TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eksoz gazı demişken uzaya yollanan roketler bir otomobilin kaç katı havayı kirletir?

-
Jenna bıktı heralde bizim isteklerden artık 
-
Çok saçma , nereden biliyorlarmış?
-
Ben şimdiye kadar 1 adet Barska taktım gümrüğe onu da uğraşıp aldım. Niko elden valizle geldi, hawke ler takılmadı.
Mesela Jarhead'ın dürbün eğer takılsaydı 1 milyardan aşağıya mal olmazdı. Belki de çekemeyecek 400 ytl nin üzerine soğuk su içecekti.
-
Ben yüksek ayağa alıştım biraz daha alçak olsa tabi daha iyi olurdu.
-
Ayrıca çok şanslısın, o düğmenin nasıl sökülebildiğini anlamak için 1 ay araştırma yaptım

-
Kötü bir haberim var vida eğilmiştir o zaman , kaba kuvvet kullanmadan önce ustalara sor. O vidayı sökmelisin. Aklıma vidayı matkapla delmek geliyor ...
-
İşte resimler

The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kısmetse bahar buluşmasında ikisini yanyana koyar resmini çekeriz.
Murat birşey sorucam seninkininde side paralax ayak yeri aşağı yukarı sanki çıkacakmış gibi oynuyormu birde artıkılın ışığına pil dayanıyor mu?Merak ediyorsan ben de resmini koyabilirim, ama kundağıma nazar değiyor
Side parallax'ın oynaması ileride başına iş açar, parallax ayar vidasının üzerine siyah su almasın diye bir şey damlatmışlar, onu sökeceksin altında bir vida var, vidayı açınca sidewheel düğmesi yerinden çıkar, içeride göbeği sıkan 2 tane vida var onlar gevşemiştir. Onları sıkılaştırman gerek.Ayrıca pil dayanmıyor, kendiliğinden kılıftayken falan düğmesine basılıp açık kalıyor. Ben sıfır pil takıp altına bir naylon koydum. Lazım olursa çıkartırım. Boşuna pili bitmesin diye.
-
Hayırlı olsun çok güzel olmuş, S kundakta nasıl durduğunu görmüş oldum sayende

-
Hadi kolumuza kuvvet heheyt be kim tutar artık bizi

-
-
Alman sitelerinde mesela e-gun bu dürbünün varyasyonlarını görmüş fakat güvenip almamıştım. Çem cing çong bu arada Çong çing cung un hala oğlu iyi tanırım.
-
Görünüşe aldanmayın, fonksiyonu farklı olabilir
Örneğin :
[Resim Engellendi: http://img222.imageshack.us/img222/1931/shouldermassagegy4.th.jpg]
Sırt kaşıyıcı olarak satılıyor
-
Ateşli ve yivli bir silahtır .22LR
-
Maccari'nin gamo cfx e göre olan piston contası ve E2000 yayı ve Mustafa abi'nin ürettiği yay tutucu ile standart bir cfx den daha iyi olabileceğine inanıyorum. Yay tutucu dışında conta ve E2000 yay takarak ben kullandım. Pistonunu ve tüfeğin içini parlattım. Yiv set'leri pek yi olmasa da isabeti gayet iyiydi. Alırken çok iyi kontrol etmekte fayda var. Benim şansıma sorunsuz bir tanesi denk gelmiş olabilir. Daha sonra bir arkadaşım bana ne olur sat diye çok ısrar etti ona verdim. Şaşırıyorum ama şu anda halen çok memnun olarak kullanmakta, sadece bir kere tetik tırnağı ile ilgili bir problem çıktı. Binlerce atış yaptı ve halen geyet güzel çalışıyor (Namluda yiv-set kalmamış yalnız
) -
en az 20m den sıfırlamanız iyi olur, daha yakın mesafede zorlanabilirsiniz.
-
Gamo Hunter 4.5 ve 5.5 de yeterli performans fiyat oranına sahip. Ustalaştıkça farklı pelletleri de öğrenmiş olursunuz. H&N, Benjamin,Airarms ve Diana'yı da tavsiye ederim fakat onlar pahalıdır.
-
Tabancanın normal kabzesinden tutuluyor, parmak koyulan yeri oydum dikkat ederseniz. Dürbün takmayınca bir işe yaramayacak. Zaten işlevsellik ön planda değildi. Bir buhran anında testereyle giriştiğim rahmetli HATSAN MOD100 ün en sağlam kalan parçası bir işe yarasın

Can çekişirken bu resimleri çekmiştim.