oguzhangozumogl adlı kullanıcının mesajları

    merhaba. öncelik şunu belirtmek isterim kalibre seçenegi ne olacak. bt65 de 6.35 cal daha iyi. çıkış hızı fazla oldugundan 5.5 cal 18,13 gr pellet savurma yapabılıyor. gücü düşürmeniz gerekebilir. yada 5,5 de25 gr pellet kullanmanız gerekebilir.6,35 de atış sayısı biraz azalır daha istikrarlıdır.bt65 güç tüfeğidir. 5,5 alıp güç azaltıp 18,13 alacam derseniz nova compackt öneririrm.

    Gerçekten kafama takılmıştı bu konuya değinmeniz benim için çok iyi oldu. 6.35 te bt65 in gücünün düşeceğini yazanlar olmuş kullanmadan bilemeyiz sanırım. Ben uzun mesafeye güçlü ve isabetli atış yapmak istiyorum 5.5mm de daha güçlü tahribatı daha yüksek olacağını düşünüyorum 5.5 da 20gr pellet kullansak savurmayı önleyebilirmiyiz? Ve long hakkında bi bilginiz varmı sizce long mu yoksa normal elite sb lw mi almalıyım?

    Görünüş ve işleyiş açısından hiç bir fark yok. Dediğim gibi namlusu usun lother walter namlu olması lazım, belki tüpü de uzundur diyeceğim ama ondan emin değilim bazı av bayilerin sitesinden özelliklerine bakarak görebilirsin, normal ve long arasında kıyaslama yapabilirsiniz.

    Namlusu normalden 65mm daha uzun evet ama aradaki fiyat farkı neden acaba gerçekten namlunun uzun olması birşey ifade etmiyosa fiyat farkı ve bu uzun namlu niye var? Bi iki kişi isabet ve gücü yükselttiğini söyledi fakat onlarda sadece teorik olarak biliyolar kullanan birine daha hiç rastlamadım ve çok kararsız kaldım. Ben uzak mesafe lere güçlü ve isabetli atış yapmak istiyorum ama fiyatta önemli ve dürbünden sıkıldığımda gez arpacık olarakta kullanabileceğim bi silah olsun istiyorum ama gez arpacık çoğunda olmadığı için tercih seçeneğim az sanırım

    Merhaba adım Oğuzhan Kahramanmaraş/Elbistan da yaşıyorum ve buralıyım. Yaşım 24 uzun yıllardır bu merakım var 2 yıldırda mod125 vortex kullanıcısıyım. Pcp ye geçmek istiyorum ve uzun bi araştırma içerisindeyim ?