anypis adlı kullanıcının mesajları

    Ben de peletleri seçtim. İki farklı pelet çıktı kutudan. Hiçbiri orjinal kutudaki pelete benzemiyor. Ucuz bir şey olsa çok da ciddiye alınacak birşey değil. Pazartesi fotoğrafları çekip satıcıyla bir konuşacağım, bakalım ne diyecekler.

    Merhaba arkadaşlar,


    Geçen gün çok bilindik bir online mağazadan jsb exact king heavy pelet siparişi verdim. Ürün elime ulaştı ama peletlerin şekli çok garip. Daha önceden aynı yerden 5li paket almıştım. Aynı seri, aynı grain pelet olmasına rağmen yeni gelenin bazılarının iç kalınlığı geniş bazısı dar. Yan baskı kalıntıları var. 50mt'de 1-2 cm grup oluşurken şimdi 20 cm kadar satılıyor atışlar.

    Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?

    Büyük ihtimalle sırt çantasında yurtiçine girerken gümrüğe beyan edilecek kısmından geçmezseniz kimse gümrük, vergi sormaz. Çünkü sınır güvenliğinden çıkış yapılan ülke sorumludur, Orada da çok çok açıp bakarlar. giriş yapılan ülkede sırt çantasına bakmazlar (aktarmanız yoksa).

    Cevap için teşekkür ederim. Ben yurtdışına kara yoluyla çıkış ve kara yoluyla giriş yapacağım. Kapıkule sınır kapısından, orada x-ray'e sokuyorlar ya çantaları hani sorun olur mu, "bu ne kardeşim" derler mi diye tereddüt ediyorum.
    Sınır kapısından geçerken x-ray'e girince çantalar durum ne olur sıkıntı olur mu, düşündüğüm durum bu, oradaki memura bu dürbün normal dürbün zaten ülkemizde de aynılarını alabiliyoruz gece görüşü yok desem bile kıllık yapıp işi yokuşa sürer yada el koyar mı.

    Hocam Dürbün alıp sorun yaşadınız mı?