Gamo shadow dx

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba sevgili hobidaşlarım, Gamo shadow dx 5.5mm bir havalı tüfegim var 2018 de almistim fakat biraz kullandıktan sonra atis yaparken cok titresim yaptiğını fark ettim hatta yaninda gelen dürbününde artikili bozuldu maalesef bende kafama koydum tüfege gaz piston takicam youtubede bir kac video izledim gayet basit bir sekilde islemi yapiyorlar aradim taradim türkiyede gaz piston yok amazon ve ebayda satiyorlar birtek oda pahaliya geliyor dolar kuruda malum bende kralın nitro psitonunu siparis ettim bakalim gelince takmayi deniycem insallah uyar birde piston contasini degistirmem lazim aslinda ama onun capini bilmiyorum kralinki olur mu acaba gamoya bir bilgisi olan varmi tesekkür ederim.

  • gazlı yayların ölçü, çalışma boyu ve gücleri önemlidir.


    eğer işi bilen ustanın yönlendirmesiyle kralın yaylısını alıyorsanız onda sorun yok.

  • gazlı yayların ölçü, çalışma boyu ve gücleri önemlidir.


    eğer işi bilen ustanın yönlendirmesiyle kralın yaylısını alıyorsanız onda sorun yok.

    Maalesef bu konuda kimseye danisamadim servisin bile dönüsüm yapildigindan haberi yok youtube bir kac video izledim sacede tamamen bodoslamaya girdim bakalim elim ulassin gaz piston deneyip görcem :)

  • Fikrimce imkan varsa erteleyin siparişi. Tüfeğin piston keçesi dahil tüm aksamlarının sökülerek kontrol edilmesi lazım.


    gazlı yay siparişinden önce aşağıdakıların teyit edilmesi ve bunlara uyan modeln seçilmesi yararlı olur.

    - gamo'nun orijinal gazlı yayın gücü ve boş ve sıkışmış durumunda uzunluğu

    - gazlı yayın merkezlemesi için ara parçalarına ihtiyacı (tornacıya gitmeniz gerekebilir)

    - gamo gazlı yayın çap ölçüleri

  • Merhaba bende gaz pistonu taktim.customalirseals sitesinden satın aldim. Benim tüfek 5.5 mm direkt uydu sorun yaşamadım sitede piston contası da var. 22 Euro sınırı kalktı. Ekstra vergi cikar.