Kargolara Dikkat

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hiç şaşırmadım benzeri sürat kargoda başımıza geldi internet alışverişi olduğu için müşteri olarak satıcıdan para iadesi aldık aldığımız satıcıya birebir aynı replikleri söylemişler eleman izne ayrıldı daha sonrada işi bıraktı diye kesinlikle zerre namus yok o adamlarda.

    "Ali Bumaye"!!!

  • 11.08.2017 de hepsiburada sitesinden 5000küsür liralık bir lg tv aldım hesapta 24 saatte teslimdi; 14.08.2017 de geldi kargo paketin bir köşesi patlamış içinden naylonlar çıkmış vaziyette. Haliyle reddettim 1 hafta oldu sonuç yok bekliyorum. Buarada firma aras kargo. Daha önce sokak hayvanları için aldığımız 3 paket mamayı kapının önüne atıp gitmişlerdi. 4. kata 15 er kiloluk paketleri taşımak için zor geldiği için. Yine bir cumartesi günü tüm ev ahalisi evdeyken evde kimse yok diye telefon etmişlerdi paket şubeye geri gitmiş. Kargo firmalarında iş ahlakı yok.

  • kargolar ne yazıkki böyleler.
    ücret konusunda da insafsızlar kargo dagıtımı taşıması konusunda da insafsızlar.
    cok defa dile geldi.


    adeta mumyalarcasına kutusunda fabrikaya bakıma gönderdiğim tüfek, geri dönüşte gelişi güzel başka bir kutuya konulmuş şekilde langır lungur gelmişti. bolt kolu kutuyu yırtıp dışarı cıkmıştı ordan bildim bu benim kargo diye.


    kuryelerin kapıya "Geldik Sizi Bulamadık" diye yalakaca ihbar stiker'larına da denk gelen olmuştur muhakkak. bina kapı önü kamerasından kontrol ettigimizde kargo kuryesi hızlıca arabadan elinde stiker'la inip bina girişine yapıştırıp gitti. zaten adamın elinde stiker'la gelmesi zaten o kargoyu eve getirmeyeceginin işareti. üzerine cok düştüm şikayet ettim. bakim elimde vidyo var kuryeniz getirmemiiş eve diye. birşey değişmedi personele uyarı ikaz yapılmışmış, kuryede cok yogun çalıştıgını yetiştiremediklerini dile getirmiş falan filan...



    kargo ücreti konusunda da benim bi yöntemim var, y.içi kargoyla gönderiyorum, online işlem ile ölçüleri agırlıgı girinde desi hesabı yapılıyor.
    online işlem indirimi mobil giriş indirimi derken oldukca uygun bi fiyata geliyor. ödemeyide internet üzerinden yapıyorum. evden alımda 2-2,5tl fark ediyor. şubeye bırakrısam o kadar da vermiyorum.


    kendi şikayet ve çözümlerimi kısaca dile getirdim. iyi insanlara denk gelinmesi dilegiyle...

    Hatsan Nova Tactical 5.5mm (0916-20010) + Leupold 6-24x60 Mark4 ;tufey#


    Hatsan Mod 75 5.5mm (1113-08182) + Ansar 3-9X50 ;tufey#


    Hatsan At-44 Long Qe Bullpup RG SE (0814-20794) + Beileshi 6-24X50 ;tufey#


    Kral Puncher Maxi 5.5mm W (15-P1448) + Bushnell 4-12X40 ;tufey#


    Kral Puncher Pro 5.5mm (16-P1661) + Leupold 6-24X60 ;tufey#


    Zoraki Ultra Hp 01-02 (00138) 4.5mm + Reddot £tabanxalı$


    [Resim Engellendi: http://www.imgim.com/npkvwl.png]

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen By_Nisay: edit: imla ().

  • Her zaman duamdır, Allah iyilerle karşılaştırsın.

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • Tüfeği kargo ile servisine gönderirken taşıma çantası ilemi gönderiyoruz. Kargo ücreti gönderirken ve alırken iki kere bizmi ödüyoruz.

    Hatsan Novastar 5.5. LW

  • Ben hatsan marka tüfeğimi garantiye yollamıştım. Tüfeğin kutusuyla birlikte yolladım fakat onlar farklı bir marka (browning) tüfeğin kutusuyla gönderdiler. Bildiğim kadarıyla browning havalı tüfekleri hatsanın fabrikasında üretiliyo. Bundan dolayı olabilir. Eğer bu gibi durumlar sizin için önemli değilse siz de kutusuyla yollayabilirsiniz. Kargo ücretini kendim karşıladım ve kargo şubesindeki görevli sanırım öğrenci olduğum için bir indirimden de faydalandırdı. Fakat ürün yivli olduğu için faturasının bir kopyasını paketin dışından görünecek şekilde yapıştırdı.

  • Tüfeği kargo ile servisine gönderirken taşıma çantası ilemi gönderiyoruz. Kargo ücreti gönderirken ve alırken iki kere bizmi ödüyoruz.

    Tabiki kargo ücretlerini siz ödüyorsunuz. Ciddi bir sıkıntı yoksa hatsan zaten bakımdan ücret almıyor bu yüzden kargoyu sizin ödemeniz makbul. Ayrıca garanti belgesinde de yazar. Çantayı paketleyip yollayın ulu orta tüfek çantasını herkesin görmesi sonuç itibari ile hoş sonuçlara yol açmaz. Millete göstermeye, merak ettirmeye gerek yok zaten ?‍♂️?‍♂️

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$

  • Tabiki kargo ücretlerini siz ödüyorsunuz. Ciddi bir sıkıntı yoksa hatsan zaten bakımdan ücret almıyor bu yüzden kargoyu sizin ödemeniz makbul. Ayrıca garanti belgesinde de yazar. Çantayı paketleyip yollayın ulu orta tüfek çantasını herkesin görmesi sonuç itibari ile hoş sonuçlara yol açmaz. Millete göstermeye, merak ettirmeye gerek yok zaten ?‍♂️?‍♂️

    fabrika ile görüştüm garantisinin devam ettiğini söyledim. Onlarda tüfeği kendi kutusu ile karşı ödemeli gönderebileceğimi söyledi. Öylede yaptım dün Aras kargo ile hiçbir ücret ödemeden tüfeği fabrikasına yolladım inşallah problemleri halledilecek.

    Hatsan Novastar 5.5. LW

  • fabrika ile görüştüm garantisinin devam ettiğini söyledim. Onlarda tüfeği kendi kutusu ile karşı ödemeli gönderebileceğimi söyledi. Öylede yaptım dün Aras kargo ile hiçbir ücret ödemeden tüfeği fabrikasına yolladım inşallah problemleri halledilecek.

    Öyle demişlerse öderler sıkıntı olmaz ?

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$