bende zorakili oldum;)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • akvaristlikti rc modeldi bisikletti derken iş yerimdede devam ettirebileceğim bir hobi arayışına girmiştim? ilk olarak hatsan striker 1000x ahşap kundak orta güç orta isabet başlangıç için iyidir dedim ama nede olsa tüfek ve evimden iş yerine iki otobüs bir trenle gittiğimi düşünürseniz oldukça zahmetli geldi? daha pratik ve içeride atış yapabileceğim bir silah arayışında sizlerin yorumları sayesinde bir zoraki hp-01 ultra aldım 4,5mm? sırada sanırım 6,35 bir pcp beni bekliyor? muhtemelen herculesle kapanışı yaparım? bu arada bu güzelliğe kavuşmama vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ederim?

  • Hayırlı uğurlu olsun.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • teşekkür ederim? isabet gerçekten çok güzel? ben gez ve arpacık ile atmaktan daha çok keyif alıyorum hafifliğinddn ve ergonomisinden dolayı nişan almak gerçekten basit ve eğlenceli ama sanırım aksesuarsız zoraki tam zoraki olmuyor?

  • Hayırlı olsun. Gerçekten çok iyi bir seçim yapmışsınız Zoraki almak ile... Hem isabeti, hem üretim kalitesi, hem de pompa/tüp gerektirmeden kendi pompası ile kurulan bir PCP olması çok güzel... Keşke ülkemizde talep daha fazla olsa da bunun gibi ürünler daha da çeşitlense...