İstersen 50 bara düşür regülatörü sonra 10 grain pellet at yakın mesafe için 👍
çok teşekkür ederim o zaman listeme ekledim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
İstersen 50 bara düşür regülatörü sonra 10 grain pellet at yakın mesafe için 👍
çok teşekkür ederim o zaman listeme ekledim
Hocam balanced valfe sahip, çekiç ayarına çok fazla ihtiyaç duyulmuyor, reg ayarı aynı zamanda güç ayarı, basınç düşürülür güç düşer, basınç arttırılır güç artar, ne kadar basınç verirseniz o kadar güç veriyor.
samet hocam yani istediğiniz barda atış yapılabiliyor mu mesela 60-70 bar
tüfek güzel regülatör basınç değerleri yüksek ama bence en büyük eksiği güç ayarının olmaması kısa mesafe atışlar için olmazsa olmaz hava sarfiyatını azaltarak atış sayısını artırıyor.
iyi günler gereğinden fazla olmalarından dolayı mühimmatları satıyorum hepsinden deneme atışları yapılmış olup bantla kapalı durumdalar oksitlenme söz konusu değildir.kutularda en fazla 20 adet eksik olabilir H&N kutusu hiç açılmadı eksiksizdir . crossmanların, h&N ve jsb nin piyasa fiyatı 3000 tl civarı diğer kalanları ücretsiz veriyorum
fiyat 3000 tl
kargo ücretsiz
iletişim whatsapp : 05071420896
Skypellets Dome 4.5 mm 8,48g de bende tam aynı sorunu yaşadım. bana da çok kalitesiz gibi geldi. buna rağmen aynı markanın 4.5mm 7.87g flat versiyonunu çok başarılı buldum. hw75 de oldukça istikrarlıydı. dome türünde 4.5mm için birde 9.56g olan var.. acaba onu deneyen oldu mu?
zoraki ultrada onlar daha fazla dışarda kalıyor etekleri sığmıyor namluya
aynı pelletler bendede var zoraki ultra için ama namluya sığmıyorlar etekleri çok dışarda kalıyor
bu tüfek bu fiyatla hala gitmiyorsa demek ki insanların alım gücü baya düşmüş bedava verecek nerdeyse
en son 3 yıl önce sitelerinden alışveriş yaptım oda 3 kutu pellet, kargo ücreti olması, taksit imkanlarının sınırlı olması ve ürünlerin çok uygun fiyatlı olmamasından dolayı pekte alışveriş yaptığım bir site değil.
güncel 7250 çilek
güncel 7500 çilek
Ön sipariştir muhtemelen ustam Aksuav da sipariş alıyor ama 23 marttan sonra gönderim yapacağını belirtiyor
ön sipariş ise belirtmeleri lazım ilanda bakmıştım öyle bir ifade bulamadım ondan yazdım. fiyat çok mu bilemedim özellikle seçenekleri üst seviyeye çıktığında fiyatta artacak gibi
hayırlı olsun
avaleminde satışı var ama
Güncel 8000 çilek
Güncel 3000 çilek
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar hali hazırda Reximex throne gen 2 5.5mm kullanıyorum ve gurupmanından da memnunum ama 4.5mm namlu almak istiyorum fakat kararsızım sonuçta bi maliyeti olacak boşuna ısraf etmeyelim kullananlar varsa yada işin ustaları tavsiye verirse sevinirim. umarım konuyu doğru yere açmışımdır ![]()
Selam çok kullanılmamış çiziksiz garantili dürbünü satıyorum. kutu, fatura ve kutu içeriği tamdır hafif ,ışıklı ( 5 kademe yeşil ve kırmızı ) ve terazilidir detaylı resimler için Whatsapp tan yazın
kargo ücretsiz.
8500 çilek
iletişim: 507 142 08 96
Marka: T-Eagle
Model: ER Serisi
Zoom Aralığı: 5x-20x
Ön Mercek Çapı: 50 mm
Boğaz Çapı: 30 mm
Lens: Çoklu lens kaplama
Artıkıl: Işıklı, kırmızı ve yeşil
Artıkıl Tipi: Görselde belirtilmiştir
Yön Klik Sayıları: 50 moa (+-)
Ayar Tıklama Değeri: 1/10 MIL
Paralaks: Yandan
Darbe Dayanıklı: Evet
Su Geçirmez: Evet
Buğu Yapmaz: Evet
Azot Takviyeli: Evet
Darbe Dayanıklı: Evet
Uzunluk: 320 mm
Ağırlık: 589 gr
hatsan ne zaman güzel ve estetik bir tüfek çıkaracak merak ediyorum![]()
en son kırmalıyı gönderdim 35 günde gönderdiler evladımı bulmuş gibi sevindim gelince ![]()