Huğlu Efecto Spark geliyor😎
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Huğlu Efecto Spark 6.35 mm (.25 cal ) X1Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtu.be -
Metahan merhaba, çok eskiden bir kaç alış verişimiz oldu seninle sonra forumdaki eski şifremi bulamayınca yeniden bir hesap açtım. Sana öncelikle dürbün sıfırlama videon için tşkederim harika bir video.
Sonrada konuya gelirsek bugün elime ulaştı gerçekten beklediğimize değdi dedirtti bana
daha 10 dk önce elime geldi ve
ilk görsel
ilk atış (ofis içi)
-
Daha Çok Göster
Metahan merhaba, çok eskiden bir kaç alış verişimiz oldu seninle sonra forumdaki eski şifremi bulamayınca yeniden bir hesap açtım. Sana öncelikle dürbün sıfırlama videon için tşkederim harika bir video.
Sonrada konuya gelirsek bugün elime ulaştı gerçekten beklediğimize değdi dedirtti bana
daha 10 dk önce elime geldi ve
ilk görsel
ilk atış (ofis içi)
Selamlar dostum ,
Tüm derdim hobidaşlara bir faydamın dokunması . Herzaman bu yolda yürümeye devam.
Senin makinanda hayırlı olsun .
Hangi kalibreyi aldın ?
05344082010 watsaptan yazar mısın konuşalım .
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.