fuzuli adlı kullanıcının mesajları

    Allah bozmasın muhabbetinizi, gerçekten imrenilecek ortam. 1999 toyota terrayla pek dağa taşa gidilmez ama gitmemde demez heralde. bu havada karpuz muhabbetide iyiydi. inş. bizede böyle ortamlar denk gelir bir gün. kazasız belasız avlar...

    öncelikle tüfeğin hayırlı olsun. crosman benjamin nitro pistonlu bende kullanıyorum. kötü bir tüfek değil. yapılan olumsuz yorumlar senin moralini bozmuş belli ama uygun pellet bulursan bir de tüfeğin iyi sabitlersen 100 metrede bile grupman yapabilirsin. tüfeğin kötü yönü biraz ağır olması, iyi bir dürbünle güzel işler çıkarırsın. sıfırlama işi iyi pellet olduktan sonra gayet kolay aslında. iyi atışlar...

    paylaşım harikulade, gülmekten terledim. yok böyle muhabbet. hayvancağızın korkudan üstüne sıçradığını düşünsene ne olacaktı halin. bir şarjörü takımlara boşaltman işten bile değildi. :)

    hayırlı olsun kerem, kazasız belasız kullanın inş. dürbünden ziyade lazer dikkatimi çekti gerçekten güzelmiş. nerden kaça temin ettiniz acaba? zoraki hp ye uyar mı acab?

    Martılar normalde denizde beslenen kuşlar ama son yıllarda buna benzer, şehirde avlanan martılara sık rastlanmaya başlanmış. bunun sebebini çoğumuz biliyoruz aslında. denizde biz bişey bulamıyoruz hayvancağız ne yapsın. yaptığınız doğru bişey değil zaten sizde bunun farkındasınız. zaman zaman doğru olmadığını bildiğimiz şeyler bizde yapıyoruz maalesef. bundan sonra arkadaşlardan birinin böyle bir martı vuracağını sanmam. Allah affetsin

    Gerçekten güzel koleksiyonmuş. aslında her an ihtiyaç duyulacak çakılar bunlar özellikle alt sıradakiler. Victorinox Rescue Tool modeli benimde çok hoşuma gitti testere, bıçak, yıldız tornavida gibi özellikleri var sanırım. bende böyle bişey almak istiyorum. acaba hangi siteden almak daha güvenlidir. siz nerden almıştınız Umut bey? kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

    arkadaşlar avcılar mekanı diye bir site var, sadece ateşli silahlar üzerine bir site çokta güzel bir site. orada bu aradıklarınızın cevabını bulabilirsiz bence. arkadaşların söylediği gibi otomatikler en fazla arıza çıkaran tüfekler maalesef, iyi araştırmak lazım. torun silah smith wesson a tüfek üreten bir marka diye biliyorum ama kullanmadım. armsan, sarsılmaz, ata, huğlu bunların tüfekleri dünyada kendini ıspatlamış tüfeklerdir. ucuz modelleride var, bir de onlara bak bence. saygılar..

    İlla Hatsan alcaksan ikinci el bir birinci nesil Webley Patriot yakalamaya bak. Hatsan montajı bir silah olmakla birlikte gerek güç gerekse isabet bakımında süper bir alettir. Birinci nesil diye bilinen İngiliz parçaların Hatsan tarafından montajlanmasıyla üretilen ilk seri ardından çıkanlar tamamen Hatsan üretimi ve malesef ilk serinin yanına bile yaklaşamıyor kalite açısından.


    kesinlikle katlıyorum, şu an 1. nesil webley patriot kullanıyorum isabeti ve gücü çok tatmin edici, diana mod 52 kullandım bu kadar zevk vermemişti. 2. el bir patriot al ama 1. nesil olsun pişman olmazsın.

    gerçekten ben de merak ediyorum, çıkış hızı:4,5 - 1500 FTS ( 492,5 M/SN) 5,5 - 1200 FTS ( 394, M/SN) yazıyor bir sitede, çok şaşırdım. bu kadar yüksek hızı olan tüfeği kullanan var mı acaba deneyimlerini paylaşsa çok güzel olurdu.

    MMG arkadaşım Türkçe'yi nerde öğrendi bilmiyorum ama hiçbir yabancı sözcük okunduğu gibi yazılmaz."Türkçeleşmiş Türkçe kelimeler hariç"
    tren' i "tiren" diye okuruz ama "tren" diye yazarız. stres, cd ("sidi" değil), PCP ("PİSİPİ" değil). yani dilbilgisini bilmeyen derdini anlatamaz. nitekim gördük bu konuda derdini anlatamamanın ne demek olduğunu.