arselam adlı kullanıcının mesajları

    Taşımak için RP güzel ama çok hassas ve gücü zayıf. Taşıma sorunun yoksa np02 ye doldur akşama kadar zevkle at. Bence NP02 kişisel tercih ve ikisinide kullanmış biri olarak.

    Namlu alıp söküp takmak zor değil bende np 500 almıştım şimdi hem 58cm 5.5mm ve hem 6.35 namlu hem 40cm 5.5mm ve 6.35mm namlu olarak 4 farklı kombinasyon yaparak kullanıyorum hatta dazzle giibi çift tüplü yaptırdım ve dazzle plus plus oldu.

    Öncelikle hava basıncına bak 120 bar altında ise atmaz zaten.
    ikinci olarak ilk seferde kendin kurman gerekiyor. veya havası 100 ise elinle manuel kurarak ateş edebilirsin. o da olmazsa El becerine güveniyorsan mekanizmayı söküp kontrol et takılan bir yarmi var kırılan küçük bir parçamı var sıkışın birşey mi var el ve göz kontrolü yapabilirsin. Bu arada kral servis konusunda 1 numaradır hiç bir kullanıcısını üzmez. Ücretsiz kargo ile gönderebilirsin. fabrika ile görüş önce.

    Arkadaşlar PCP konusunda yerli firmalardan genelde Hatsan Kral ve Reximex birde Huğlu var hepimizin bildiği gibi Aselkon ve piyasada az bulunan ve kullanılmayan lar hariç. Bunlardan huğlu hariç diğer markaların hatsan kral ve reximex in silahlarının çoğunu alıp kullanma fırsatım oldu. Kullanış ergonomi ve bazı şeylerin pratikliği konusunda Reximex gerçekten satmayacağım ve beni cezbeden bir silah oldu. (Thorene ve RP), Kral servis konusunda İdris ustam ile çok kolay bir şekilde sorunlarımıza çözüm buluyor direk usta ile muhatap oluyorduk bu da bizi Kral hafiflik şekil ve servis konusunda tatminkar ediyordu. Bu arada Reximex thorene elimde duruyor ve sorun çıkartmadığı için servislik bir durumum olmuyordu. Bir gün dedimki bu silahı yani reximex thorene yi 500cc 250 bar tüp takayım. İçimden de acaba servis ne kadar yardımcı olacak diye veya ustası ne kadar yardımcı olacak diye içimden geçiriyordum. Kral dan yana bir sıkıntımız yoktu acaba diyordum oradaki ilgi alaka reximex de de olacak mı?

    Neyse bir arkadaşdan Reximex ustası Murat beyin telefon numarasını aldım ve kendisini ulaştım. Silah hakkında bilgi alacaktım ve sorular soracaktım. Neyse Murat usta ben sordukça cevapladı sağolsun bazı konularda da whattsap dan resim atarak teyit ettirdi. Sonra parça istedim parçayı resimle teyit ettirdi ve göndereceğini söyledi. Kargo elime geçince şaşırdım. Dedim ki kendi kendime Ey REXİMEX silah olarak güzelsin de servisinde bu kadar güzel olur mu !!!! Ben bir parça istedim usta 2 parça göndermiş artı oringleri fazlasıyla kutuya koymuş lazım olacak ve kendim montajını yapacağım için usta herşeyi düşünmüş, Helal olsun.!!! Reximex silah olarak gözüme girmiştin Servis ve ilgi alaka ile de gönlüme girdin daha ne diyeyim.:thumbup::thumbup::thumbup:agt


    Elimde Kral Ekinoks

    Kral np04

    HATSAN turkbull 3 otomatik vardı

    Hatsan ağır 250 bar olması 50cm namlu ile en güçlü ve namlu boyuna göre en kısası

    Kral ekinoks çok hafif tasarımı Güzel ama 200 bar 425cc tüp ile fena sayılmaz ama boyu Hatsan dan uzun.

    Kral np04 hava 530cc boyuna göre en fazla hava hacmi ve tabancaya yakın tasarım güzel ve denge merkezi ideal sevimli bir otomatik.

    Hepsinin hem artı hem eksi yönleri var.

    Kral hafiflik tasarım ve mekanizması olarak çok güzel

    HATSAN ağırlık eksi yönü güç ve namlu uzunluğuna göre en kibari birde otomatik olduğu için ceketli namlu içindeki otomatik kurma mekanizması kralın daha iyi ve kaliteli. Hatsan mekanizması bana göre kişisel görüşüm otomatik mekanizması berbat olmuş.

    Kendimce 3 silah için birşeyler yazmaya çalıştım görüşlerim size bir fikir verirse ne âlâ.