Yanlis anlamayın bütçeniz iyidir hobi sonuçta para harcamaktan kacinmazsiniz ama bu tüfeğe bu kadar para verecek bu tüfeğin neyi var ? Bizim yerli bütçe dostu tüfeklerden ne fazlası var ?
Bu silahın gücüne ulaşabilen yerli tüfekler nerdeyse 5kg civarı 100cm den uzun ve yarı otomatik değiller basınç ve regülatör ayarları bu kadar kolay değiştirilemiyor. 350 bar gibi bir basınç doldurulabilecek tüpleri yok ve her zaman scuba tüp olması lazım bu ürünün kendi özel pompası var ve 100 bardan 350 bara 20 dk da pompalanıyor.. gel gelelim tüfeğin en büyük özelliğine çekiç ve iğne yok hava kaybı olmadan çok istikrarlı atışlar yapılabiliyor.. ülkemizdeki çoğu yarı otomatik tutukluk yapıyor kullananlar bilir. bunca özellik 83 cm 3 kg lık bir üründe mevcut.. Ben yarı otomatik hafif güçlü çok sayıda mermi atabilecek el pompası ile dahi çok kolay doldurulabilecek bir ürün aradım ve karşılığı huben oldu.. ülkemizde satılanlar en fazla 250 bar basınçta ve çok ağır ve büyükler.. umarım yanıtım yeterli olmuştur hocam iyi günler dilerim. Youtube da bu silahla yapılan 200 - 250 metre atışları var izlemenizi tavsiye ederim.