oring yırtık denildi mercek kırık çıktı taretlerin kopukluğundan hiç bahsedilmedi bana bunlardan bahsedilseydi almazdım insanları yargılamadan önce dinlemeniz gerekmez miydi
Anlıyorum sizi yalnız dinlememek diye bir durum yok zaten yazışmalarınız mevcut ha aslında çok ta uygun bir hareket olmamış ama abicim orada o ringin ne işi var bir 2 yine sözümün arkasındayım arızalı olduğunu bile bile neden alıyor ve adamın bütün iyi niyeti ile iadeyi kabul etmesini kabullenmiyorsun sonuçta risk aldın ve bunun kargo sunuda bedel olarak görebilirdin o ilan bir seneyi aştı ilk face gurubunda bu çizginin ne olduğunu sorduğunda ben orta merceğin çatlak olduğunu söylemiştim demekki yorumum inandırıcı gelmemiş o ring olduğu kanaati baskın gelmiş ve açıklamasını yapmış ben söküp dağıtmadım diyor ha ben olsam bu şekilde sıkıntılı olduğuna inandığım ürünü çok açık dille belirtirdim kardeşim arızalı sorumluluk kabul etmem hurda niyetine alacaksın diye hatta kendim dağıtır dürbünün ciğerini söker bilgi edinirdim kesinlikle bunu yapardım