Selam arkadaşlar
Efecto Spark satışı başlamış durumda …
Bu konu altına setuplarınızın resimlerini ve grupmanlarını paylaşın lütfen 🙏🏼
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Selam arkadaşlar
Efecto Spark satışı başlamış durumda …
Bu konu altına setuplarınızın resimlerini ve grupmanlarını paylaşın lütfen 🙏🏼
Metahan merhaba, çok eskiden bir kaç alış verişimiz oldu seninle sonra forumdaki eski şifremi bulamayınca yeniden bir hesap açtım. Sana öncelikle dürbün sıfırlama videon için tşkederim harika bir video.
Sonrada konuya gelirsek bugün elime ulaştı gerçekten beklediğimize değdi dedirtti bana
daha 10 dk önce elime geldi ve
ilk görsel
Daha Çok GösterMetahan merhaba, çok eskiden bir kaç alış verişimiz oldu seninle sonra forumdaki eski şifremi bulamayınca yeniden bir hesap açtım. Sana öncelikle dürbün sıfırlama videon için tşkederim harika bir video.
Sonrada konuya gelirsek bugün elime ulaştı gerçekten beklediğimize değdi dedirtti bana
daha 10 dk önce elime geldi ve
ilk görselThe content cannot be displayed because it is no longer available.
ilk atış (ofis içi)The content cannot be displayed because it is no longer available.
Selamlar dostum ,
Tüm derdim hobidaşlara bir faydamın dokunması . Herzaman bu yolda yürümeye devam.
Senin makinanda hayırlı olsun .
Hangi kalibreyi aldın ?
05344082010 watsaptan yazar mısın konuşalım .
tüfek güzel regülatör basınç değerleri yüksek ama bence en büyük eksiği güç ayarının olmaması kısa mesafe atışlar için olmazsa olmaz hava sarfiyatını azaltarak atış sayısını artırıyor.
tüfek güzel regülatör basınç değerleri yüksek ama bence en büyük eksiği güç ayarının olmaması kısa mesafe atışlar için olmazsa olmaz hava sarfiyatını azaltarak atış sayısını artırıyor.
Hocam balanced valfe sahip, çekiç ayarına çok fazla ihtiyaç duyulmuyor, reg ayarı aynı zamanda güç ayarı, basınç düşürülür güç düşer, basınç arttırılır güç artar, ne kadar basınç verirseniz o kadar güç veriyor.
Hocam balanced valfe sahip, çekiç ayarına çok fazla ihtiyaç duyulmuyor, reg ayarı aynı zamanda güç ayarı, basınç düşürülür güç düşer, basınç arttırılır güç artar, ne kadar basınç verirseniz o kadar güç veriyor.
samet hocam yani istediğiniz barda atış yapılabiliyor mu mesela 60-70 bar
samet hocam yani istediğiniz barda atış yapılabiliyor mu mesela 60-70 bar
İstersen 50 bara düşür regülatörü sonra 10 grain pellet at yakın mesafe için 👍
İstersen 50 bara düşür regülatörü sonra 10 grain pellet at yakın mesafe için 👍
çok teşekkür ederim o zaman listeme ekledim