Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

BT 65 çok eski bir seri. Tüfek üretildiğinde piyasada Ares gibi solid yoktu yani solid için üretilmeyen bir tüfek idi. Zamanla geliştirilip güncellendi mi peki hiçbir yerde bunla ilgili bilgiye rastlamadım.

BT 65 in yapabileceklerini görmek için wireless chronograph ile ölçüm yapmalısınız ya da yapan birinden bilgi almalısınız. Bizim yerli tüfekler solid atabilmek için güçlendirilmeye modlanmaya gerek duyar. Tavsiyem hafif seri solidleri test etmeniz. 29 Grain ağır gelecektir. Bu solidleri üreten Engin SAK ile görüşüp bilgi al BT 65 bilgisi kendinde kesinlikle vardır. 05543391364

The content cannot be displayed because it is no longer available.

90TL Jsb vallahi bilmesem bu mesajı 2000 yılında yollamışlar derdim. Bir bulsam Dükkanda mal bırakmam ^^ ^^

Hahahhaha ben se bırakmadım sate. Ayıkmasın diye 2 günde bir 7 şer 6 şar kutu Emcükledim. 😄

Ben jsb ye denk geldim yerel av bayilerinin önünden geçerken bir gir sor. 90 tl den 16 kutu hatsan jsb 18.13 aldım. :P

Yurt dışından bir parça alacaksam gene 150 euro geçmicek şekilde 50-60 euroluk bir şey aldı isem kalanını da jsb ile takviyeledim elimde baya oldu ama Engin abinin solidler can suyu oldu.

Bende baya bir video izledim yerli yabancı.

Jet 1 ve 2 modeli var.

Jet 1 tek tüplü 50 cc 250 bar sökülüp yedek varsa takılabiliyor. Farklı renk tüpler ile kombinlenebiliyor.

Jet 2 çift tüplü 100 cc 250 bar bunda tüpü çıkartamıyoruz.

Jet 1 ortalama 3 şarjör atıyor. Kesinlikle hafif pelet seçilmeli 5-25 M aralığına keyifli atışlar yapılabilir.

42 M Spot On Dome peleti 2. Regülatörümde problem var FPS şu anlık düşük güç hafif mühimmatta dalgalanıyor. Atışımda destek ekipmanları kullanılmadı. Sadece atlas Bipod ayakla attım. Fx Maverick ile bundan sonra atışlarım yapılacaktır.

Video biraz yakın kalmış. ;) Bir sonrakini daha izlenebilir yapmaya çalışacağım.

Shot count: 18

Low: 856

Hi: 939

Avg: 896

Spread: 83

STD Dev: 22.0

909

921

919

856

898

939

914

861

895

905

886

877

877

877

884

916

905

893

Yüce milletimizin başı sağolsun, acımız çok büyük,ancak gün dayanışma günüdür, insanların battaniye,kalın çocuk giysisi ve portatif ısıtıcı gibi malzemelere ihtiyacı var.

Ben Yalovalıyım 99 Marmara depreminin pisikolojik travmasını 11 yaşında bir çocuk olarak geçirmiş biriyim. Yaşamayan bilemez 😭Bizim burada köylere kadar yardım toplama ekipleri ulaşmış durumda belediyeler muhtarlıklar cocuk bezlerine kadar topluyorlar. Zaman birlik beraberlikle çabuk tepki ve hızlı olma zamanıdır.

silaha basmakla tüpe basmak arasında fark görmüyorum. varsa söyleyin. tüp kullanmak biraz farklı olur ama. havayı bulmuşken bol bol sıkarız. daha fazla hava harcarız. bu da bize daha fazla pompa olarak geri döner.

500-1000 cc silahta, 3 litre de yanımızda olsa günü bitirir. 3 litre de evde tahminen (birer saat) iki günde sakin rahat doldurulur. ;)

El pompalarında nemi uzak tutacak çok güçlü filtre yok. Ben pompa hortumu dolduktan sonra 30-30-30 basım ardından nem alma ve soğutma için pompayı serbest bırakıyor 15 dk sonra gene aynı işlemi yapıyordum . Böyle davranmama rağmen hortum bağlantılarında nemden dolayı paslanmalar başladı. 6,8 L bir tüpü 150 den 250 bara 1-2 günde basması bence çok zor denediniz mi hiç 1-2 hafta olabilirde. Yaparsanızda helal olsun. Şöyle bir time line video çekermisiniz bir halinizi görmek istiyorum . 😄

Bu işe pompa ile girdim. Akşamdan yavaş yavaş ara vere vere pompayı ısıtmadan tüfeğe su damlacıkları kaçırmadan doldurup sabaha atması en mantıklısı. Atış yaptınız ama havanız bitti gene yapmak istiyorsunuz yemiyor pompaya aşırı yüklenip zarar verebiliyonuz nabız yükseliyor vücüt yorulmuş işkence görmüş atışın zevki kaçıyor. Ben ardından Scuba aldım tüfeği evde dolduruyor ardından atış anında boşalır ve atışa devam edeceksem scubadan dolduruyor etmeyeceksem akşam evde pompalıyordum 😏. Bu seferde scubanın dolumu işkenceye döndü gittim komprasör aldım. Bu hobiye girdiysen devamı gelir . 😄

Ben 1.86 cm boya 65 kiloya sahibim. Zayıfım baya yani o halde 580 cc 250 bar tüpü 250 bara basabiliyordum. Hatsanın pompası ile.