Kemal YILDIZ adlı kullanıcının mesajları

    Herkese merhaba. Maddi durum pek iyi değil ama sizde biliyorsunuz bu zehir kana girdimi iflah olmuyor insan. Bende bir weihrauch almak istiyorum hiç elime almadım bu markayı ama videolarda falan izledikçe ekrana yapışıyorum heycanlanıyorum. Siz degerli hobidaşlara sorum şu ; hw 30 yada hw 50 de dampa ayak kullanmak gerekir mi ? Sonuçta çok güçlü modeller değil. Eğer gerekirse cok pahalı olan ayaklar yerine hatsan protector kullansam dürbünümü korur mu ? Birde diana two fifty mi yoksa weihrauch hw 50 mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim.

    gazlı yayların ölçü, çalışma boyu ve gücleri önemlidir.


    eğer işi bilen ustanın yönlendirmesiyle kralın yaylısını alıyorsanız onda sorun yok.

    Maalesef bu konuda kimseye danisamadim servisin bile dönüsüm yapildigindan haberi yok youtube bir kac video izledim sacede tamamen bodoslamaya girdim bakalim elim ulassin gaz piston deneyip görcem :)

    Hatsan strike 1000x vortex aldım teşekkür ederim ilginiz için

    merhaba öncelikle hagirli olsun yakisikli güzel bi tüfek almissiniz bende ondan almayi düsüyordum ama sonra mod 88 diye bir model kesfettim vortex sas quatro tetik ve namlu ucunda unf disli var biraz cirkin ve sentetik kundak oldugu icin pek tercih edilmiyor ama ben en mantikli gelen oydu hatta bana özel yapildi simdi kulaniyorum cok memnunum strikede sas sisitemi ve quatro tetik yok o yüzden ondan vazgectim bide benim aldigim modelde namlu ucunda disli olmasi moderatör takma imkani veriyor ve hatsanlarin namlulari zor kirilir bende namlu kili mevcut butonu ileri ittiriyorum cok kolay bi sekilde aciliyor

    Merhaba Kemal yıldız 28 yasimdayim banakciyim kedimi bildim bileli havalı tüfek hastasiyim tank verseler istemem ama havalı tüfek diyince akan sular durur.insalaah weihracuh hw 35 almak istiyorum suan 1 adet pcp 3 adet calisir durumda kurmalı havalı tüfefim 3 tane pipet tüfegim 3 tane havalı tabancam bitabede pistol crossbow var envanterimde :)

    Merhaba sevgili hobidaşlarım, Gamo shadow dx 5.5mm bir havalı tüfegim var 2018 de almistim fakat biraz kullandıktan sonra atis yaparken cok titresim yaptiğını fark ettim hatta yaninda gelen dürbününde artikili bozuldu maalesef bende kafama koydum tüfege gaz piston takicam youtubede bir kac video izledim gayet basit bir sekilde islemi yapiyorlar aradim taradim türkiyede gaz piston yok amazon ve ebayda satiyorlar birtek oda pahaliya geliyor dolar kuruda malum bende kralın nitro psitonunu siparis ettim bakalim gelince takmayi deniycem insallah uyar birde piston contasini degistirmem lazim aslinda ama onun capini bilmiyorum kralinki olur mu acaba gamoya bir bilgisi olan varmi tesekkür ederim.