- Resmi Gönderi
Uzun zamandır düşündüğümüz, formumuza katkıda bulunacağına inandığımız Samet Mercemek hocamızı foruma moderatör olarak atadik.
Airgunturk camiasına hayırlı olması dileğiyle.
Hayırlı olsun shooter54 ![]()
![]()
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Uzun zamandır düşündüğümüz, formumuza katkıda bulunacağına inandığımız Samet Mercemek hocamızı foruma moderatör olarak atadik.
Hayırlı olsun shooter54 ![]()
![]()
![]()
Ateşten gömleği giydik Cemal Bozan 😊
Ekibe layık gören dostlarıma teşekkür ederim, el birliğiyle Forumumuzu hobinin buluşma noktası yapmak dileğiyle 🙋🏽♂️
hayırlı olsun![]()
![]()
Hayırlı olsun. Konu başlığını okuyunca girişimci bir arkadaş ortaya yeni bir moderatör /ses azaltıcı/ mü çıkardı diye 😊 bakmaya girdim. Hayırlı olsun tekrardan youtube kanalınızı da keyifle takip ediyorum..
hayırlı olsun
Çok teşekkürler.
Hayırlı olsun. Konu başlığını okuyunca girişimci bir arkadaş ortaya yeni bir moderatör /ses azaltıcı/ mü çıkardı diye 😊 bakmaya girdim. Hayırlı olsun tekrardan youtube kanalınızı da keyifle takip ediyorum..
Çok teşekkür ederim, sizin gibi dolu ve hobinin tecrübelerinden hobidaşlarımızın beğenisini kazanabiliyorsam ne mutlu bana 🙏
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun shooter54
Hayırlı olsun Samet hocam. 🙋🏽♂️
Ateşten gömleği giydik Cemal Bozan 😊
Ekibe layık gören dostlarıma teşekkür ederim, el birliğiyle Forumumuzu hobinin buluşma noktası yapmak dileğiyle 🙋🏽♂️
Hayırlı olsun Allah muvaffak etsin.
Hayırlı olsun Samet abi yönetime hoş geldin ![]()
Hayırlı olsun
Çok teşekkürler
Hayırlı olsun Samet hocam. 🙋🏽♂️
Çok teşekkürler Ahmet abi 🙏
Hayırlı olsun Samet abi yönetime hoş geldin
Hoşbulduk kardeşim çok teşekkürler
hayırlı olsun samet hocam
Samet Hocam Hayırlı olsun.
hayırlı olsun samet hocam
Çok teşekkürler hocam
Samet Hocam Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim kardeşim
Samet hocam hayırlı olsun
Samet hocam hayırlı olsun
İlyas abi çok teşekkürler, forum bizim hobi deki evimiz. Arkadaşlar layık gördü şeref verdiler sağolsunlar. Elimizden geldiğince naçizane destek olmaya çalışacağız. Bir zerre faydamız dokunursa ne mutlu.
Bu vesile ile hayırlı olsun dileklerini ileten tüm hobidaşlarıma teşekkür ederim.