mehmet70 adlı kullanıcının mesajları

    Aliexpres sitesinin sevmediğim yönü paypal ödemesi kabl etmiyor. Western union gibi ödeme maliyeti yüksek şirketlerle çalışıyor. Alış veriş yaparken,bedava kargo seçeneğini kullanmayın,kargo bedava değil ürünün fiyatına eklenmiş,sebebine gelince gümrükte kargo ücreti gümrük bedeline dahil değildir.
    Kısaca ürününün fiyatı düşük kargosu yüksek olsun,birde özel kargo şirketlerini kullanmayalım.Gümrükte inanılmaz sıkıntı yaşanır.

    Emniyet bu tüfekleri teslim alırken ücretini geri verecek mi. Eğer ödeme yapmayacaksa,kim niye para ile aldığı tüfeğini geri versin.Orta kalitede olsa mal benim malım. :thumbup:

    Metehan en gerçekçi bilgiyi kargo şirketinden alabilirsin,git ve direkt olarak müdüre sor.Sonuçta tazmin ettikleri mal kayıp görünüyor bulurlarsa şimdi bulacaklar,daha sonra buldukları mal sana bir fayda sağlamaz.

    Bt 65 standart haliyle bu kadar güçlüdür,kullanma şansım oldu..Ölçümleri yapan kişi su götürmez incelemeler yapmış,sözüne güvendiğimiz bir abimizdir. Stabi atış yapmasına gelince hatsanın bir standardı yok,tüfek set uskur ayar vidası ile ayarlanmış olabilir.


    Hatsan firması tetik iyileştirme ve tüfek kurulum zorluğu konusunda devrim yapsa alacağım tek tüfektir.


    Saygılar

    çok değil yakın zamanda herkes kullanama başlayacakdır.


    Kurşunlar çok güzel görünüyor,alınan sonuçlardan da haberdarım,ancak fiyat kadar önemli olan düşük gramajlarda üretilmesi.16 grain yada 18 grain mesela üretilse daha çok satar,fiyatı eğer isabet ve bc değerine eş değer ise neden alınmasın.Zamanında JSB türevi pelletler 50 tl alıcı bulmuş.


    Saygılar

    Geçmiş olsun inşallah paranız geri döner ve satıcı cezalandırılır.


    Size kesinlikle katılmıyorum.Kapıdan ödemede ürünü teslim edip parayı almadan koliye açtırmıyorlar.


    PTT kargo böyle bir uygulama yapıyor,bende bunu yaşadım. Ancak diğer kargo şirketleri içinde durum aynımıdır.

    Ve son olarak diana magnum 460 sizce beni mutlu edecebilecek bi tüfekmi 75-100 metrede bana 5.5 cal kısa mesafeye gidecek gibi geliyor


    Bu mesafelerde vuracağın hedefin ebatları ne boyutta olacak yetkin kardeşim bu önemli,10LT yağ tenekesi vuracaksan vurur ama ben kibrit kutusu vuracağım diyorsan hayal,bu bağlamda senin ihtiyacın olan bir PCP,yaylı tüfekten alınabilecek keyf sınırlıdır,4.5cal tüfek işini bir daha düşün pelletleri kutudan çıkarmak için cımbız kullanırsın,forumdan al bir at44 kullan.büyüklerimiz ne demiş PCP olsun çamurdan olsun g;$i .


    İyi şanslar

    tesekkuler dogru pelletı ve dogru durbunu (mehmet70 kardesımıze tesekkurler ) buldukdan sonra hersey guzel 18gr lıklere gelınce malesef bursada bulamadım bugun netten sıparısı gectım ınsallah en kısa zamanda elımde olacak 18lıklerı bulamadıgım ıcın 16lıklar ıdare etmek zorunda kaldım


    Ben teşekkür ederim Mustafa kardeşim,elimde yarım kutu 18gr saçma vardı söylesen sarardım kutuya,Aksu av sağolsun bizi buralarda malzemezis bırakmıyor g;$i