Ulas adlı kullanıcının mesajları

    teşekkür ederim? isabet gerçekten çok güzel? ben gez ve arpacık ile atmaktan daha çok keyif alıyorum hafifliğinddn ve ergonomisinden dolayı nişan almak gerçekten basit ve eğlenceli ama sanırım aksesuarsız zoraki tam zoraki olmuyor?

    akvaristlikti rc modeldi bisikletti derken iş yerimdede devam ettirebileceğim bir hobi arayışına girmiştim? ilk olarak hatsan striker 1000x ahşap kundak orta güç orta isabet başlangıç için iyidir dedim ama nede olsa tüfek ve evimden iş yerine iki otobüs bir trenle gittiğimi düşünürseniz oldukça zahmetli geldi? daha pratik ve içeride atış yapabileceğim bir silah arayışında sizlerin yorumları sayesinde bir zoraki hp-01 ultra aldım 4,5mm? sırada sanırım 6,35 bir pcp beni bekliyor? muhtemelen herculesle kapanışı yaparım? bu arada bu güzelliğe kavuşmama vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ederim?

    forumu çok fazla takip edemiyorum yada ilanlar genellikle başlarda olduğu için diğer konulara sıra gelmiyor. şu an yeni aldığım zorakime kaynak oluşturmak için bir hafta önce traxxas slashımı elden çıkardım hemde çok çok uygun bir fiyata. Rc hobisine geri dönüş yapacağımı düşünmediğim için. Rc araçlar hakkında azda olda bilgi sahibi sayılırım.14 yaşında başlamıştım aracımı bir hafta önce elden çıkardım yaşım 33? bu süre içerisinde baja 5b (benzinli) traxxas t-maxx (nitro) ve traxxas slash 4x4 kullandımki bu hobi ile kıyaslamak gerekirse baja=mod 125 t-maxx=at45 slash ise zoraki ultradır diyebilirim?

    bende aynı zamanda akvaristim benzer hobilerimiz varmış? betta üretimi ile ilgileniyorum daha önce betta gruplarında adminlik yaptım daha sonra arkadaşlarla kendi grubumuzu kurduk. Bazı meşkukiyetlerim sebebiyle üretim şu an yapmasamda bir ay içerisinde bir üretim planlıyorum. Sizede isterseniz bir çift hediye edebilirim?

    işin açıkçası hatsan flash ile başlamayı düşünüyordum fakat tüfeğin yanında fazladan tertibat taşımak gözümü korkuttu

    merhaba arkadaşlar ben Ulaş. kamuda çalışıyorum bugün itibariyle ben de striker 1000x 5.5mm modeliyle aranıza katıldım. Başlangıç tüfeği olarak f/p oranı sizin değerlendirmelerinizde iyi olarak okudum ve tercihimi ahşap kundak ve orta güçlü bir tüfekten yana kullandım devamı nasıl gelir bende merak ediyorum;) keyifli forumlar