Topcu adlı kullanıcının mesajları

    Şu an kullanmakta olduğum at44 long lw 4.5mm tufegimle 50metre 2cm grupman yapabiliyorum. Regülatör taktım. Tüfek biraz tipsiz ve ağır, ama bunada çare buldum. Bullpup kundak yaptim şimdi ayakta desteksiz atış yapabiliyorum. Guzel bi dürbün alabilirsem uzun mesafe atışları daha güzel olacagindan eminim.

    İyi akşamlar değerli arkadaşlar. Eşim için kurulumu kolay ve isabeti iyi namludan veya alttan kurmalı bir havalı tüfek arayışındayım. Kendim mod 99 vortex kullanıyorum ve eşim kuramıyor. Kalibre 4.5 veya 5.5 olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

    Mod 25 supertac qe 4.5 mm kullaniyorum gayet memnunum. 10 yaşinda oglum var cok rahat kurabiliyor . Hafif bir silah. Tavsiye ederim.

    Bir de atacağın mesafe nedir, FFP de reticle büyüdüğü için yüksek zoomda alt dotları kullanamıyorsun.

    Konu açılmışken bende alacağım ffp dürbün. 80_150 metre arasında sıkıntı olur mu? Tecrübenizi yazarsanız memnun olurum

    Merhaba herkese. yeni bir vortex 125 sniper almayı düşünüyorum. namlu hızından dolayı 4.5mm almayı planlıyordum. bayiiye gittiğim zaman satıcı arkadaş 4.5 kalibrede her saçmayı atamazsın 25-30 metreden sonra grupman yapamaz vs diye anlattı. daha önce tecrübe eden var mı? malum namlu çıkış hızı kağıt üstünde 380m/s

    Ben 4.5 at44 kullaniyorum gayet memnunum. 1 gram ve üzeri pellet atarsan 80 m guzel grupman yaparsin

    Herkese merhaba. 4.5 mm125 sniper almayı düşünüyorum herkes vortex hakkında iyi şeyler yazmamış bu tüfek için. yaylı 4.5 lar artık iç piyasa için üretilmiyormuş. vortex alsam sorun çıkartır diye kendimi hazırlamak çözüm olabilir mi? ve ya vortex ile yapılan hatalar mı acaba bozulmasına sebep oluyor?

    Ben dominator wortex aldim bir yıl kullandım hiç sıkıntı çıkmadı. 3 gün önce sattım.

    Tüm dostlara selam lar.Emekli Astsubayim g-3 ten MP5E M1 den THOMSON a bir sürü tufekle atış yaptım ve hedefi tutturdum ama bugun elime gecen Hatsan striker 1000 x beni sinir hastasi etti.Dürbünelde dürbünsuzde 5 metreden sonra hedefi vuramiyorum .Acemilikmi yoksa sıfırlama ayarlarımi anladım. DÜRBÜN 9X32 ama dürbünsuzde kötü. 20 YIL önce sarsılmaz havali tufegimle kuş avlarken şimdi 5 metre den sonra bira kutusunu zor vuruyorum.Sizce yapılması gereken bir şey ler varmıdır saygilarimla.

    Dizelleme kaynaklı olabilir. Bende hatsan dominator lw namlu olan vardı sıfır almıştım ilk 200 mermi attiktan sonra dizelleme bitti. Daha sonra çok güzel gurupman yaptim 50 metrede 2.5 cm falan tabi ki kullanilan pellet cok önemli jsb 15.89 kullaniyordum

    Hayır, İzmirde iken samimi olarak gorusurduk, sehir ve numara degisince gorusemedik bir daha, hatır sorucam, mumkunse numarayi ozelden atarmisiniz?

    Özelden nasıl yazacağımı bilsem hemen gônderecem

    Merhabalar herkese, Mustafa Ekiz ustanın güncel numarasını bilen varmı? Eski numara değişmiş.

    Saygılarımla.

    Ben de var. Regülatör mü yaptiracaksiniz

    arkadaşlar merhaba,,hatsan mod 135 5.5 tüfek almış bulunuyorum,şimdi çeşitli özellikte pellet almak için araştırma yapıyorum,,öğrenmek istediğim bizim bu tüfeğimizin kaç Joule güce sahip olduğu

    bazı pellet lerin açıklamasında 24 J üzeri güce sahip tüfekler için uygundur. diye yazıyor ,nette araştırdım ama bilgiye ulaşamadım bizim tüfek kaç joule açaba

    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.