın ama 30 atış yapmada sorun yaşaman ihtimal.Ben kral puncher breaker kullanıcısıyım regulatörlü,280 cc tüpü çok rahat dolduruyorum 120 130 dan 200 e pompa ile.yanında gelen optima yerine de üzerine ek yapıp daha işine yarar bi dürbün al derim çünkü ileride yetmeyecek optimayı satayım başka mildotlu ve zomlu bir dürbün alayım çaban başlayacak.lakin pcp de dürbün bozman zor 500 atışta.

    Birde scuba için fikir istemişsin.Şuan aktif oalrak kullandığım kral puncher breakerım var 5,5. üzerinde 280 cclik bir regülatörlü bir tüpü var ve bana hayli hayli yetiyor .200 den 120 ye düşünce el pompası ile gayet rahat biçimde 2 3 dk da dolduruyorum.önemli olan şey pompayı doğru kullanman. yazdığın pcp lerin tüp hacimleri ve barları yüksek.pompa seni zorlar.bir oturuşta bir paket pellet atarım diyorsan scuba şart.iyice araştır temiz 2. el bulabilirsen düşün.sonrasında aldığın sıfır malzemeleri hiç pahasına elinden çıkarmaya kalkma.

    Dostum ilk olarak neden 6,35. pellet bulamayacaksın her yerde, bulduğun da pahalı olacak.2. si neden illahaki hatsan.Listene bu söylediğim 2 ürünü de inceleyerek ekle derim *Nova Star LW ve Kral Puncher NEMESIS . nemesis 3 namlu seçeneği sunuyor sana 4,5 5,5 ve 6,35 namlu , 2şer şarjor ve 3 adet iğne . istediğini tak kullan dürbün ayarlarını yaz bir kenera taretli ise dürbünün keyfine bak.Nacizane fikrim bu.imkanım olursa ilk işim nemesis almak olacaktır.