Fiyat güncellendi.
alp.eR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
-
33.95 Jsb'yi 900 fps ile atabilmektedir. Gücü ayarlanabilir isterseniz kısabilirsiniz.
Herhangi bir çizik deformasyonu yoktur. Kundağına bakım yapılarak muhafaza edilmektedir.
Yer: İstanbul / Kadıköy
Fiyat: 16000 TL
Tel: 05423908903
NOT: Yakın lokasyonlara elden teslim edebilirim. Civar illere seyahat planıma göre beklenirse götürebilirim.
-
Fabrikadan gelen içindeki havayı düşürmek için atış yapıldı.
Sıfır kondisyondadır. Herhangi bir çizik deformasyon yoktur.
Yer: İstanbul
Fiyat : 12500 TL
NOT: Yakın lokasyonlara elden teslim ederim. Civar illere seyahat planıma göre beklenirse götürebilirim.
-
Fabrikadan gelen tam dolu havayı düşürecek kadar atış yapılmıştır.
Sıfır kondisyondadır. Çizik deformasyon yoktur.
Yer: İstanbul
Fiyat: 7500 TL
NOT: Yakın lokasyonlara elden teslim ederim. Civar illere seyahat planıma göre beklenirse götürebilirim.
-
Videonuzdaki dürbün spekleri arasında namlu boyuda var. Sterlok programında namlu boyu girebileceğimiz bir bölüm var mı yoksa farklı bir program için mi yazdınız.
-
Merhaba. Dürbün bu atış öncesi kaç metreye sıfırlanmış olmalı?
-
Reximex RP'de istediğiniz çıkış hızına alternatif olacak güzel bir tabancadır. Regülatörlü olması, istenildiğinde dipcik takılabilmesi gibi avantajları var.
-
Evet kral 4500 psı 300 bar yeni pompa yazın çıkıyor ben bursadan temin avdan aldım eski ile ayırt etmek için monometresi farklı zaten içinde gliserin yağı var marka model yazısını kral ithal ettiği için üzerine yazdırmamış.monometre 6000 psı kapasiteli görünce fark edersiniz zaten
Teşekkürler. 👍🏻
-
Kral pompa YENİ İTHALAT kelimesi ile bulabilirsiniz. Bende aldım. Tavsiye ederim. AKSU AV web sitesinde şuan satılıyor. acele edin. kaç adet var bilmiyorum ama sonra bulmak zor olur.
Tamamdır teşekkürler bilgiler için.
-
Merhaba kralın yeni ithal ettiği 3 aşamalı pompadan aldım 4500 psı yani 300 bar ve 425 cc 200 bar tüpü 100 bardan 200 bara 6 dakikada bastım bu yeni pompa müthiş birşey daha önce hatsanın veya kralın pompalarını kullandım ve işkence idi ama bu pompa harika tafsiye ederim...Ayrıca 300 bar gerçekten basıyormu diye yurtdışından aldığım 200cc 300 bar tüpe 300 bar basabildim.Eski tip pompalarla uğraşmayın eskilerle pek bir fiyat farkıda yok iyiki almışım
Yeni tip olanı eskilerden nasıl ayırt ediyoruz. Adı modeli veya ürün kodu vb. birşey mevcut mudur? Bir de nereden temin edebiliyoruz internet sitesi, av bayisi bilgisi verirseniz çok makbule geçer. Muzdarip bir arkadaşıma önericem de.
-
140 mt Edgun leshiy 2 Limited Edition atışımız.
Mühimmat nedir marka, ağırlık?
-
Çok fazla çeşitliliği ve fiyat aralığı olan bir ürün olduğu için yorum yapılamamıştır.
-
Olmaz. Normalde attığından daha düşük hızda atar. Atmaya devam edilirse, basınç düştüğü için çıkış hızıda giderek düşer.
-
Kulenin yetmediği mesafelerde no limit kullanmaya başladığınızda, istediğiniz dotta istediğinizi zoomu vuruş yeri değiştirmeden kullanabilmek açısından ffp rahatlık sağlıyor. Bazen kule kullanmadan dotlardan atmak istediğimiz zamanlarda oluyor. Zoomu rahat kullanabilmek güzel. 6-8 gibi bir büyütme oranından başlayan ffp kullanılırsa düşük zoomlarda da reticle (markaya göre değişebilir) görülebiliyor.
-
Bigmax x güçlü bir model, mesafe ve tahribat için uygun. Hava tüketimi ve tedariği, mühimmat maliyeti gibi hesaplar sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Yaptığı işe göre para performans ürünü olduğunu düşünüyorum. Yeni başlayacak olsam bu modeli tercih edermiydim. Düşünürdüm biraz.
-
Moa'sı biraz düşük (60-65) sf dürbünlere göre ama no limit ayak kullanacağın için çok da sorun olmuyor. Bende aynı sistem aynı moa değerinde bir ffp'yi bigmax'de kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Ama en uzak 300 attım daha. Daha sonraki mesafelerde gerekir mi tecrübem olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz.