sevimli78 adlı kullanıcının mesajları

    Henüz ilana koymadım ama tüfeğimi satma düşüncesindeyim. Düşünürseniz eğer fiyat konuşabiliriz. İncelemek isterseniz de tüfek hatsan airtact 5,5 mm, dürbün browning 3-9x40 yanında dampa ayak değil ama tek parça ayak da var kendi ayakları da var.

    24.01.2020 tarihinde, saat 20:55'te Elazığ'da meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dilerim. Başta Elazığ halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sabırlar temenni ediyorum. Allah yardımcımız olsun...

    Ben hatsan marka tüfeğimi garantiye yollamıştım. Tüfeğin kutusuyla birlikte yolladım fakat onlar farklı bir marka (browning) tüfeğin kutusuyla gönderdiler. Bildiğim kadarıyla browning havalı tüfekleri hatsanın fabrikasında üretiliyo. Bundan dolayı olabilir. Eğer bu gibi durumlar sizin için önemli değilse siz de kutusuyla yollayabilirsiniz. Kargo ücretini kendim karşıladım ve kargo şubesindeki görevli sanırım öğrenci olduğum için bir indirimden de faydalandırdı. Fakat ürün yivli olduğu için faturasının bir kopyasını paketin dışından görünecek şekilde yapıştırdı.

    Herkese merhabalar değerli abilerim,


    Bir öğrenci olarak havalı tüfek hobimi mümkün olduğunca düşük bütçeyle icra ediyorum. Atış yaparken rahatlık sağlaması açısından atış yastığı almaya karar verdim fakat araştırmalarım sonucunda uygun fiyatlı bi ürün bulamadım ya da uygun fiyatlı olanlar beni pek tatmin etmedi. Bundan dolayı da atış yastığımı kendim yapmaya karar verdim. Forumda da bu konu hakkında yazıları okudum fakat aklımda bazı sorular var. Atış yastıkları hakkında bilgisi olanlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Hangi malzeme kullanılır? İçi ne ile doldurulur? Ölçüleri nedir? vs.


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

    Merhaba arkadaşlar,


    Aranızda Ekol ES66 havalı tabanca kullanan veya kullanmış olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Silahın artılarından ve eksilerinden bahsedebilir mi? Ben de almayı düşünüyorum fakat benim için önemli olan güçten ziyade isabet. Yaklaşık 10-20 metre arasında karton bardak tarzı hedeflere atış yapmak istiyorum. Bu mesafede bu silah yeterli olur mu yoksa tercihimi daha farklı silahlarla mı yapmalıyım? Varsa silah önerilerinizi de alabilirim. (öncelikli tercihim blowbackli ve co2 tüplü)


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Hatsan garantisi geçmiş ürünleri de tamir ediyor. Hatta ufak bi ücret tutarsa kendileri karşılıyor diye biliyorum. Sadece kargo ücretini siz karşılarsınız. Tüfekteki sorunu belirterek gönderirseniz tamir ederler. Ama quattro tetik hakkında pek bilgim yok. Tetikte sorun olmaya da bilir. O yüzden bence önce araştırın. Eğer sorun varsa gönderin

    Konu 2009 yılında açılmış. O zaman hatsanın nasıl bi firma olduğunu bilmiyorum ama hatsan son zamanlarda çok başarılı ve müşterisine değer veren bi firma bence. Ben yaylı tüfeğimi kendi hatam sonucu bozmuştum. Ona rağmen garantiye yolladığımda hiçbi ücret almadan tamir ettiler. Genel bakımını da yaptılar. Sadece kargo ücretini karşıladım. Hatta bildiğim kadarıyla ufak tefek tamirlerde tüfeğin garantisi yoksa bile ücret almıyolar.

    Arkadaşlar size geçen sene avfoni.com'la yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak ve bu sayede sizlerin de benimle aynı sıkıntıyı çekmemenizi istiyorum.


    2018 aralık ayında avfoni.com'dan Hatsan Turcar 5,5 mm havalı tüfek seti sipariş vermiştim. Sitelerinde "en geç 7 gün içinde kargoda" ibaresi açıkça yazmaktaydı fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen ürünüm kargoya dahi verilmemişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma ilgisiz bi varlık(!) çıktı. Ürünümün ertesi gün kargoya verileceğini söyledi. Ertesi gün oldu fakat ürünüm yine kargoya verilmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini tekrar aradım fakat numaramı görmüş olacaklar ki defalarca aramama rağmen açmadılar. Hatta bazen açar açmaz geri kapattılar. Ürünü kargoya vermeleri tam 15 gün sürdü ve ürün elime 18 gün içinde ulaştı. Fakat yolladıkları ürün benim sipariş ettiğim Hatsan Turcar modeli değil Hatsan AirTact modeliydi. Bunu belirtmek için geri aradım fakat telefonumu yine açmadılar. İade etmek istedim fakat sitede ürün "teslim edilmedi" olarak gözüktüğü için iade seçeneği kapalıydı. Olayın üzerinden tam bir yıl geçti fakat halen ürün sitede "teslim edilmedi olarak gözüküyor. Kısacası müşterisine değer vermeyen ilgisiz bi firma. Avfoni.com'dan alışveriş yapacaklar için tavsiyem: YAPMAYIN !

    Arkadaşlar size geçen sene avfoni.com'la yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak ve bu sayede sizlerin de benimle aynı sıkıntıyı çekmemenizi istiyorum.


    2018 aralık ayında avfoni.com'dan Hatsan Turcar 5,5 mm havalı tüfek seti sipariş vermiştim. Sitelerinde "en geç 7 gün içinde kargoda" ibaresi açıkça yazmaktaydı fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen ürünüm kargoya dahi verilmemişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma ilgisiz bi varlık(!) çıktı. Ürünümün ertesi gün kargoya verileceğini söyledi. Ertesi gün oldu fakat ürünüm yine kargoya verilmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini tekrar aradım fakat numaramı görmüş olacaklar ki defalarca aramama rağmen açmadılar. Hatta bazen açar açmaz geri kapattılar. Ürünü kargoya vermeleri tam 15 gün sürdü ve ürün elime 18 gün içinde ulaştı. Fakat yolladıkları ürün benim sipariş ettiğim Hatsan Turcar modeli değil Hatsan AirTact modeliydi. Bunu belirtmek için geri aradım fakat telefonumu yine açmadılar. İade etmek istedim fakat sitede ürün "teslim edilmedi" olarak gözüktüğü için iade seçeneği kapalıydı. Olayın üzerinden tam bir yıl geçti fakat halen ürün sitede "teslim edilmedi olarak gözüküyor. Kısacası müşterisine değer vermeyen ilgisiz bi firma. Avfoni.com'dan alışveriş yapacaklar için tavsiyem: YAPMAYIN !:!::!::!:

    Herkese selamlar,

    Adım Yusuf Can Sevimli. Karabükte yaşıyorum. Karabükte bu hobiyle ilgilenen varsa eğer tanışmak isterim